- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Hamile kalmadan önce önde genelde kanguru, şimdi de koca bir göbek olduğundan yıllardır öyle yapamıyorum ama şu çocuğu doğurayım, öyle yapayım, evet. Alttan kesseler hissederim gibi geliyor ama belli de olmaz tabi. =)Alttan yırtarak alabiliyorlar :/ Önünüze takabilirsiniz kalabalık yerlerde.
Bayağı profesyoneline denk geldiniz demek ki. Ne yapalım bilmiyorum ki, sırtımızda çelik kasa mı taşıyalım?Benimkide ana bölmedeydi canım hatta oğlumun küçük arabası su falan vardı üstünde.. çıkarmış işte hiçte gören olmamış nedense.
Sizde şansınızı fazla zorluyorsunuz bence :))Bende bir keresinde migros un önünde çantamı unuttum geri aldım gidip
Bir keresindede markette cüzdanımı unuttum ertesi gün aldım
Şunu belirtiyim halen namuslu insanlar var
Oturduğunuz semt farkediyor
Allahın işi işte kafam dolu oluyorSizde şansınızı fazla zorluyorsunuz bence :))
Teşekkür ederim benim için sondu.Gecmis olsun ya...can sıkıcı
Sırt cantasi ben de cok severim kullanırım
Allah korusun..
Valla karakolda benden hariç 3 kişi daha cüzdan çalıntısı için gelmişti. Malesef izmir gibi güzel bir şehirde yaşıyorum.. fakat kendi vatandaşımızdan hariç vatandaşlar olduğu için bu kadar güvenmeyin bence..Bende bir keresinde migros un önünde çantamı unuttum geri aldım gidip
Bir keresindede markette cüzdanımı unuttum ertesi gün aldım
Şunu belirtiyim halen namuslu insanlar var
Oturduğunuz semt farkediyor
Valla canım ben hiç hissetmedim ne diyim Allahından bulsunlar hamile halimle onca yol yürüdüm oğlum muz istedi ağladı alamadım çok koydu yani..Hamile kalmadan önce önde genelde kanguru, şimdi de koca bir göbek olduğundan yıllardır öyle yapamıyorum ama şu çocuğu doğurayım, öyle yapayım, evet. Alttan kesseler hissederim gibi geliyor ama belli de olmaz tabi. =)
Bayağı profesyoneline denk geldiniz demek ki. Ne yapalım bilmiyorum ki, sırtımızda çelik kasa mı taşıyalım?
Aynen öyle canım olan oldu artık malesef namuslu namussuz insanda var hemde çok.. bize namussuzu denk geldi :) sadaka olarak asla haram zıkkım olsun diyorum sadece.. teşekkür ederim yoeumun için.Geçen sene kızım avm'de cüzdanını kaybetmişti.Inanirmisiniz birisi bulmuş ve oradaki güvenliğe teslim etmiş onlarda karakola yollamışlar.Bize haber verdiler gelin alim cüzdanı diye.Icinden hiç para alınmamış herşey yerli yerinde. Işte bi tarafta böyle iyi insanlar varken diğer tarafta çoluğun çocuğun rızkını yiyen namussuzlarda var ne yazık ki..
Olan olmuş konu sahibi sadakam olsun de ve birdaha sırt çantasıyla pazara gitme.
Hırsızlara mi helal etsin hakkınıcanım sen et hakkını helal zaten Rabbim sorar .. bende hep o esnalarda caldırdımm
Sizinkiler baya insaflıymış.. evet bugün aradım kimliği iptal ettirdim yeni kimlik için randevu aldım onuda 2 aya yakın bir süreye verdiler işim zor anlaşılan.. teşekkür ederim olan oldu artık.benim hırsızlar insaflı çıkmış o zaman. ben de omuz çantası mağduru oldum. bayram üstü çok kalabalık mağazada ürünün ödemesini yapmak için elimi çantama attım aaa yok. içinde bir miktar para ve sadece kimliğim vardı neyse ki. akşam olduğu için kayıp kimlik başvurusunu ertesi gün yapıcaktım. yolda eve giderken abim aradı. “senin cüzdanın mı çalındı?” dedi. “sen nerden biliyorsun?” dedim. benim cüzdanımda sahibi olduğumuz mağaza kartı vardı ve üzerinde abimin numarası. hırsızlar içindeki parayı alıp cüzdanı yırtıp az ilerideki bir mağazada kıyafetlerin arasına atmış. çalışanlar 22.00’da kapandıktan sonra temizlerken görmüşler. soyadlarımız aynı olunca yakını olduğumu anlamışlar. geri döndük aldık cüzdanı giden sadece para oldu :)
size de geçmiş olsun. kimlik önemli yalnız
Tabiki güvenmemek lazım a a oturduğum semt kaliteli Suriyeli yokValla karakolda benden hariç 3 kişi daha cüzdan çalıntısı için gelmişti. Malesef izmir gibi güzel bir şehirde yaşıyorum.. fakat kendi vatandaşımızdan hariç vatandaşlar olduğu için bu kadar güvenmeyin bence..
Biz direkt banka kartlarını iptal ettirdik kimliğide iptal ettirdik.. valla aynen öyle karnımıda görmediler diyorum hamile olduğum baya belli çünkü. Ne diyim Allahlarından bulsunlar.Bankadan kredi kartının ya da banka kartının son işlemini takip edin ablam. Oradan kameralar aracılığıyla bulursunuz inşallah...
Giden 100 lira ,cüzdan, kimlikler, kartlar değil de bir insanın bu kötülüğü yapması çok üzmüş sizi , anlıyorum..
Umarım merhametlerini çaldıkları bir cüzdanın arasında bulmuşlardır...
Geçmiş olsun.
Şanslısınız o haldeTabiki güvenmemek lazım a a oturduğum semt kaliteli Suriyeli yok
Valla kıyafet göre bakmıyorum hiç. Oğlumun eşyalarını sığdırabileceğim bir çantaydı oda olmadı malesef.. mecbur 2 çantayla gezicem artıkGeçmiş olsun..
Bazen omuz çantam varken pazara giriyorum ama çok tedirgin oluyorum. Meyve sebze seçerken önüme doğru alıyorum. Sırt çantasını asla arkamda bırakamam.
En rahatı çapraz takılan çantalar aslında. O da her zaman her kıyafetle olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?