- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sağlıksız olsun ki. Pko demek yumurtanın çatlamaması demek. Senin yumurtan çatlamış ve hamile kalmışsın. Hayırlı olsun.Kızlar merhaba söyleyeceklerinize gercekten cok ihtiyacım var ben 5+6dayım ve pcoluyum okudugum kadarıyla pcoda saglıksız gebelik ihtimali yüksekmis var mı pco olup saglıklı bi sekilde gebeliğini tamamlayan..Allahımm neden bu kadar kaygılı bi insanım ben![]()
Canımmm Allah senden razı olsun bi tek ii cümle öyle ii geliyo ki..Ne bileyim bi sürü sey yazıyo düsük olma riski bilmem ne zaten zor sahip oldum Rabbim bagıslar insAllahhhNiye sağlıksız olsun ki. Pko demek yumurtanın çatlamaması demek. Senin yumurtan çatlamış ve hamile kalmışsın. Hayırlı olsun.
Canm inan ben de tipik bir pkoyum ama takma lütfen kac zamandr istiyosun doktora gttn mşBende de her belirti var canım maalesef bu pko beni yedi bitirdi.. korkma canım rabbine sığın hep dua et.. sağlıklı beslen kendini yorma..insallah sağlıkla alıcaksın yavrunu kucağına
Benimde bir rahim filmim kaldı onu da çekilicem en kısa Zamanda inşallah sende takma kafana hep olumlu düşün inşallah Bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninleKızlar ben tam anlamıyla bi pkoluyum her belirtisi var kilo hariç..Tam 13 ay bekledim bu ay ikinci klomen tedavimdi bir de rahim filmi cekilmiştim Allaha şükürler olsun ki oldu..Bir de kenzül ars ve meryem suresi okudum..Ama simdi de korkularım var ya bisey olursa diye![]()
Birde inofolic kullansana canım bak o da iyi geliyor pkoya4 aydır istiyorum doktor 6 ay dene dedi progestan verdi. Ama olmuyor canım.çok endişeliyim
Canım folik asit içiyorum aynı şey miBirde inofolic kullansana canım bak o da iyi geliyor pkoya
O da folik asit ama içindeki bileşenler pkolulara iyi geliyor yumurta Oluşumu ve çatlaması için..zaten toz suya karıştırılıp içiliyorCanım folik asit içiyorum aynı şey mi
Canmmm inan daha cok yenisin rahmin bile korunmamaya anca anca alısıyodur bi dahaki gidisine klomen iste doktorundan4 aydır istiyorum doktor 6 ay dene dedi progestan verdi. Ama olmuyor canım.çok endişeliyim
Cektir canm cok etkili hsg benmkini ona baglıyo doktorumBenimde bir rahim filmim kaldı onu da çekilicem en kısa Zamanda inşallah sende takma kafana hep olumlu düşün inşallah Bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninle
Kendim ecz alabilir miyim yoksa doktor mu yazması gerekO da folik asit ama içindeki bileşenler pkolulara iyi geliyor yumurta Oluşumu ve çatlaması için..zaten toz suya karıştırılıp içiliyor
Eczaneden kendin alabilirsin fiyatı da sanırım 20 TL gibi bişeydi..Kendim ecz alabilir miyim yoksa doktor mu yazması gerek
en kısa zamanda çekilicem canım peki sen aneztezili mi çekildin yoksa normal mi ?Cektir canm cok etkili hsg benmkini ona baglıyo doktorum
Canım anestezili cekildim uyandıgmda ceklmis mi cekilmems mi anlamadm bile ufack bi agrı yoktu kesinlkle tavsiye ederm.Eczaneden kendin alabilirsin fiyatı da sanırım 20 TL gibi bişeydi..
en kısa zamanda çekilicem canım peki sen aneztezili mi çekildin yoksa normal mi ?