- 5 Kasım 2019
- 100
- 54
- 53
- 27
- Konu Sahibi Casinem123
-
Bende inofolic kullandigim sıralar düzenliydi bıraktıktan sonra yine aynı oldu duzensizleşti tabi ben bu düzensizlikleri birazda kiloya bağlıyorum oldukça kilo aldım çünkü. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.Evet oran olarak düşük geliyor bana da ama yine de tüp bebek öncesi şansımı denemek istiyorum belki tutartüp bebek hem maddi olarak hem de fiziksrl olarak çok yıpratıcı diyorlar ama tabi belki ilk aşılamadan sonra doktor diyecek ki tüp bebepe geçelim adetlerim aslında çok düzensizdi ama inofolik kullanıyorum bir yılı geçti ve glifot kullanıyordum son bir aydır bıraktım gliforu sadece şekerimi kontrol etmek için. İlaçlardan mı bilmşyorum son bir tıldıt ufak tefek değişiklikler dışında düzenli sayabilirim ondan önce tarlusalle yani aöktürücüyle adet oluyordum
İnşallah canım sende pcolu musunanladım canım hayırlısı olsun inşallah
yok canım ama benimde hormonlarımda sıkıntı varİnşallah canım sende pcolu musun
İnşallah hepimiz kalırız hayırlısıyla çok yıpranmadanBende inofolic kullandigim sıralar düzenliydi bıraktıktan sonra yine aynı oldu duzensizleşti tabi ben bu düzensizlikleri birazda kiloya bağlıyorum oldukça kilo aldım çünkü. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.
İlaç filan kullandın mi sana nasıl bir tedavi yolu denedileryok canım ama benimde hormonlarımda sıkıntı var
İnşallah hepimiz kalırız hayırlısıyla çok yıpranmadanben bu 3 sene içerisinde o kadar çok yıprandım ki tek derdim sadece bebek olsa keşke en çokta yolda kiminle denk gelirsen gel sana ee hamile değil mısın bebiş yok mu filan demeleri sizene kardeşim belki ben doğurmuyorum Sizin de başınıza böyle geliyor mu ya?
İnşallah inşallahİnşallah hepimiz kalırız hayırlısıyla çok yıpranmadan
ilaç verdiİlaç filan kullandın mi sana nasıl bir tedavi yolu denediler
Umarım olumlu olursa haberdar ederimİnşallah olumlu bir sonuç alırsın canımaşılama da sonra bizi muhakkak haberdar et
Ah ne olucak bizim bu halimizilaç verdi
Ovulasyon testi kullandım
Ama olmadı
Tüp bebek karar verdim o arada da virüs çıktı
Ortam biraz sakinleşsin tüp bebek istiyorum
Allah’tan hayırlısı artıkAh ne olucak bizim bu halimiz
Merhaba hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende 3.5 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı3 defa aşılama yaptık sonuç negatif ondan önceki tedavilere toplam 9 kez o çatlatma iğnesini yapmış oldum şuan son çaremiz tüp bebek kaldı ramazandan sonra araştırmaya başlıcam
Aşılama Bi umut tabi ama zaman kaybıydı sanırım
Yumurtalar tepki veriyor büyüyor ama çatlamıyor
Güzel olcak sonumuz merak etmeBende 22 yaşındayım 3 yıldır evliyim
Estfİnşallah inşallahValla ben bu 3 sene içerisinde fazlasiyla yıprandım bir de milletin ee hamile değil misin bebiş yok mu filan demeleri beni daha çok çileden çıkarıyor. Sizene kardeşi belki ben doğurmuyorum Ay pardon baya doluyum konu saptı k.bakma
Tez zamanda inşallahGüzel olcak sonumuz merak etme
Yok canım ağlayıp kendini üzme sabret illaki doğru zamanı allah bilirEstfaynı durumdayız heleki yaş da ilerleyince benim.. Nasip diyorum tabiki herzaman ama her ayda o kırmızılar geldi mi ağlamaktan kendimi alamıyorum
Canım aynı aşamalardan bende geçtim büyüyor çatlıyor bebek olmuyordu c life macun denedim çok şükür hamileyim şimdi kesinlikle tavsiye ederimBende de PCo var bende iki buçuk senelik evliyim bizde hiç korunmadık ama herhangi bir gebelik olmadı 3 defa çatlatma iğnesi denedim rahim filmi çekildim her şey temiz tek sıkıntı yumurtalıklarımda ama o da ilaçla büyüyor iğne ile çatlıyor yine de gebelik yok ama şunu duydum polikistik over olanların aşılamadan sonuç aldıklarını duydum bu yüzden bende Mart ayında aşılama yaptıracak canım onu da 2 defa deneyeceğim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?