Merhaba pkolu ve kiloluyum ben de..Doktorum bana diane 35 verdi 4 ay kullandım yeni bitti 5 aydır da glifor kullanıyorum, biliyorsunuz diane 35 gibi ilaçlar yumurtlamasız adet gördürüyor ilaçla son adetimi gördükten 10 gün sonra tekrar adet oldum doktora sordum yumurtladigin için adet gördün dedi o adetimden sonra şimdi kahverengi lekelenmem var 2 gündür aklım o yüzden karışık
Bu arada glifor sayesinde 8 kilo verdim iştah kesiyor spor da yapınca daha çok bile verilebilir insulin direncini kırmak konusunda glifor 1000 mg ın üzerine çıkmak gerekiyormuş günlük doz olarak yani ben 100 lik 2 tane içiyorum günde tabi inanılmaz bulantı yapıyor
Pko yenilebilir ben yenecegime inanıyorum pkolularin yumurtası vardır kilo almak ve insulin direnci yumurtlama düzenini bozuyor en kolay tedavi edilebilen bebek sahibi olunabilen bir sendrom
Biliyorum toplumumuz inanılmaz baskı yapıyor insanlar özelinize girmeye çok meraklı telaş yapmadan sakin kalarak bilimsel metodlarla yenelim hepbirlikte
Pko uzmanı doktoru bulsan hadi hamile kaldın bu sefer kilolu olduğun için riskli gebelik uzmanı arıyorsun ticari boyutunu elbette hesaba katmaliyiz kilolu pkoslular için çare kilo vermek bence
Elbette anne olacağız sadece zamanını bilmiyoruz :))