PCO Sendromu olan kizlar varmi benim gibi hamile kalamayan

Fatma9220

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
75
85
18
33
Herkese merhaba,
6 yasinda bir kizim var uzun sure cocuk dusunmedik, ama su bir senedir korunmuyoruz cocugumuz olmuyor Kizima kardes istiyorum cok biliyorum yas farki olcak ama daha oncesi kendimi hazir hisetmiordum zor hamilelik ve zor Dogum gecirdim, tabi bunlar ayri konu.. Ve tabi bu bir senenin icinde her ay doktora gitim Kontroll icin PCO Sendromu var bende dedi Doktor o yuzden diyabetik hapi kulaniorum extra dan yumurtlamak icin hap kulaniorum adeten yumurtlama zamanina kadar.. Ve 6 senedir Troid hapi kulaniorum yavas calistigi icin.. Aranizda benim gibi olup hamile kalan oldumu? Simdiden heycanla cewaplarinizi bekliyorum

triod dışında aynıyız.
iki yıl diyabetik haplar ve yumurta büyütücü gerek iğneler gerek haplarla hiç hamile kalamadım
çocuğum yok.

en başta beslenme düzenimi değiştirdim
şekeri tuzu bıraktım. karbonhidratı az tüketip
bolca protein aldım d vitaminini hiç ihmal etmedim farklı besin gruplarından tüketmeye özen gösterdim
mutlaka çeşitli sebze meyve tükettim.
inofolic mavi kutu kullandım sadece tüm hapları bırakıp içinde hep insülin hem vitamin hem de folik asit olduğu için.
kendiliğinden hamile kaldım hiç beklemediğim bir anda

Msjinizi yeni okudum.. Cok sevindim gayret gosterip hamile kalmisiniz ins. Darisi benim basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…