- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Benimkide ana bölmedeydi canım hatta oğlumun küçük arabası su falan vardı üstünde.. çıkarmış işte hiçte gören olmamış nedense.Geçmiş olsun, çok can sıkıcı. Çalan da hayrını göremesin umarım o paranın.
Ben de genelde sırt çantası kullanırım ama cüzdanımı asla ön göze koymam. Çantanın ana bölümüne atarım. Oradan çalmaları zor, ben bile zor buluyorum arayınca çünkü.
Bende ders almış oldum bu konuda bir daha asla kullanmam sırt çantası.Ben sırt çantası takmayarak tedbir alıyorum.
Anlam da verememişimdir, nasıl bu devirde çantayı arkada, telefonu arka cepte taşıyabilecek kadar güvene ki ben çantam omzumda ya da önümdeyken dahi güvende hissetmiyorum. Benim de pazarda cüzdanım çalındı çantamdan ve önümdeydi çantam. Çamaşır seçiyodum tezgahtan, hangi ara, kim nasıl elini uzatıp, fermuarı açıp alabildi çantamdan cüzdanımı, hala anlamış değilim ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum, sırt çantası kullansam bile önemli şeyleri daha güvenli bir yerimde taşırım.
Buca pazaryeri..Izmirde yasadiginiz icin merak ettim, hangi pazarda oldu?
Amin canım çok sağol..sırt çantamı önüme takarım ... kot gıyerım cebıne koyarım paramı ıyıkı telı almamışlar haram olsun ınsanların parasına goz dıkenlere ...
Geçmiş olsun, çok can sıkıcı. Çalan da hayrını göremesin umarım o paranın.
Ben de genelde sırt çantası kullanırım ama cüzdanımı asla ön göze koymam. Çantanın ana bölümüne atarım. Oradan çalmaları zor, ben bile zor buluyorum arayınca çünkü.
Teşekkür ederim bundan sonra sırt çantasıyla kesinlikle gitmem.. ve tabiki daha dikkatli olacağım..Geçmiş olsun, çapraz asmalı çantalar kullanmanızı tavsiye ederim önünüze kolay alırsınız. Kalabalıklarda da çantanın açma yerini elinizle tutmaya gayret edin derim naçizane tavsiye.
Yani maşallah diyelim ama siz yinede tedbirli olun bence sonra benim gibi uzak biyere gidersiniz uzun bir yol yürümek zorunda kalırsınız falan hiç tavsiye etmemHiç almıyorum tedbir falan çorumdayım bende cüzdanı pazarda tezgahın üstünde bile unuttugum oldu geri dönüp aldım kimse almamıştı :) tlefonumu hele çok kez unutmuşumdur arkadaşlarımın arabasında Allaha emanetim çok dikkatsizim bu konuda nazar değmesin yine de hiç soyulmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?