Pco ve adetleri düzenli olup hamile kalanlar

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar merhaba 5 aydır çocuk için uğraşıyorum 24 yaşındayım pco görüntüsü var dedi doktor adetlerim düzenlidir tüylenme kilo problemi vs yok benim gibi olup hamile kalan var mı doktor sadece gynositol verdi çok bunaldım beklemekten rahim filmi çektir dedi doktorum en sonunda korkuyorum Onu çektirmeye

Bu ay Ovulasyon testi yaptım bende de aynı hastalık var umarım bu ay tutar ve inşallah hamile kalmış olurum

Kızlar merhaba 5 aydır çocuk için uğraşıyorum 24 yaşındayım pco görüntüsü var dedi doktor adetlerim düzenlidir tüylenme kilo problemi vs yok benim gibi olup hamile kalan var mı doktor sadece gynositol verdi çok bunaldım beklemekten rahim filmi çektir dedi doktorum en sonunda korkuyorum Onu çektirmeye
onu çektir yollar açıyor diyorlar

Sizin gebeliğiniz nasıl olmuştu doğal yolla mı. Düşük ne zaman oldu peki üzüldüm
evet doğal yolla, ben sürekli ada çayı içerdim çok severdim hamile kalmisim ilk ayi idi evliliğimizin doktor ada cayi dusuk yapar dedi :(( ilişki sonrasi içme dedi bebek dusunuyosan o an pco olduğumu da ogrendim simdi stress doluyum

evet doğal yolla, ben sürekli ada çayı içerdim çok severdim hamile kalmisim ilk ayi idi evliliğimizin doktor ada cayi dusuk yapar dedi :KK43:( ilişki sonrasi içme dedi bebek dusunuyosan o an pco olduğumu da ogrendim simdi stress doluyum
Zor şeyler yaşamışsın ama dik dur streslen me. Ben de 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk deniyoruz olmuyor 7 8 ay önce öğrencim pco olduğumu Ama bu hastalık kısırsın demek değil sadece normal insanlara göre biraz daha zor olacak demek. Bu da bizim imtihanımız belli ki rabbim ne zaman uygun görürse ozaman hayırlısıyla bir yavrumuz olacak inşallah sıkma içini😘

Zor şeyler yaşamışsın ama dik dur streslen me. Ben de 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk deniyoruz olmuyor 7 8 ay önce öğrencim pco olduğumu Ama bu hastalık kısırsın demek değil sadece normal insanlara göre biraz daha zor olacak demek. Bu da bizim imtihanımız belli ki rabbim ne zaman uygun görürse ozaman hayırlısıyla bir yavrumuz olacak inşallah sıkma içini😘
evet allah hemen sağlıklı akıllı evlat nasip etsin isteyen herkese, ikiz orani pcolu hastalarda daha yuksekmis hadi insallah 😘💜
soğan kürü diye bir şey okudum denedin mi sen hiç

evet allah hemen sağlıklı akıllı evlat nasip etsin isteyen herkese, ikiz orani pcolu hastalarda daha yuksekmis hadi insallah 😘💜
soğan kürü diye bir şey okudum denedin mi sen hiç
İnternette çok fazla şey dönüyor neye güvenip güvenemeyeceğimi bilmiyorum açıkçası korkuyorum. İyi dileklerin için de teşekkür edirim. Birbirimiz için yaptığımız dualara kabul olsun inşallah tüm anne olmak isteyen kadınlar için.

Bende çektirdim
Zaten anestezi ile yaptırma seçeneği var dert etmeyin
Pco var ben de de
Tüplerde tıkanıklık varsa filan açılabiliyor

Bende çektirdim
Zaten anestezi ile yaptırma seçeneği var dert etmeyin
Pco var ben de de
Tüplerde tıkanıklık varsa filan açılabiliyor
kizlar bugun eczaneden melatonin hapı alırken bi kadın da hayıt ilacı aldı, içimden sormak geldi sordum evet ben de pcoyum dedi ne kadar yaygınmış böyle!!

Back
X