Pco Hastalığının normale dönme şansı nedir?

melishhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
939
1
0
35
İzmir
1 yıl oldu diane 35 kullanmayı bıraktım. ayrıca 1 yılda aldoctone ikisini beraber kullandım. doktor 1 yıl kullanıp, 2 ay sonra gel demişti. şimdi yeniden gidicem.

Hormonum normalin 2 katı çıkıyordu başlangıcta. ultrasyonda hep rahim normal, temiz diyordu bakan doktor.ayrıca ilaca başlamadan veya başladktan,bıratıktan sonra herhangi bir adet düzensizliğimde mevcut değil. Kilo vermekte zorlanıyorum,,birden kilo aldım ve aşırı tüy yüzünden doktora gitmiştim.

Benim anlamadığım, bazıları rahim kalınlaşması vs yazmış; acaba bu tip pco hast ın düzelmesi mi zor oluyor, benimkinin normale dönme sanşı nedir????

cnm bende pcos hastasıyım.. diane-35 kullandım ve bana çok yaradı.. adetlerim saat gibi düzene girdi sivilcelerim azaldı ve kilo da almadım.. aynı kilomda seyrettim.. çok faydasını gördüm.. ben hangi doktora gittiysem bu hastalık genetik bir problem dedi...senin yumurtalık yapın bu şekilde denildi.. kesin tedavisi olmayan bir hastalıkmış bizimki.. şikayetine göre tedavi olman gerek. çocuk istiyorsan doktoruna başvurup o şekilde tedavi olman gerek. adet düzensizliği,tüylenme,kilo vs gibi problemlerin varsa eğer ona göre bi tedaviye girmen şart.. geçmiş olsun cnm..

merhaba bende de pko var 19 yasında öğrendim şu anda 25 yaşındayım basta hep hapla geldi adetim dianayla sonra bıraktım kendiliğinden 1 yıl geldi sonra stres yasadım bi dönemde gene gelmedi gene ilaç derken bi ot içmeye basladım hapı bırakıp bu çok etkili mucize gibi bi bitki aslan pençesi her gün öğleden sonra lari 1 bardak demleyip içtim 4. gün adetimi getiriyo mutlaka deneyin pkolular yalnız aslan pençesinin tırtıklı cinsinden olacak bu arada araştırdım nbu otta ne varda adeti söktürüyo diye baktım tanen diye bi madde var bu fayda veriyo işte bole şiddetle tavsiye ediyorum

selam sorunuza en güzel ve doğru yanıtı pallete vermiş. insülin direç durumunuz değerlendirilerek kilo vermekte sorun yaratan şey saptanabiliyor ise one göre hayat düzeni kurmanız sağlanır.

diane 35 i benim bünyem kaldırmadı maHfoldum baş ağrısından ve miğde bulantısından ben yasmin ve orgametril kullandım şuan kist falan yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…