Elin adamı 2 laf etti diye niye ağlıyorsunuz ki? Bende olsam almazdım ama ağzının payını da verirdim.
İnsanlara kaba saba davranıp sonra ağlıyorlar biz bittik diye. Bende küçük esnafa destek olsun diye ufak tefek eksikleri alıyorum ki migros,carrefour,şok var yakınımda ama en ufak bir kabalıkta gider marketten alırım ,bir daha da uğramam. Evimin sokağındaki büfede ufak bir sorun yaşadım,adamın suratı sirke satıyordu,kolay gelsin ,iyi günler dedim cevap vermedi vs 4 senedir bir daha gitmedim. Kendi kaybetti,ondan az ilerdeki büfeden alıyorum 4 senedir eksiklerimi.
Ne üzüleceğim yani banane. Sosyete pazarında eşime camaşır aldığım bir yer var,bir markanın ürunlerini satıyor(ihraç fazlası)aynı ürünü satan belki 5-6 tane daha vardır ama yıllardır ondan arıyorum adam yok demedi ben sorunca,getiririm dedi,her seferinde de elinde yoksa getirdi,ufak bir indirim yaptı,bende başka yere sormuyorum bile artık. Artık adama telefon acıyorum getirirmisin diye,bu hafta yada haftaya gel al getiririm diyor,gidip alıyorum. 5 senedir bu böyle.
Sizin pazarcı da sanki bedava veriyormuş gibi triplere girmiş,terbiyesizlik etmiş ki ortada bir sebepte yokmuş. Boşverin,bir daha tezgahına ugramayın sizde.