Pco olup catlatma ignesiyle hamile kalanlar...

Aysun0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
338
25
48
33
Merhab kizlar pco olupta catlatma ignesiyle hamile kalan var mi ? Ben 1 yillik evliyim dun igne oldum bugun iliskiye girdik bakalimm neolcak .yalniz ben pazar saat 10 da igne oldum bugun 20.00 da iliskiye girdik gecemi girseydim ki beklesemiydim ki bu arada bugun agrim yoktu dun cok vardi ilskiden sonra oldu biraz arada kasigma belime agri giriyo neden ki

İnşallah hamile kalırsın cnm bnde ilk ctltma ignesiyle hamile kaldım bnde iğneden 12 saat sonra ilk ilişki 36 saat sonrada ikinci ilişki olmustu

Saol canim inslh ya insan kotu oluyo her gttigm doktor hep kilo verdi 1 sene olunca bole bsy yaptilar sendemi pcoluydun

Bende pko var 1 caglatma ignesi 2 asılama negatif umarım sans sana guler ama hamile kalanlar var tabikide

Iyi aksamlar kizlar bendede pco var ne güzel puregon ve catlakma ignesi ile hamile kalmistim hersey cok güzel gidiyordu 3 hafta önce doktora gittim bebegin kalbi durmus dedi 4 ay hic sorun yoktu allahim Aldi onu benden simdi okadar bitmis bir durumda yine tedavisine bakmaya calisiyorum Doktorum Ben uzmana yolladi kan pihtilasmasi varmi diye bakacaklar ve genetik testler yapilcak kan pihtilasmasi icin kan Alindi sonuclar 3 hafta sonra gelicek

Selam kizlar bende pkoluyum.ve ilacsiz adet bile olamiyorum gercekten catlatma ignesiyle hamile kaliniyormu?2kere asilama oldum nasip olmadi.kalan arkadaslar yumurtaniz nasil buyutuldu?kac cm oldu yumurtalariniz???

Herkese Mrb lar anne adayları size yazıyorum hepinize yutfeeennn bnde Pko yum yok mu bunun bi ilacı içip kurtulsak Hamiş olsak bebis dogsa .Allahım tüm isteyenlerede ve bana da nasip eder inşallah.AminAmin AmjnHamis kalınca vallahi halay cekcem

Pco dan Kurtulmak Yok sanirsam ama tedavisi var yumurtalari takip ediyolar benim yumurtam 20 cm olunca vaya 18 cm kan aliyolardi ona göre catlatma ignesi yapiyordum yine basliyacam tedaviye allahim insallah bi Sefer saglikli hayirli bebekler verir hepimize,Ilk basta hamile olabilicemmi diye kafama takiyordum simdi ise hamile kaldirsam bebegim yine ölürmü diye kafaya takiyorum

Ben kendligmden kaldm hamile catlatma ignesiyle kalamamistim ama doktr hatsi yuznden dusurdum malesf

Evet canim bazilari kendilinden kaliyomus sen neden düsürdün sorabilirmiyim nekadar olmustu Bebegin?

Hamilelikte ilk 3 ay alttn bakmak tehliklymis ozele gttm bende daha 4 haftalikti alttn bakti keseyi gordu eve gldm leke geldi hep dustu kese delinmis

Canim Ben almanyada yasiyorum bizim burda hep Altan bakiyolar ben 7 haftalik hamileydim alttan baktilar hic Problem olmadi Ilk basta Benim bebegim min 15 haftalik olmustu kalbi durdu

Blmiyom ama dktor baktktn sonra dustu benm daha cok yeniydi dvlttkiler neden baktrdn dediler bakilmiyo burda

Dogru diyosun bende türkiyede izindeydim günüm gecmisti özele gittim alanyada kan aldilar ve alttan bakmadi Doktor buraya geldim hep alttan bakiyolarmis herkeze sordum hep öyleymis

Sen calisiyomusun yoksa agirmi kaldirdin canim Ben calisiyorum kayinvalidem calismaktan oldu diyor ama Doktor o yüzden olmaz diyor

Polikistmsn sen bende pcoluym bana dgm yaptiktan sonra gecicek dmsti doktor krtaj oldum ama gectmi blmuyorum

Evet bendede pco var tiroid var ama ayarli sürekli doktora gidiyorum rahim filmi cektiler hersey temiz cikti yumurtan catlamiyor dedi onun icin igne vuruyordum puregon ve ovitrelle ignesi 6 ci ayinda hamile kalmistim rüya gibiydi simdi cok korkuyorum

Bnm klomen le hiç büyüme do bnde bebek gelişmedi kürtaj oldum bnde hem hamile kalmama korkusu bide dusuk korkusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…