• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pco olup hayıt tohumu ile hamile kalanlar lütfen buraya yazsınlar

arkadaslar hamileyim..sogan suyu içicem demiştim ya galiba onun faydası oldu. bunu okuyan herkes yapsın sonuç alan cok cünkü.sabah ve ögle taze kaynatılmiş olcak.2 bardak kaynayan suya 1 orta boy 4 bölünerek. köy soganı hani kahverengi kabuklu acı olan. ağzı kapalı 5 dk kaynatıp ılık iç sogumasını bekleme ve her defasında taze olacak. adetin başladıgı günden say 10. gün basla 15 gün devam et. bunu her adette 4 ay bu sekilde yapın arkadaslar... ben sonuç gördüysem allahn izniiyle herkes görür. 2 defa tüp bebek yaptırdım cünkü.herkes denesn lütfe n...

canımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah.çokkk sevindim allah tamamına erdirsin bizi e duadan unutma...

çıkmam gerek test yaparsam yazarım benim için dua edin inşallah bu sefer olur

inşallah canım allah büyüktür güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba hanımlar.. iyi akşamlar.. baştan sona formu okuduktan sonra bnde hikayemi paylaşmak istedim.. bnde pko dan müzdaribimmm.. allahım daha büyüğünü göstermesinde ne illet birşey.. pkodan dolayı kilo alıyorsun, kilo aldıkça pko gecmiyo... bnde 3 yıllık evliyim 22 yasındayım, 15 yasımdan beri pkolu olduğumu biliyorum ama cocuk sahibi olmanın bu kadar zor olucanı tahmin etmemiştim. evlendikten 7-8 ay sonra tedaviye basladık 2.5 yıl içerisindede 3 aşılama 1 tüp bebek 1 de dondurulmuş transferi yaşadım ama hepsi boş gecen yaz 2. aşılamamda sadece kimyasal gebelik geçirdim evlendikten sonra baya 17 kilo aldım suandada vericem diye yapmadığım hiç birşey kalmadı suandada 89 um :30: :43: 5 aydır doktorlardan uzağım gitmiyorum ve 2 aydır adetimde yine sekmeler olmaya başladı kısacası yine kistciklerim benimle sanırsam..:18:

merhaba hanımlar.. iyi akşamlar.. baştan sona formu okuduktan sonra bnde hikayemi paylaşmak istedim.. bnde pko dan müzdaribimmm.. allahım daha büyüğünü göstermesinde ne illet birşey.. pkodan dolayı kilo alıyorsun, kilo aldıkça pko gecmiyo... bnde 3 yıllık evliyim 22 yasındayım, 15 yasımdan beri pkolu olduğumu biliyorum ama cocuk sahibi olmanın bu kadar zor olucanı tahmin etmemiştim. evlendikten 7-8 ay sonra tedaviye basladık 2.5 yıl içerisindede 3 aşılama 1 tüp bebek 1 de dondurulmuş transferi yaşadım ama hepsi boş gecen yaz 2. aşılamamda sadece kimyasal gebelik geçirdim evlendikten sonra baya 17 kilo aldım suandada vericem diye yapmadığım hiç birşey kalmadı suandada 89 um :30: :43: 5 aydır doktorlardan uzağım gitmiyorum ve 2 aydır adetimde yine sekmeler olmaya başladı kısacası yine kistciklerim benimle sanırsam..:18:

yaşının genç olması büyük avantaj.en kısa zamanda kilo verirsen daha iyi sonuç alırsın allahın izniyle.

kilo vermenin bu illeten kurtulmana baya faydası oluyor umarım biran evvel meleğine kavuşursun birde çok zor ama kafandan silip atman gerek allah yardımcın olsun

kızlar bence 15 aylık evliyim. 9 aydır bebek için uğraşıyorduk, hayıt kullandım son 4 aydır , adetim de düzene girmişti ve hamile kaldım eylül ayında. malesef 6 haftalıkken düşük yaptım. ama hayıt gerçekten de mucize bir bitki. ben hayıtla hamile kaldım. sonu gelmedi belki ama nasip bu kadarmış. inş bir daha nasip olursa, bu sefer sonuna kadar gider. Rabbim hepimzin yardımcısı olsun.

kızlar bence 15 aylık evliyim. 9 aydır bebek için uğraşıyorduk, hayıt kullandım son 4 aydır , adetim de düzene girmişti ve hamile kaldım eylül ayında. malesef 6 haftalıkken düşük yaptım. ama hayıt gerçekten de mucize bir bitki. ben hayıtla hamile kaldım. sonu gelmedi belki ama nasip bu kadarmış. inş bir daha nasip olursa, bu sefer sonuna kadar gider. Rabbim hepimzin yardımcısı olsun.

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın 4 ay boyunca sadece hayıtmı kullandın

kızlar slm bende kendimden bahsedeyim.adet oldum olalı düzenli olduğunu hiç bilmem.ilaç içersem oluyrm içmessem 4 ay 5 6 artık nezamn ilaç içersem.yasmin diane vb biçol ilaç kullandm.27 yasndaym evlendm sırada kilom 48 di şimdi 1,5 yıllık evliym kilom 55 e kadar cıktı.gittikce artyor.dün gece bi karar aldım düzenli pilates yapıp kilomuı ya korumalym yada vermelym.hayıt tohumu uzun zamndr bildiğim ama erteledm bi konu oldu sogan kürünü 2 kez uyguladm ama hiç sonuc alamadım.hayıt baslycam baklm sonuclarını sizlerle paylasrm insallh...bu mübarek günde allah hepimize hayırlı bebekler nasip etsin....

kızlar slm bende kendimden bahsedeyim.adet oldum olalı düzenli olduğunu hiç bilmem.ilaç içersem oluyrm içmessem 4 ay 5 6 artık nezamn ilaç içersem.yasmin diane vb biçol ilaç kullandm.27 yasndaym evlendm sırada kilom 48 di şimdi 1,5 yıllık evliym kilom 55 e kadar cıktı.gittikce artyor.dün gece bi karar aldım düzenli pilates yapıp kilomuı ya korumalym yada vermelym.hayıt tohumu uzun zamndr bildiğim ama erteledm bi konu oldu sogan kürünü 2 kez uyguladm ama hiç sonuc alamadım.hayıt baslycam baklm sonuclarını sizlerle paylasrm insallh...bu mübarek günde allah hepimize hayırlı bebekler nasip etsin....

aramıza hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın ama en önemlisi kilona dikkat et kilo veremiyorsan elinden geldiğince almamaya çalış
hakkında hayırlısı olsun umarım hayıt işe yarar

SLM kızllar.11 12 gündür kullanıyrm hayıtı arada kasıklarımda batmadan baska bsy yok.ama günde 1 kez gece yatmadan önce 2 aydır adet olmuyrm en sonda zaten ilaçla olmustu adetm.kızlar sizlerde yardımcı olun lütfen adetleri düzene giren ve hamile kalan arkadslarm.nasıl kullandınz.bilyrm herkesn rahatsızlıgı farklı ama bende pko luyum işee.kendimi bildim bileli bittakım ilaçlarla adet oldm.yasmaya alıstm ama zor işte.hepiniz bilysnz.böle herseyden medet umuyrm.biri bsy diyor arastrm ona baslyrm.aslında hepimizin sorunu ortak.1.5 yıldır evliyim ve bebek istyrm.allah nasip etsin hepimize.kullanp faydasını görenler hiç bırakmadanmı kullncaz.yani bazıları 21 günden sonra bırakcaz diyor.bide formda hamile kalnlar ben haıtı ezmyrm kaynamıs suda 5 dk demliyrm süzp içyrm doğrumu?bişy farkedyr mu

kızlar benim lh hormonum yüksekti.lhhormonunun fsh den yüksek çıkarsa o zaman pko var demektir.benim lh 12 lere kadar fırlamıştı.ben bunu hayıtla 4 e düşürdüm.mucize mucize))))

süper peki ne kadar zamanda düştü

bir sene içinde doğum kontrol hapı kullandım düşmüyordu.son kullandığım ilaçta d.kontrol hapıyla birlikte hayıt çayı içtim.lh hormonu 10-12 lere kadar çıkıyordu hayıt çayı sayasinde 4'e düşürdüm.1 ay içinde çayı içtim o 1 ay içinde de düştü

arkadaşlar benimde adetlerim düzensiz 1 sene doğum kontrol hapı kullandım 10 ay oldu ilacı bırakalı 6 aydır da bebek istiyoruz ama henüz bir gelişme yok doktorum hormonlar gayet normal dedi 1 buçuk aydır hayıt içiyorum bazen 1 bazen 2 bardak son zamanlarda acayip kasıkta batma ve bel ağrım var bu normal mi acaba

cnm bende de oldu o hafif batma bel ağrısı soğan suyu içtiğimde de olmuştu;)

nasıl kullandın hayıt tohumunu

mrh akcaa yazdıklarını okudum sankı benden bahsedıyosun aynı sorunlar bende de var ılacsız adet olmak benım ıcın mucıze gıbı bır seydı takii ısırgan otu köküyle maydonoz ebegümeci ve kırmızı yapraklı sirken otunu kaynatıp icene kadar 10 gun kadar ıçtım 2 aydır duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum senınde denemenı tavsıye edıyorum ben faydasını gordum umarım sende gorursun

Back
X