Pazarlardan , pasajlardan şıklık

sayydek

Bursaspor!:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
695
1
46
Bursa
Kızlar pazar , pasaj gibi yerlerden çok uygun fiyatlara aldığımız giysileri burda paylaşıp fiyatlarını ve nerden aldığımızı söyleyelim.
Hem birbirimize fikir vermiş oluruz.Sonuçta marka giymek şık olmak değildir 5 lirayada çok şık şeyler bulabiliriz değil mi:)

canım nalbantoğlunda resimli giyim var ben ordan çok şık şeyler aldım bugüne dek 5 10 15 e :31:
müsait bi zamanda paylaşırım :31:

benim tişörtlerim 1 - 2 - 3 - 3,5 - 5 tl arasında. çok severek giyiyorum daha toz bezine dönüşmediler valla. pazarda böyle döküyolar tezgaha karıştır karıştırabildiğin kadar ohh...

evet bazen pazrlarda şans eseri güzel parçalar bulunabiliyor. ben en son kısa ve delikli delikli örneği olan kırık beyaz bi hırka aldım. 15 lira.baharda ve yaz akşamlarında üste giymek için. şallarım rengarenk yine pazardan. her biri 10 lira. ayrıca ben bi çamaşır tezgahı buldum. alt üst ihraç fazlası takım iççamaşırları satıyor. takımı 10 lira. ordan çoğu takımım. çoraplarımda pazardandır. hem şu japonların sattığı kısa ince çoraplar varya çok dayanıklılar. valla pentininkiler yırtılıyo onlar yırtılmıyo.tavsiye ederim. 1.5 2 lira.tokalar çeşit çeşit alırım. bunu dışında pazardan çantada aldım. bazı tezgahlarda kaliteli çantalar satılıyor. 25-35 liraya.bir de basic düz uzun kollu kısa kollu penye bady-tşörtleri 5-10 liraya alırım. eşofmanlarım 15 lira 20 lira pazardandır. şuan foto ekleyemedim ama böyle işte. pazarları çok seviyorum !!!

bende 5 10 tl ye bişey bulunca hemen atlarım annem çok kızar ıvır zıvır ucuz alıp iki gün giyiyon diye:6::6::6:

Back
X