- 10 Kasım 2019
- 144
- 47
- 48
- Konu Sahibi livaogretmen
-
Amin inşallahCok teşekkür ederimBen pko olduğum için ve asilama tedavisinde olduğum için hani adet tarihim belli değildi. Zaten iptal edilmişti asilama. Ben tahmini olarak düşündüğüm de bir a önceki tarihle 3 gün flan geçmişti. Dedim heralde kist oldu yumurtalar çok.. sogan kuru yapmadan test yaptim çıktı koyu şekilde ..
Valla kişiye göre değişir aslında belirtiler hatirladiklarim birgün göğsüm kaşınıyor du agriyo du bigun kuyruk sokumu ağrısıyla uyanmıştım mesela.. akintim flan normel di diyebilirim. Kasık ağrım oluyordu ama ben hep yumurtalar a pko ya ona buna bağladım. Baş dönmesi oluyodu.. Ama dediğim gibi bazıları tek birgün lik belirtiler
Bide bulanti veya çoğu belirtiyor hemen beklemeyin mesela bulanti benim 7 yada 8. Hafta da başladı tiksinme flan hemde birden
Rabbim den dileğim en yakın ve en hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese
Canım doktor bana da bu ınofolic combi ilaçı dan verdi gün de 2 kez kullan dedi ama bende kist var sogan kürü yapıyordum ikisini birlikte kullansam zararı olur muCok teşekkür ederimBen pko olduğum için ve asilama tedavisinde olduğum için hani adet tarihim belli değildi. Zaten iptal edilmişti asilama. Ben tahmini olarak düşündüğüm de bir a önceki tarihle 3 gün flan geçmişti. Dedim heralde kist oldu yumurtalar çok.. sogan kuru yapmadan test yaptim çıktı koyu şekilde ..
Valla kişiye göre değişir aslında belirtiler hatirladiklarim birgün göğsüm kaşınıyor du agriyo du bigun kuyruk sokumu ağrısıyla uyanmıştım mesela.. akintim flan normel di diyebilirim. Kasık ağrım oluyordu ama ben hep yumurtalar a pko ya ona buna bağladım. Baş dönmesi oluyodu.. Ama dediğim gibi bazıları tek birgün lik belirtiler
Bide bulanti veya çoğu belirtiyor hemen beklemeyin mesela bulanti benim 7 yada 8. Hafta da başladı tiksinme flan hemde birden
Rabbim den dileğim en yakın ve en hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese
İkisini birlikte yapmamani öneririm. Bende içerken böyle düşünmüştüm . İnofolic başlamadan önce yapmıştım kürüCanım doktor bana da bu ınofolic combi ilaçı dan verdi gün de 2 kez kullan dedi ama bende kist var sogan kürü yapıyordum ikisini birlikte kullansam zararı olur mu
Ama ben küre başlıyalı 4 gün oldu daha doktora gittim bugün verdi dahaİkisini birlikte yapmamani öneririm. Bende içerken böyle düşünmüştüm . İnofolic başlamadan önce yapmıştım kürü
Kur u bırak derim yine o ilacı Allah in izniyle inanarak iç ınsaallah faydası olacaktır. . Kistler pko kistleri yada basit kist ise regl olduğun sürece sorun olmaz .Ama ben küre başlıyalı 4 gün oldu daha doktora gittim bugün verdi daha
Kur u bırak derim yine o ilacı Allah in izniyle inanarak iç ınsaallah faydası olacaktır. . Kistler pko kistleri yada basit kist ise regl olduğun sürece sorun olmaz .Ama ben küre başlıyalı 4 gün oldu daha doktora gittim bugün verdi daha
Bende 1 aydır polikistik kistler var daha önce yoktu sonradan oluştu siz de ilk sogan kürü bittikten sonra mı bu ilaçı kullandınızKur u bırak derim yine o ilacı Allah in izniyle inanarak iç ınsaallah faydası olacaktır. . Kistler pko kistleri yada basit kist ise regl olduğun sürece sorun olmaz .
Bende de sonra dan çıktı ama asla üzülmeyin Allah istedikten sonra olurBende 1 aydır polikistik kistler var daha önce yoktu sonradan oluştu siz de ilk sogan kürü bittikten sonra mı bu ilaçı kullandınız
Bana da 3 ay kullan olmazsa gel demişti. Zaten ilacın adeti düzenleme etkisi yok. Bakalım hakkımızda hayırlısı.3 ay süre veriyorlar normalde. Geç döllenme de olabilir normal bir gecikmede olabilir . Pko da gecikmeler yapıyor malum .hayırlsı hakkımızda
Ben pko değilim ama yumurtalıkları çalıştırdğı için kullandım ikinci kutumda hamile kaldım. Mavi kapsül olanını kullandım günde bir kez. Dene bence.Kızlar merhaba . Pco olup inofolic combi ile hamile kalanlar tecrübelerini yazabilir mi ? Ben eczaneden aldım pembe toz olanından . 18 marttan beri adet görmedim hemen baslamalı mıyım nasıl kullanmalıyım? Yorumlarınızı bekliyorum
Günde kaç tane içiyordunuzBen pko değilim ama yumurtalıkları çalıştırdğı için kullandım ikinci kutumda hamile kaldım. Mavi kapsül olanını kullandım günde bir kez. Dene bence.
Yeni gördüm kusura bakmayın elbette ederim Allah insallah tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese bununla imtihan etmesinAy maşallah Allah hayırlı kolay doğumlar versin hamilelerin duası kabul olurmus bizede eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?