- 26 Kasım 2021
- 26
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Kedikedi111
-
Adet düzenin nasıl peki cnm7 aydır korunmuyoruz. Ben de pco var. Kilom var. Çok stres yaptığım için kilo da veremiyorum bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi
K Kedikedi111 merhaba ah ah hislerime tercüman oldunuz bende de maalesef o sorun var fazla kilom vardı 12 kilo verdim ama hala adetlerim düzelmedi ve hocamın kontrolünde duphaston kullanıyorum kilo varsa bir diyetsiyene başvurun çünkü pcos olan kişiler zor kilo veiryor ve pcos insülin direnci yapabiliyor ben mesela 12 kilo verince şimdi vücut yavaş yavaş veriyor ben çok denedim ovulasyon testini adet tarihini takip edip ama bizler diğer düzgün adet görenler gibi adet göremeyip ilaçla vs gördüğümüz için ovulasyon testi çok sağlıklı olmuyor bir doktor kontrolünde bakılıp takip edilmesi gerekiyor Rabbim bu mübarek cuma hürmetine ve hakkımızda hayırlısı ise ben,siz ve isteyen uğraşan herkese nasip olur inşallah :)Amipsikolojik
Psikolojik olarak çok yıprandım. Cidden çok zor. Uygulamaya yeni katıldım kusura bakmayın cevaplamısını beceremedimK Kedikedi111 merhaba ah ah hislerime tercüman oldunuz bende de maalesef o sorun var fazla kilom vardı 12 kilo verdim ama hala adetlerim düzelmedi ve hocamın kontrolünde duphaston kullanıyorum kilo varsa bir diyetsiyene başvurun çünkü pcos olan kişiler zor kilo veiryor ve pcos insülin direnci yapabiliyor ben mesela 12 kilo verince şimdi vücut yavaş yavaş veriyor ben çok denedim ovulasyon testini adet tarihini takip edip ama bizler diğer düzgün adet görenler gibi adet göremeyip ilaçla vs gördüğümüz için ovulasyon testi çok sağlıklı olmuyor bir doktor kontrolünde bakılıp takip edilmesi gerekiyor Rabbim bu mübarek cuma hürmetine ve hakkımızda hayırlısı ise ben,siz ve isteyen uğraşan herkese nasip olur inşallah :)Amin.
3 ayda bir bazen değeşiyor.Adet düzenin nasıl peki cnm
yok hiç önemli değil kaç yıllık evlisiniz? evet zor çok sabır isteyen süreç ben de şuanda öyleyim 4,5 yıldır ama napalım bu bir acizlik,bir hastalık bir eksiklik değil sadece imtihanımız Rabbim çok istediklerimizle imtihan edermiş elimizden geleni yapıp sabredenlerde olup bol bol dua edeceğiz ve gerisini Rabbime bırakacağız o en güzelini en hayırlısını bizlere bahşetcektirPsikolojik olarak çok yıprandım. Cidden çok zor. Uygulamaya yeni katıldım kusura bakmayın cevaplamısını beceremedim
merhaba ben de kadın doğumcuma sordum eğer ki alın derse birde ben deneyim insternetten baktım dediğiniz gibi pcos olanlar için çok güzel etkiliymiş :) kul kula sebep olur derler ya inşallah bizler de sebepleniriz bu bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkürler :)Canım merhaba bende pko hastasıyım ve benimde kilom var 78 kiloydum doktora gittim bana ilaç verdi pholicaps diye vitamin her doğum doktoru bilmez bunu dedi 4 ay içinde hamile kalacaksın dedi açıkçası pek inanmadım ama düzenli içtim 2 ay kullandım ve o ay çok sancılı bir adet yaşadım korktum doktora gittim bana ilacın çok iyi geldiğini rahmin temizlendigini söyledi bu ayı iyi değerlendir dedi ben o ayı iyi değerlendirdim ve şuan 11 haftalık hamileyim.Bana 4 ay içinde demisti ama ben 2. Ayda hamile kaldım çok şükür ayrıca kilo bile vermeden
İnsallah bu güzel durum için sebep olurum banada dua edersinizmerhaba ben de kadın doğumcuma sordum eğer ki alın derse birde ben deneyim insternetten baktım dediğiniz gibi pcos olanlar için çok güzel etkiliymiş :) kul kula sebep olur derler ya inşallah bizler de sebepleniriz bu bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkürler :)
Rabbime emanet olun
ne mutlu hamile kalmışsınız çok sevindim ya inşallah bu foruma bir gün ben de hamile oldum diyerek mesaj iletmek hakkımızda hayırlı ise nasip olur:)İnsallah bu güzel durum için sebep olurum banada dua edersinizÇok teşekkür ederim sizde Allah'a emanet olun
Amiin inşallah Dualarım Sizinlene mutlu hamile kalmışsınız çok sevindim ya inşallah bu foruma bir gün ben de hamile oldum diyerek mesaj iletmek hakkımızda hayırlı ise nasip olur:)
çok teşekkür ederim eşimde sorun yok sorun maalesef benim pcos olmamda ama Rabbim emeğimizi görüyor ve sabredenler olarak bizlerle inanıyorum ve inşallah mutlu haberi almak nasip olurAmiin inşallah Dualarım Sizinle
İnsalah canım bizde de malesef sorun bendeydi eşimde yoktu pko yüzünden ama çok şükür doktorum bu ilaç sayesinde hamile kalabildim hatta benden sonra bı kaç akrabamda aldı kullanıyorçok teşekkür ederim eşimde sorun yok sorun maalesef benim pcos olmamda ama Rabbim emeğimizi görüyor ve sabredenler olarak bizlerle inanıyorum ve inşallah mutlu haberi almak nasip olur
evet asgari 3 ay kullanmak gerekiyormuşİnsalah canım bizde de malesef sorun bendeydi eşimde yoktu pko yüzünden ama çok şükür doktorum bu ilaç sayesinde hamile kalabildim hatta benden sonra bı kaç akrabamda aldı kullanıyor
Benim doktorum 4 kutu demişti 4 ay ama ben 2. Kutuda hamile kaldımevet asgari 3 ay kullanmak gerekiyormuş
ne mutlu ne zamandır istiyordunuz :)Benim doktorum 4 kutu demişti 4 ay ama ben 2. Kutuda hamile kaldımsonra da kullanma bırak dedi bıraktım
7 ay :)ne mutlu ne zamandır istiyordunuz :)
çabuk olmuş ben 4,5 yıldır denemediğim yol kalmadı ne ararsanız aktar vs vs vs7 ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?