- 3 Eylül 2012
- 21.870
- 57.606
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlama nedenim duygusal bir insan olduğum ićin arkadasim.alışik degilim böyle şeylerepazarcılık yapan bir akrabamız var, onlar da kıyafet satardı. trakyada yaşıyorlar, herkes onların tezgahına koşa koşa gelirdi.
bazıları malesef böyle hödük oluyor. öbür müşteriyi kaçırmayayım derken başka müşteriye yapılan tavır çok çirkin.
öteki kadının yerinde olsam ben de almazdım mesela.
öyle esnaflık yapanlar bence iflas etmeli.
ağlamanız biraz fazla olmuş ama onun nedenini anlamadım
Ağlayacak ne var ki cevabınızı vermişsiniz. Eşofmanı alıp eve geldiniz sandım. Sorun yok.Selam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Duygusal olduğum için herkesin tepkileri aynı değildir.bende fazla duygu yoğunluğu var.sulu gözümdür.ağlamama engel olamıyorum.Neden herkes buna niye takıldi anlamadimAğlayacak ne var ki cevabınızı vermişsiniz. Eşofmanı alıp eve geldiniz sandım. Sorun yok.
Üzüldüğum konularda tutamiyorum kendimi ne yapayim şimdi.sizler hic aglamiyormusunuzAglama y’a bosver deli sanirim![]()
Ben sulugozun onde gideniyim ama boyle birseye aglamam lafini vermissîn zaten canina yazikÜzüldüğum konularda tutamiyorum kendimi ne yapayim şimdi.sizler hic aglamiyormusunuz
Adamda ticari zeka namına bir kırıntı bile yokmuş. Cevabını vermişsiniz zaten hiç sinirlenmeyin daha fazlaSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
AA değişik adam, aman alma canım ya başka eşofman yok sankiSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Zaten 15 lira verdim başka yerden 4 tane aldımAA değişik adam, aman alma canım ya başka eşofman yok sanki
Ay boşver adam aptal yani belli ki satış yapmak istemiyor sanırımZaten 15 lira verdim başka yerden 4 tane aldım
Adamın bence dengesi bozuk böyle yaparsa kimse satın almaz sıkma canınıSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
yaa kıyamamSelam kızlar.Az önce pazardan geldim ve sinirim bozulmuş bir şekilde eve döndüm.Pazara çıkmışken kızıma üç tane eşofman alayım dedim.Bir yerde 10 liraya buldum.Diğer yerlerde 15 liraya olduğu için ordan alayım dedim.fenada değildi eşofmanlar.Herneyse karışık bir şekilde serpilmiş esofmanlardan 3 tane kızımın bedenine göre buldum.Yanımdada bir kadın vardı.oda 14 yaşındaki çocuguna göre arıyordu.Sonra pazarcıya 14 yaşa göre varmı dedi.Pazarcıda abla karıştır bulursun dedi.Benim elimde 3 tane eşofmanı görünce bana bakarak ,sert bir dille.Mesala herkes 1 tane alsın dedi.Herkes malımdan faydalansın dedi.Bende niye daha iyi fazla alırsak daha iyi satıs yaparsın daha iyi değilmi dedim.Ben her şekil satarım malımı dedi.Ozaman ikisini bırakayım birinimi alayım dedim.Evet bırak dedi.bende dedim ki ozaman hepsini bırakayım nasıl olsa satış yapabiliyormussun dedim.Evet hepsini bırak sen alma zaten dedi.Bende hepsini birden bıraktım.sen 5 lirayada 2 lirayada versen almam dedim.öylece sinirden ağlaya ağlaya eve döndüm.sizce bu adamın yaptıgi terbiyesizlik değilde ne?
Ağlama nedenim duygusal bir insan olduğum ićin arkadasim.alışik degilim böyle şeylere
Cok tesekkur ederim.aynen hakeden kazansin.bende beş on lira fazla verdim baska yerden aldım.Aldığım pazarciyada helali hoş olsun param.en azın kırmadan ürününu sattiyaa kıyamamsinirlenınce aglayanlardansınız sızde :)
bosverın herkes kalbının ekmegını yer ınsallah canınızı sıktıgına degmez herkes kendıne yakısanı yapar onun gordugu aıle terbıyesı ruhundakı kotuluk kalbındekı kararmıslık uslubundakı terbıyesızlıkle zaten boyle yapa yapa herkesı kacırtır ıyıkı ondan almamıssınız gercekten hakkıyla hakedene gıtsın kazancınız
Tesekkur ederim.Evet doğru haklisiniz ama cok kırılganımdir.Ne başkasının canını yakar nede benim canımın yakılmasini istemem.o yüzden hal ve hareketlerime cok dikkat ederim.o yüzden çok nadirdir böyle tanimadigim insanlarla aramda böyle birsey gecmezdavranış çirkin de bu tip çok insan var. duygusal olmak da iyi birşey bence ama her davranışın sizi ağlatmasına izin vermeyin. kendinizi çok yıpratırsınız. zaten çok güzel vermişsiniz cevabınızı.. canınızı fazladan sıkmayın..