Mrb Allah bağış lasin nasıl gebe kaldinizPolikistmsn sen bende pcoluym bana dgm yaptiktan sonra gecicek dmsti doktor krtaj oldum ama gectmi blmuyorum
Evet ilk dusuk ilk hamilelikte bir snee geçti dediğimiz iğnenin fiyatı me kadarBende Ilk basta clomifenle denedim cok güzel büyürdu yumurta ama tutmadi sonra puregon ignesine degistirdik 2 ci ayinda tutmustu sizin Ilk düsükmü
Peki bu iğneler kaç ay kullanılır.Birde siz kaç ay dene dinizBilmiyorum benim sigorta karsiliyor hepsini almanyada yasiyorum ben bu igne daha güclü dedi Doktor asilama ve tüp bebekdede kullaniyolarmis burdaki arkadaslar yazmis
Buradaki drlar klomen den sonra direk aşılama tutmaz sa tüp bebek derilerBenim Doktorum 6 ay kullanilir dedi olmazsa asilama olacaksin dedi Benim tam 6 ci ayinda yani son ayda tutmusdu Ilk basta 4 ay clomifen kullandim sonra 2 ay bu puregon ignesinden
Bnm hormon tahlili normal rahim filmi çektim temiz .tek sorun Pko işte ama durumum da yok nasıl yapcm buradaki lerde başından salıyor larOlur heralde canim sen nerde yasiyosun almanyada özel doktora gidiyorum Ben kadin doktoru gibi ama hormonlara ve cocuk isteyenlere bakiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?