Pazarda çalınan cüzdanım..

Valla kıyafet göre bakmıyorum hiç. Oğlumun eşyalarını sığdırabileceğim bir çantaydı oda olmadı malesef.. mecbur 2 çantayla gezicem artık

Ben hala oğlumla gitmiyorum pazara. Çünkü hem torbalar hem oğlum zaptedemem..

ederse Allah zaten onun hesabını soracak. bu bir inanıs sekli. ben ediyorum hakkımı helal benimde cok calındı cunku biliyorumki beni benden cok daha fazla sevip düşünen bir Allahım var .

Helal etmek zorunda olduğunuzu düşündüren ne?

Sporcu sütyenlerden takıp paramı gügüslerimin içine koyuyorum bildiğin babaanne taktiği. Kimsenin bakmadığı anda elimi daldırıp çıkarıyorum. Yapacak bir şey yok . Bizi bu hale getirdiler

Sırt çantası arkaya nasıl taktiniz iyi cesaret. Pazarda sırt çantasını önden takmaniz lazımdı. Neyse Allah beterinden korusun geçmiş olsun

:KK70::KK70: ay buda iyiymiş meme bank
Aynen :)))))))) benimde bir elimde 3 Yaşında bebe var. Gerçekten bir yandan çocuğa sahip çıkıyorum diğer yandan alışveriş para üstü vs.. torbalar ., bir sırt çantası aldım büyük torbaları sırt çantasına atıyorum . Ellerim boş oluyor Yada hafif torbaları taşıyorum diğer elimde Yada kucağımda oğlum oluyor Allah’a emanet bir halde oluyoruz yani :)))) o yüzden meme bank hayat kurtarıyor

Kalabalık ortamda sırt çantamı ön tarafıma takarım. Çünkü arkanda duran çantaya ne olacağını fark edemezsin.

Ben pazara asla cuzdanla gitmem. Cebine para koyar çıkarım. Ne telefon ne de cüzdan. Çünkü pazarda çok oluyor hırsızlık.

Sırt çantası arkaya nasıl taktiniz iyi cesaret. Pazarda sırt çantasını önden takmaniz lazımdı. Neyse Allah beterinden korusun geçmiş olsun
Normalde gezmeye falan giderken siz hep önünüze mi takarsınız.. benimki de bir alışkanlık işte birde küçük oğlumla gidince hiç hırsızlık aklıma gelmedi.. teşekkür ederim.

Kalabalık ortamda sırt çantamı ön tarafıma takarım. Çünkü arkanda duran çantaya ne olacağını fark edemezsin.

Ben pazara asla cuzdanla gitmem. Cebine para koyar çıkarım. Ne telefon ne de cüzdan. Çünkü pazarda çok oluyor hırsızlık.
Hemde nasıl karakola gittiğimde 4 kişi daha pazardaki hırsızlıktan dolayı ifade veriyordu.. bizede ders olmuş oldu.

Aynen :)))))))) benimde bir elimde 3 Yaşında bebe var. Gerçekten bir yandan çocuğa sahip çıkıyorum diğer yandan alışveriş para üstü vs.. torbalar ., bir sırt çantası aldım büyük torbaları sırt çantasına atıyorum . Ellerim boş oluyor Yada hafif torbaları taşıyorum diğer elimde Yada kucağımda oğlum oluyor Allah’a emanet bir halde oluyoruz yani :)))) o yüzden meme bank hayat kurtarıyor
Süpersiniz vallahi sırt çantasına meyve sebze doldurmakta güzelmiş :D Allaha emanet olun her zaman.. ben cesaret edemem valla sütyene para koymayı falan çok utanırım.

sırt çantamın öndeki küçük gözünden cüzdanımı çalmışlardı benim de, otobüsün içinde hem de :KK43:

o zamandan beri kalabalık bir yere gideceksem cüzdanı büyük göze atıyorum. onun fermuarını açıp eli dibe kadar sokup eşyaların arasından cüzdanı almaları falan zor iş açıkçası. kendim bile cüzdanı bulayım derken bayağı uğraşıyorum o gözde.

bir de zaten belim ağrıdığı için çantamı sık sık önüme takıp taşıyorum, o da güvenli bir yöntem…

sırt çantamın öndeki küçük gözünden cüzdanımı çalmışlardı benim de, otobüsün içinde hem de :KK43:

o zamandan beri kalabalık bir yere gideceksem cüzdanı büyük göze atıyorum. onun fermuarını açıp eli dibe kadar sokup eşyaların arasından cüzdanı almaları falan zor iş açıkçası. kendim bile cüzdanı bulayım derken bayağı uğraşıyorum o gözde.

bir de zaten belim ağrıdığı için çantamı sık sık önüme takıp taşıyorum, o da güvenli bir yöntem…
Sizede geçmiş olsun.. bende bundan sonra daha dikkatli olurum.

Bir tanıdığım vardı
Görseniz ne kadar soğukkanlı donuk bir kadın
Kariyer sahibi akıllı mantıklı uyanık bir hatun yani
Mağaza da cüzdanını çaldırdığı gün şokta gibi bişeydi
Mağazada karakolda her yerde ağlamış
Evde de "bugün hayatımın en kötü günü" diye ağlıyordu o_O
Allah korusun yine hiç başıma gelmedi ama travma etkisi yaratıyor galiba

Bir tanıdığım vardı
Görseniz ne kadar soğukkanlı donuk bir kadın
Kariyer sahibi akıllı mantıklı uyanık bir hatun yani
Mağaza da cüzdanını çaldırdığı gün şokta gibi bişeydi
Mağazada karakolda her yerde ağlamış
Evde de "bugün hayatımın en kötü günü" diye ağlıyordu o_O
Allah korusun yine hiç başıma gelmedi ama travma etkisi yaratıyor galiba
Valla bende eve gelene kadar ağladım yolum uzaktı hem yürüdüm ağladım hem beddua ettim :( yani gidene değilde çok etkilendim ne biliyim öyle 5 parasız kaldım ortada oğlum biyandan muz diye ağlıyor ben cüzdanım için :))))

merhamet ettigim icin Rabbimin bana fazladan sevap bile verecegi

Ama bence bu bakış açısına göre siz bir hırsıza bile hakkınızı helal ederek zaten Allah katında da hakkınızdan feragat etmiş oluyorsunuz. Fikrimce hesap kalmıyor ortada :)
Ne helal ne haram ederek de merhamet edilebilir diye düşünüyorum. Nötr yani..

Neyse konu dini boyuta kaymasın diye çok bir şey yazamıyorum.
Malum bu ara moderatörlerin hobisi bana ceza vermek :)

Back
X