Pazarda çalınan cüzdanım..

Geçmiş olsun, çok can sıkıcı. Çalan da hayrını göremesin umarım o paranın.
Ben de genelde sırt çantası kullanırım ama cüzdanımı asla ön göze koymam. Çantanın ana bölümüne atarım. Oradan çalmaları zor, ben bile zor buluyorum arayınca çünkü.

Pazara giderken cüzdan almıyorum. Telefonumu bir cebe, parayı bir cebe koyuyorum.

Konser gibi kalabalık alanlara gittiğimde ise ya sırt çantamı önüme takıyorum ya da postacı çantası kullanıp çapraz takıyorum.

Para pul gitsin, başımızın gözümüzün sadakası olsun da; kimlikti, ehliyetti tekrar yenilemek uğraştırıcı.

Pazara giderken ne canta alirim ne cuzdan ne tlf... sadece bebek arabasini bebekle beraber sigara cakmagimi

sırt çantamı önüme takarım ... kot gıyerım cebıne koyarım paramı ıyıkı telı almamışlar haram olsun ınsanların parasına goz dıkenlere ...

Ben markete giderken bile şu 90larda çok kullanılan bel çantaları vardır ya, o tarz bir çantayı capraz şekilde omuzdan kullanıyorum. Bebekle alışveriş yapıp bir de çantaya sahip çıkmak zor oluyor. Kol çantasından cüzdan bulana kadar sıra homurdanıyor o yüzden en çok böyle rahat edebildim.Gögüs hizasinda kaldığı için içinden bir seyler cikarmak da rahat oluyor.

Ben sırt çantası takmayarak tedbir alıyorum.
Anlam da verememişimdir, nasıl bu devirde çantayı arkada, telefonu arka cepte taşıyabilecek kadar güvene ki ben çantam omzumda ya da önümdeyken dahi güvende hissetmiyorum. Benim de pazarda cüzdanım çalındı çantamdan ve önümdeydi çantam. Çamaşır seçiyodum tezgahtan, hangi ara, kim nasıl elini uzatıp, fermuarı açıp alabildi çantamdan cüzdanımı, hala anlamış değilim ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum, sırt çantası kullansam bile önemli şeyleri daha güvenli bir yerimde taşırım.

Benimkide ana bölmedeydi canım hatta oğlumun küçük arabası su falan vardı üstünde.. çıkarmış işte hiçte gören olmamış nedense.

Bende ders almış oldum bu konuda bir daha asla kullanmam sırt çantası.

Hiç almıyorum tedbir falan çorumdayım bende cüzdanı pazarda tezgahın üstünde bile unuttugum oldu geri dönüp aldım kimse almamıştı :) tlefonumu hele çok kez unutmuşumdur arkadaşlarımın arabasında Allaha emanetim çok dikkatsizim bu konuda nazar değmesin yine de hiç soyulmadım.

Eltimin cuzdaninida calmislardi pazarda, pazarcilar pazar bitimi gel cuzdanini tezgahlarin altina cikar demisler.. Pazar bitiminde tezgahin altinda nufus cuzdanlariyla cikti.. Kac tl si vardi onu hatirlamiyorum..

Eltimin cuzdaninida calmislardi pazarda, pazarcilar pazar bitimi gel cuzdanini tezgahlarin altina cikar demisler.. Pazar bitiminde tezgahin altinda nufus cuzdanlariyla cikti.. Kac tl si vardi onu hatirlamiyorum..

Geçmiş olsun, çapraz asmalı çantalar kullanmanızı tavsiye ederim önünüze kolay alırsınız. Kalabalıklarda da çantanın açma yerini elinizle tutmaya gayret edin derim naçizane tavsiye.

Alttan yırtarak alabiliyorlar :/ Önünüze takabilirsiniz kalabalık yerlerde.

Geçmiş olsun, çapraz asmalı çantalar kullanmanızı tavsiye ederim önünüze kolay alırsınız. Kalabalıklarda da çantanın açma yerini elinizle tutmaya gayret edin derim naçizane tavsiye.
Teşekkür ederim bundan sonra sırt çantasıyla kesinlikle gitmem.. ve tabiki daha dikkatli olacağım..

Yani maşallah diyelim ama siz yinede tedbirli olun bence sonra benim gibi uzak biyere gidersiniz uzun bir yol yürümek zorunda kalırsınız falan hiç tavsiye etmem ben şahsen çok dikkat ederim artık dedektif gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…