Pazartesi ameliyat oluyorummm

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
98
Kızlar çok az kaldı 2 gün sonra ameliyat oluyorum :halay: Çok heyecanlı değilim sadece ameliyat sonrası saç kaş ve kirpiklerde çok dökülme oluyormuş doğru mu? Benim zaten saçlar baya dökülüyor kel kalıcam desenize:KK17:

Kızlar çok az kaldı 2 gün sonra ameliyat oluyorum :halay: Çok heyecanlı değilim sadece ameliyat sonrası saç kaş ve kirpiklerde çok dökülme oluyormuş doğru mu? Benim zaten saçlar baya dökülüyor kel kalıcam desenize:KK17:
Benim avuc avuc saclarim dokuldu kaslarim ve kirpiklerimde oyle herkeste olmuyor tabi yan etkisi anestezinin simdi azaldi bakim yapiyorum

Benim avuc avuc saclarim dokuldu kaslarim ve kirpiklerimde oyle herkeste olmuyor tabi yan etkisi anestezinin simdi azaldi bakim yapiyorum
Teşekkürler bilgilendirme için benim zaten zayıf dökülmeye müsait kesin dökülecektir :KK48: Ameliyatı ve etkisini atlattıktan sonra bakım hakkında kapınızı çalabilirim :KK23:

Merhaba benim de saclarim avuc avuc dokuldu kirpiklerim de ayni sekilde surekli goz altima dokuluyordu ilk 2 hafta. Ne zaman sacima elim gitse avucum sacla doluyodu anlam veremedim arastirinca anesteziyle alakali oldugunu okudum. Belki de ameliyatta kaybettigimiz kan dolayisiyla da olabilir diye dusunuyorum. Suan 3. Haftam bitti sac dokulmem gecti son 1 haftadir dokulmuyor pek. Normale dondu yani

Ben bunu çok duydum evet bazı bünyelerde dökülüyormuş ben olmıycam bu gidişle çünkü yatkınım bunlara.. Ama bir doktor ameliyat öncesi C vitamini kapsülü öneriyormuş kullananlarda varmış.

Ben bunu çok duydum evet bazı bünyelerde dökülüyormuş ben olmıycam bu gidişle çünkü yatkınım bunlara.. Ama bir doktor ameliyat öncesi C vitamini kapsülü öneriyormuş kullananlarda varmış.
Dediginiz gibi bunyeyle alakali ama bu sorun geciyor kisa sure icinde. Sizde de ayni sekilde kisa surede gececektir bu sorun korkmaniza gerek yok :) Dokulenlerin hepsi yerine geliyormus

Kızlarrrr ameliyatım yarın sabahh :KK43: o neşeli halimden eser kalmadı çok korkuyorum ameliyat ortasında uyanırsam acı hissedersem diye ya da hiç uyuyamazsam bilincim kapanmazsa :KK43:

Kızlarrrr ameliyatım yarın sabahh :KK43: o neşeli halimden eser kalmadı çok korkuyorum ameliyat ortasında uyanırsam acı hissedersem diye ya da hiç uyuyamazsam bilincim kapanmazsa :KK43:

Merak etme biraz Bir şey olmyck Allahın izniyle :) senden sonraki gün de ben olcam sonucu düşün ameliyat kolay da sonrası zahmetli

Back
X