arkadaşlar 2senelik evliyim adetlerim kızkendee düzensizdi evlenincede dahada bi düzensizleştiler 6 aylık evliyken doktora gittik ve pco olduğumu ögrendim doktorum beebek düşünmedimiz için doğum kontrol hapı verdi ben tam bir sene yasmin kullandım bu arada ibrahim saraçoğlunun söylediği soğan kürünü yaptım 2 kere hayıt adaçayı ve civanperçemi içtim 3 ay önce hapı bırakıp doktora gittimde hapı artık bıraktımı ve tahlil yapmasını istedim doktorum bana hata yapmışşın bu pco asla geçmez hayatının sonuna kadar bununla yasarsın dedi belkide haklıydı ilerde tekrar ortaya çıkabilirdi ama ben o anda geçtinden adım gibi emindim ısrarım üstüne hormon tahlillerimi ve ultrasyon sonuçlarımı yaptırdı ve sonuçları alınca kendi bile inanamadı tamamen bütün kistlerim yok olmuştu(ki okadar çoklardı ki inci kolye gibi dizilmişlerdi) hormon sonuçlarım ise mükemmel gözüküyodu doktorum gene bi kulp buldu hapın etkisidir bidaha ki ay gene eskiye döner dedi 2. ayımddada gittim bütün sonuçlar gene mükemmel çıktı adetlerim düzenli geliyor artık ve bu ayda 3. ayım yine gittim yine tahlillerim güzel yumurta gelişimim iyi gidiyo belike bu ay hamile bile kalabilirim çok uzattım ama paylaşmak istedim lütfen kimse bu pco dan korkmasın sadece geçecegine inanın onu düşünerek yaşamayın soğan kürünü mutlaka düzenli bi şekilde uygulayın ve inanın ben inandım yapması benden şifası senden yarabbim sen ver dermanımıda diye dua ettim her seferinde içerken rabbim dualarımı kabul etti ve insallah kurtuldum çok mutluyum artık:teytey: