- 27 Ekim 2019
- 143
- 60
- 18
- Konu Sahibi livaogretmen
-
Ne kadar kullandınız acaba hem süre hem kutu olarakBen kullandım hamilenkaldım
Hamile kalınca başka folik asite geçtim
Ne zaman başlamıştım onu unuttum
Haziran sonu başlamıştımNe kadar kullandınız acaba hem süre hem kutu olarak
Hayırlı olsun insallah . Sizde toz olanından mı kullandınız yoksa mavi kutulu muBen kullandım hamilenkaldım
Hamile kalınca başka folik asite geçtim
Ne zaman başlamıştım onu unuttum
Doktor bana inofolic pembe kutu haptsn verdi pcosum. Ben direk basladim zaten 10 gun içinde de denk geldi adet oldum, beklemedim yani çünkü 15 gun içinde etkisini göstermeye başlıyormuş.Kızlar merhaba . Pco olup inofolic combi ile hamile kalanlar tecrübelerini yazabilir mi ? Ben eczaneden aldım pembe toz olanından . 18 marttan beri adet görmedim hemen baslamalı mıyım nasıl kullanmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum
Anladım. Hayırlı olsun bebeğinizHaziran sonu başlamıştım
Ağustos sonunda hamile olduğumu öğrendik
Bende dün aksam basladim bakalim insallah adet olurum vucudum sisti artik tesekkur ederim yorumunuz icinDoktor bana inofolic pembe kutu haptsn verdi pcosum. Ben direk basladim zaten 10 gun içinde de denk geldi adet oldum, beklemedim yani çünkü 15 gun içinde etkisini göstermeye başlıyormuş.
Ay maşallah Allah hayırlı kolay doğumlar versin hamilelerin duası kabul olurmus bizede eder misinizbende ınofolic combi kapsül olarak günde bir defa kullanmıştım. ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim ama aynı zamanda ovulasyon testine de başlamıştım. Hangisi etkili olmuştur bilemiyorum şuan 27. haftadayım.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah, pcos var miydi sizde de? Darısı başımıza insallahbende ınofolic combi kapsül olarak günde bir defa kullanmıştım. ikinci ayda hamile olduğumu öğrendim ama aynı zamanda ovulasyon testine de başlamıştım. Hangisi etkili olmuştur bilemiyorum şuan 27. haftadayım.
Rica ederim, insallah etsini gösterir sizde olumlu olur yani, kac ay kullanacaksınızBende dün aksam basladim bakalim insallah adet olurum vucudum sisti artik tesekkur ederim yorumunuz icin
Amin insallah 3 ay kullanılıyormus sanırımRica ederim, insallah etsini gösterir sizde olumlu olur yani, kac ay kullanacaksınız
Bana 3 ay dedi doktor evetAmin insallah 3 ay kullanılıyormus sanırım
İnofolic combi mavi olanı mı kullandınız? Ve Günde iki adet mi kullandınızBen 2 kutu kullanmistim .. 2. Aşılamam yapılacak ti ama 4 yumurtam büyüdüğü için iptal edilmisti ama kendi tutunmuş Allahin izniyleinofolic combi nin de yararı olduğunu düşünüyorum ama şekeri azaltmistim birde
Evet kutusu maviydi galiba ama hapı kahverengi öyle soyliyeyim. .İnofolic combi mavi olanı mı kullandınız? Ve Günde iki adet mi kullandınız
Hayırlı olsun bebeğinizEvet kutusu maviydi galiba ama hapı kahverengi öyle soyliyeyim. .
Günde 1 almıştım
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun bebeğiniztecrübeniz olduğubiçin soruyorum Adetinizin kaçıncı günü öğrendiniz acaba gebeliği ,nasıl ve belirtileriniz den bahsedebilir misin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?