Pco su olupta epilasyon yaptıran var mı?

siibelunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
113
0
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ama yardımınıza ihtiyacım var.Biliyorsunuz pco lu olanlar başımız tüylerle dertte ben lazere gitmeyi düşünüyorum acaba aranızda yaptıran yaptırdıktan sonra problemle karşılaşan var mı?Şimdiden herkese teşekkürler

canım ben göbek ve alt bacağa yaptırdım lazeri pco luyum göbek tüylerim aynen başladığım şekliyle geri döndü bacakta da tamamen bitmedi eski halinden daha seyrek ve ince şu an parama acıyorum sorun devam ettiği sürece kıllar çıkmaya devam ediyo işte

nedir bizim bu derdimiz.Canım birde birşey sorucam sen doğum kontrol hapı kullanırken mi gittin bir de gittiğin cihaz neydi hatırlıyormusun?Ben hormon testi yaptırdım doktorum gidebilirsin 2.kutudan sonra dedi.Ama tereddütteyim

canım bende pkoluyum. yüzümde çene ve dudak üstü kalın ve siyah kıllar çıktı. ben de lazer yaptırdım ve çokta memnunum gittiğiniz yer çok önemli. yalnız aynı zamanda pko tedaviis de gördüm ilk 6 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. şuan metformini keşfettim . keşke başta hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydım.boş yere kilo aldım tek faydası erkeklik hormonunu azaltıyor ama bıraktığınızda bünyeniz daha kötü oluyor . sizlere de tavsiyem metfo

canım yukarıda da yazdım ben faydasını gördüm tedavisini bırakmayıın elden. sonuç alınana en zor bölümde yani yüzümde olumlu sonuçlar aldım şimdi diğer bölgeelrim için gideceğim.
bende doğum konrol hap kullanırken başlamıştım . canım pek tavsiye etmiyorum. yeni araştırmalarla artık pko lulara iyiy bi tedavi için metformini veriyorlar

selam pcoslu ve lazer yaptıranlar var mı acaba. ben yaptırmak istiyorm ankarada ama tuyler tekrar cıkar mı diye korkuyorum. lütfen deneyimlerinizi paylasırsanız cok yardımcı olursnz :)))))))

bugün pcos olduğumu öğrendim.
1 yıldır lasere zaten gidiyordum (tüm vücut) aynen devam edicem. yanında doktorumla ilaç tedavisi de başlıcaz.
ben laserin faydasını gördüm çok şükür. bitti mi hayır ama kesinlikle azalma var. bi de benim kıllarım çok sert yani terminal kıllardı.
şimdi daha inceldi tüyün yapısı. özellikle çene, bacak ve kol kıllarında azalma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…