• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazartesi sendromu!!

aman git işte pazartesi gunlerı hafta ıcı gıttım gıdıcem sendromu olmaz arada cıkmıs olur madem bır gun gıtmen gerekıyor o da pazartesı oluversın

Eşim bana her pazartesi bunu yasatmaktan bıkmadı 6 senedir önceden cok sık giderdim kaynanama neyse kavgalar sonucu hafta da bir kereye dusurebildim tutturmuş her pazartesi gideceksin yahu niye salı değil niye çarşamba değil pazartesi diğer gün gitsem surat yapıyor pazartesi niye gitmedin diye adam takılmış durumda ne yapayım kızlar ?
adam değikl kv takılmış.
istek onun isteği çünküü:))
haftalık temizlik mi günü pazartesi?
ne iş yaptırıyo kv sana?

illa bi gün gitmen gerekiyorsa git bi kaç pazartesi sonra kaydırırsın
ha bi de haftasonları eşinin seni oraya sürüklememesi de büyük bişey yaaaniii,
kıymetini bil

temizliğe gitmiyorsanız gidin bence.

haftada bir gitmekte normal artık yani. büyütülecek bir durum yok. adam evde oturma annemi bekle demiyor sonuçta.

haftasonu izin gününü de ailesine ayırmıyormuş. daha ne?????*

Sen bence de pazartesi git
Gerci calismiyormussun ama calisinca bir pazartesi sendromun olacak mutlaka,iste o zaman haftadaki butun berbat seyleri bir gune skistirip kalan gunler mutlu ol bari :)

valla kesseler gitmem

ne olursa olsun

emir eri miyim hep aynı gün gideceğim

yani ziyarete gidilir belki de ille de pazartesi gidilecek ne demek

eşinle gidin akşamları yiyin yemeğinizi kalkın gelin

neden eşim olmadan kv ye gideyim ki

onun anası o arayıp sormakla mükellef

Senin ki de mi öyle :):)

Bana öyle demiyor da, "Pazartesi günleri hiç bir yere gitme, öbür günler nereye gidersen git"... Yani ortada bişey de yok hani :) o yüzden komiğime gidiyor. "Neden PAZARTESİ?" dediğim zaman da "Keyfim öyle istiyor" diyor. :D oyy oy

takma
konuşsun konuşsun bir süre sonra artık alışır
suratını istediği kadar buruştursun boşver

Haftasonu gitmiyorsunuz diye kV laf etmeye başlamadan pazartesi hücuma geçelim diyor esiniz.. yoksa arıyor falan esin de sorun cikmadan halletme peşinde.. mecbur gibi dusunmeyin.. ben olsam her pazartesi giderim sonra kafam rahat olur.. gidince öpün Sevin onu neşeli olun.. dert etmeyin idare edin gitsin..

Back
X