Pcolu Hanımlar Aşılama mı Tüp bebek mi???

Canım aynı aşamalardan bende geçtim büyüyor çatlıyor bebek olmuyordu c life macun denedim çok şükür hamileyim şimdi kesinlikle tavsiye ederim
Teşekkür ederim aktarlarda var mıdır nereden alabilirim

Aminn canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişler tabi gerek kalırsa da iyi araştırma yapmak lazım Rabbim kolaylaştırırsın imtihanımızı inşallah
Ben endokrin bölümüne gitcem bu defa çünkü pkos ile insilün direnci prolaktin hepsi birbirine bağlı en azından hormonları Bi düzenlemek lazım ki tüp bebekte tutma olasılığı da artsın
Bu arada beslenme de çok önemli hemde aşırı önemli
Yumurtalar tepki vermiyorsa hayıt suyu felan denedin mi
Ben gonal f e geç tepki veriyordum saraçoğlunun pkosta 3lü bitki karışımı var onu yaptım hayıt çayı yaptım daha hızlı büyümüştü ama çatlamadı yine

Merhaba bende ikinci aşılamamı yaptı daha önce benimde sizin gibi ilaca cevap vermiyordu yumurtalarım ilk aşılamam bu yüzdem iptal oldu daha sonra bende bi karar aldım ve fazla kilolardan kurtuldum sağlıklı beslenmeye başladım ve ilk defa adet oldum(ki ilaçsız asla olmazdım) sonra tekrar aşılamaya başladım ve ilk muayenede 16 ml yumurtam gelişti demem o ki biz gibi piko hastalarında en büyük etken fazla kilo bu arada aşırı kilolu değildim sadece bi 5 kilo ideal kilo üstündeydim ve verince hayatım değişti diyebilirm

Amin inşallah canım Hiç hayıt suyu denemedim bu ay beralifetaki suları almayı düşünüyorum hayıt suyuda vardı paketin içinde deniycem bakalım inşallah olumlu sonuç alırım

Merhaba canım hoşgeldin. Ben manisada yaşıyordum manisada 60 kilo civarı birşeydim bitlise gelin olarak geldim burda tam 20 kilo ve fazlasını aldım spora başladım 10 gün içerisinde 7 kilo kadar bir kilo,verdim tam devam ediyordum ki bu pandemi süreci girdi işin içine devam edemedim bir de eşim de evde dükkanımız kapalı çünkü oda evde olunca gelsin tatlılar gitsin tuzlular oldu yani işin açıkçası he bir de eğer bir önerin varsa tatlı ihtiyacını gidermek için neler yapabilirim çünkü hayatımın heralde olmazsa olmazı tatlı zaten o olmasa tığ gibi olurum günde 5 litreye yakın bir su da tuketiyorum ama gram kilom gitmiyor maalesef

Bende çikolatasız tatlısız hayat düşünemiyordum ama artık tak etmişti adet olamamak yumurta gelişmemesi birden kestim diyebilirim ama bu süreçte eşim çok yardımcı oldu bana ben ne yediysem oda onu yedi ekstre bişey istemedi kaçamağıda birlikte yaptık ben tatlı ihtiyacını kuru meyve ve taze meyveden alıyorum işe yarıyor çok bazen fit tarifler önemli olan bunu ne uğruna yaptığın ben sürekli bunu düşünerek motive ettim kendimi

Benim eşimde bana çok yardımcı oluyor canım bazen tatlı filan gibi şeyler istiyorum almıyor bilerek alirsam sana zarar vermiş olurum diyor çok denedim birden bırakmayı sadece spora gittiğim süre içerisinde yemedim daha doğrusu incir kuru üzüm gibi şeylerle bastırdım sporu bıraktıktan sonra yine başa döndüm maalesef ah şu boğazımı tutabilsem çok hızlı kilo veririm de kolaya kaçıyorum bir de ben ekmeği çok az tüketmiyorum ekmek yok yani bende

Sen kaç yaşındasın peki?

Ah biz kadınlar hiç istikrar yok bende zor tutuyorum kendimi bıraktım bırakıcam habire kendimi motive etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…