Pco olup catlatma ignesiyle hamile kalanlar...

Bende Ilk basta clomifenle denedim cok güzel büyürdu yumurta ama tutmadi sonra puregon ignesine degistirdik 2 ci ayinda tutmustu sizin Ilk düsükmü

Aşılama mı oldu yoksa iğne ile mi oldu .Hiç bilgim yok bu adet döneminde bnde kullanacam

Bilmiyorum benim sigorta karsiliyor hepsini almanyada yasiyorum ben bu igne daha güclü dedi Doktor asilama ve tüp bebekdede kullaniyolarmis burdaki arkadaslar yazmis

Yok Ben asilama olmadim bu igne clomifen gibi onun yerine bi igneden vurdum karnimA sonra kan aldilar ve yumurtanin büyümesini beklediler sonra catlatma ignesi oldum

Bnm tek sorun yumurtanın küçük olması rahim filmi temiz sizce olur mu bu iğneler ile

Benim Doktorum 6 ay kullanilir dedi olmazsa asilama olacaksin dedi Benim tam 6 ci ayinda yani son ayda tutmusdu Ilk basta 4 ay clomifen kullandim sonra 2 ay bu puregon ignesinden

Olur heralde canim sen nerde yasiyosun almanyada özel doktora gidiyorum Ben kadin doktoru gibi ama hormonlara ve cocuk isteyenlere bakiyolar

Olur heralde canim sen nerde yasiyosun almanyada özel doktora gidiyorum Ben kadin doktoru gibi ama hormonlara ve cocuk isteyenlere bakiyolar
Bnm hormon tahlili normal rahim filmi çektim temiz .tek sorun Pko işte ama durumum da yok nasıl yapcm buradaki lerde başından salıyor lar

Bende 24 esimde cok istiyor cok üzüldük bebegimizi kayip edince elleri ayaklari herseyi parmaklari bile olusmustu allahim kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…