Pazartesiye Kadar Geliyor Oğluşum..:)

gamur

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
96
1
286
İstanbul
çok heycanlıyım aynı zamanda korkulu çok değişik bir duygu böyle ifade edilir herhalde doktordan geldim bugün alttan muane yaptı 1 parmak açılma varmış sancımda varmış ama ilginçtir ben hissetmiyorum pazartesiye kadar bekliycez gelmezse eğer pazartesi suni sancıyla normal doğum yapıcam herkez çok kötü diyor suni sancı için ama yinede olması gereken bu galiba sonunda zaman geldi ama korkularım daha çok arttı inşallah oğlumda bende zorlanmayız biran önce gelir hayatımıza

hihoyyyt:dance::Saruboceq::teytey:

canım hayırlı olsun.. inşallah sağlıkla alırsın bebegini kucagına

ama anlamadığım neden suni sancı veriyor sana.. yani 40 haftayı doldurduktan sonra neden vermiyor.. ben bu işlerden anlamadığım için soruyorum..

açılma hiç yok değil sonuçta,ondan veriyordur suni sancıyı..
bizim gelinde de 4cmden sonra açılma olmamış,öylece kalmıştı.
mecbur suni sancı vermişlerdi..
cok da dayanılmayacak bir şey değil diyor..

Allahım sağ salim kurtarsın inş seni de..

Allah kavuştursun canım bebeğine...

Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin....

doğrusu benimde kafam o noktaya takıldı ama anladığım kadarıyla 1 parmak açılma var demiş anneme eğer devamı gelmezse pazartesiye kadar sancı verecek sanırım yani ben öyle anladım açılma olmasaydı uğraşmayacaktı kendine haline bırakacaktı belkide

hayırlısı olsun
bende 2 haftadır 2 cm açıklıkla bekliyom
bende de hissetmediğim sancılar görünüyor
sanırım sonum suni sancı olacak benim de
bakalım pazartesi ne diyecek:uhm:

sağlıkla al kucağına inşallah
sağsağlim gelin evinize canım

Ne güzel ne büyük bir mutluluk olmalı Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ALLAH(CC)hayırlısıyla evladınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah(amin).Tüm anne adaylarına ve anne olmayı isteyen tüm herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah(amin).Selametle.

hayırlısı olsun canım eğer p.tesi ye kadar gelmezse bende p.tesi sezeryana giriyorum bakalım hakkımızsa hayırlı neyse o olsun

hayırlısıyla kucaklarsın bebeğini inş. canım suni sancıdanda korkma ben daha önce yaşadım inan insan bir an önce yavrusuna kavuşma isteğiyle cırpınırken zaman çok daha çabuk ilerliyo hem senin hemde yavrun için daha kısa zamanda bebeğinle tanışıyosun yani korkulacak bir şeyi yok onun. allah yar ve yardımcın olsun canım bir avazda inş....

Gözün aydın.Umarım kolay bir doğum olur.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Allahım sag saglim dogumlarımızı nasip etsin bende nisan 2009 annesiyim

ASLINDA BENDE BÖYLE BELIRLI Bİ GÜNDE DOGURMAK İSTERIM ANİDEN HASTANELERE TAŞINMAK COK zor olur
duşumu rahattca almak evimin toplu olması v.s gibi

umarım herşey gönlünün istediği yönde olur...
şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.

.Umarım kolay bir doğum olur.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…