Pcolu Hanımlar Aşılama mı Tüp bebek mi???

Bende inofolic kullandigim sıralar düzenliydi bıraktıktan sonra yine aynı oldu duzensizleşti tabi ben bu düzensizlikleri birazda kiloya bağlıyorum oldukça kilo aldım çünkü. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.

İnşallah hepimiz kalırız hayırlısıyla çok yıpranmadan

İnşallah hepimiz kalırız hayırlısıyla çok yıpranmadan
İnşallah inşallah Valla ben bu 3 sene içerisinde fazlasiyla yıprandım bir de milletin ee hamile değil misin bebiş yok mu filan demeleri beni daha çok çileden çıkarıyor. Sizene kardeşi belki ben doğurmuyorum Ay pardon baya doluyum konu saptı k.bakma

Merhaba kızlar bende 3.5 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı3 defa aşılama yaptık sonuç negatif ondan önceki tedavilere toplam 9 kez o çatlatma iğnesini yapmış oldum şuan son çaremiz tüp bebek kaldı ramazandan sonra araştırmaya başlıcam
Aşılama Bi umut tabi ama zaman kaybıydı sanırım
Yumurtalar tepki veriyor büyüyor ama çatlamıyor

Merhaba hoşgeldin canım pcolu olduğumuz için hikâyelerimiz hemen hemen aynı. Sen 3 aşılama yapmışsın aslında aşılamanın da normal çatlama iğnesi vurup ilişki önermesinden pek bir farkı yok. Benim yumurtalıklarım ilaçlara hiç tepki bile vermiyor .Bende aşılama ve tüp bebek arasında kararsız kaldım ama ramazandan sonra tüp bebek yapma taraftariyim nerde oturuyorsun ?

Estf aynı durumdayız heleki yaş da ilerleyince benim.. Nasip diyorum tabiki herzaman ama her ayda o kırmızılar geldi mi ağlamaktan kendimi alamıyorum

Canım aynı aşamalardan bende geçtim büyüyor çatlıyor bebek olmuyordu c life macun denedim çok şükür hamileyim şimdi kesinlikle tavsiye ederim

beralife diye bir marka var tanıdığım onun gebelik setiyle hamile kaldı bende regl olmak için kullandım gebelik için sonra tekrar başlycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…