Pazarda çalınan cüzdanım..

Gelmıs gecmıs olsun. 14 sene once esimle nısanlıyız telefon almıştı ozamanın parasıyla 720 tl. Calıstıgım yer han seklinde teras kattı herkesin ofisi ayrı sabah lavaboya giderken sarja taktım gitmem ve gelmem bes dakika surmustu bir geldımkı yerinde yeller esiyor. Bir sene taksitlerini odedık.o katta calısanlar anahtarla acıyordu dısarıdan birisi gelirse kapının uzerınden çan calıyordu. Kimin aldığını da tahmin ediyordum ama yapıcak birsey yok. Birde suphelendıgım kısı bırkac gun sonra bırıkmıs kiraları gelip vermesinmı patronuma resmen İcim sızlamıstı.
Yinede günahını almayın.. gözünüzle görmemişsiniz sonuçta.. yapacak birşey yok gidenin arkasından..

Bende bı keresinde tam calacaklardi ki hırsızın elinin üzerine bastım yanlışlıkla :KK70: şuan komik gibi ama o an çok korkunçtu

Bı ara ülkede olan patlamalar bombalar beni çok etkilemişti

Durakta çocuklarla otobüs beklerken (durağın arkasında bı evin bahçesi var durak bahçeden yüksek )

Ayaklarımı çok oynatirim hareket ederken

Bı an bişey e bastım basar basmaz kafamı eğip baktım ince uzun parmaklı bı el bir bağırdım

Durağın arkasına geçip baktım 15-16 yaşlarında bı çocuk ne yapıyorsun sen dedim

Hicccc telefon oynuyorum dedi biliyorum ne yaptığını gördüm pislik dedim

İki çocuğum vardı uapa yalnızdım caddede alıp çantamı çocukları yola yakın bekledim otobüsü çocuk oradan uzaklaşmıştı

Hiç bişey yapamadım ve o hırsız hala gözümün önüne geliyor

Çantamın çalınmaya çalışılması dan çok kesik el sanmam korkuttu beni :KK43:
Baya etkilenmişsiniz sizede geçmiş olsun..

Katılıyorum. Ben daha beterini bile dilerdim sanırım. Ki hiç de merhametsiz biri değilimdir..
Eşim geçenlerde cebinden 100tl düşürmüş. Telefon falan çıkarırken düştü galiba. Baya söylendi üzüldü.

Hiç kafama takmadım sürekli "boşver belki birisinin daha çok ihtiyacı vardı. Başının gözünün sadakası olsun" dedim..
Aynen kendim kaybettiğim şeyleri helal ediyorum.. ama bile bile çalınan eşyalarımı asla helal etmem..

Yinede günahını almayın.. gözünüzle görmemişsiniz sonuçta.. yapacak birşey yok gidenin arkasından..
İftiradan cok korkarım
Haklısınız ama o an orda olmadığınız ve sartları bilmediğiniz İcin boyle dusunmekde haklısınız.Zıra yıde de kesin almıştır demedim suphe duydum cunku sebeplerim vardı simdi burda uzun uzun anlatamıycam.

İftiradan cok korkarım
Haklısınız ama o an orda olmadığınız ve sartları bilmediğiniz İcin boyle dusunmekde haklısınız.Zıra yıde de kesin almıştır demedim suphe duydum cunku sebeplerim vardı simdi burda uzun uzun anlatamıycam.
Geçmiş olsun çalan vebalini hertürlü ödeyecek zaten..

Kızlar dün pazara gittim.. bikaç parça bişey aldım.. yanımda 120 lira vardı 20 lira harcamıştım hemen hemen sadece 100 lira kalmıştı para olarak ama benim kimliğim,oğlumun kimliği, eşimin yedek kredi kartı,hesap kartım, herşeyim cüzdandaydı.. arkamda sırt çantam vardı içinde telefonumda vardı.. hayret telefonu almamışlar yada farketmemişlerdi.. elime çantamı aldığımda fermuarı açıktı anladımki gitti herşey.. öylece bakakaldım.. zaten herşey çok pahalıydı yarımşar kilo alıp çıkacaktım pazardan elimde üç poşetle eve döndüm.. çok etkilendim yaa ilk kez başıma böyle bir olay geldi.. siz nasıl tedbir alıyorsunuz?
Oluyo tatlım bazen. Sırt çantası kullanma. Yandan tak çantanı ve elin elin kolun çantanda olsun . Böyle kalabalık yerlerde hep tut çantanı

Back
X