Gebeliğe Hazırlık Pco olup hayıt tohumu içip gebe kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acaba hayıt suyu kilo vermeye de yardımcı olur mu 😊 başlayalı 1 kilo vermişim de

Kızlar acaba hayıt suyu kilo vermeye de yardımcı olur mu 😊 başlayalı 1 kilo vermişim de
Bende baslicam adetim bitsin siz sadece hayıt suyu mu kullaniyrosunuz ben arastirdim da çakşır otu çok işe yariyormus acaba ikisini karistirsam mi

Bende baslicam adetim bitsin siz sadece hayıt suyu mu kullaniyrosunuz ben arastirdim da çakşır otu çok işe yariyormus acaba ikisini karistirsam mi
Canım ben sadece hayıt kullanıyorm. Çakşırı genelde erkekler için öneriyorlar ama kullanan da var. İki aynı anda kullanan var mı bilmiyorum

Bende çakşırın erkek icin olduğunu biliyorum hayıt Aslan pençesi ve çivanpercemi ile karıstırıyorum bende

Arkadaşlar varmı bi degısıklık paylasırmsnz reglime8 gün kaldı inşallah olmam olmayız 🤲🏻

malesef adet oldum bitti 1 haftanın sonunda şuan gene adet oldum neden böyle olmadm 🙁🙁
Canım ben de aynı senin gibi oldum,adetim bitti 1 hafta sonra yine adet oldum hayıt suyu kullanıyordum baktım olacak gibi değil bıraktım hayıt suyunu

Mutlaka yazın bende denemk istiyorum ama ilaç kullandığım dan korkuyorum açıkçası
İlaçla birlikte kullanmayın özellikle de yumurta geliştiriciyse ... çakşırınçok faydasını duydum bakalım tüp benek öncesi son düzlük diyelim 🤣

İlaçla birlikte kullanmayın özellikle de yumurta geliştiriciyse ... çakşırınçok faydasını duydum bakalım tüp benek öncesi son düzlük diyelim 🤣
Aynen diğer ay İns bende caksirabaslicm siz baslayinca yazın lütfen kaç senedir gebelik istiyosunz

Aynen diğer ay İns bende caksirabaslicm siz baslayinca yazın lütfen kaç senedir gebelik istiyosunz
18 aydır istiyoruz canım bende pko var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu çok şükür sonuçları iyi şuan sıkıntı bende

Back
X