• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pco'lu Olup da Yumurta Takibi ya da Aşılama ile Hamile Kalanlar Burda Toplanalım

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Selam kızlar
Bende pco var ama düzenli adet görüyorum ,1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor bu ay hsg çektirdim çok şükür sonuçlarım temiz çıktı
Adetin 4.gününe randevu aldım (3.günü pazar'a geliyor)izmir karataş hastanesinden yumurta takibi ile başlamak istiyorum tedaviye belki sonra aşılamaya geçeriz .
Gelin burası bizlerin paylaşım alanı olsun olumlu olumsuz başınızdan geçenleri paylaşırsanız sevinirim...

Merhaba Can'ım ben varım

Benimde bu ay Bebek düşünmeye başlayalı 13. Ayım oldu. Adetlerim düzenli. Doktorum pco olduğunu söyledi. Kilon iyi dedi ki zayıfım zaten. Bu kilonu korumaya çalış Dedi. Kilo alırsam adet düzensizliğin başlar Dedi. Bugün klomen tedavisine başladık. Haftaya çarşamba kontrole çağırdı. Öyle işte Rabbim Hakkı'mızda hayırlısını nasip etsin

Amin canım ben 95 kilodan 78 e düştüm 5 ayda hala verme çabasındayım ama bahane aslında arkadaşım 101 kiloyla hamile kaldı pco vardı onda da,Rabbim zamanını bekliyor galiba,şu hsg üstümde yüktü o da temiz çıktı çok şükür
Bende yumurta takibi ve çatlatma iğnesiyle başlamak istiyorum tedaviye ,inşallah güzel haberlerle..
Burdan bilgi verir misin bana da yumurtan ne kadar gelişince iğne yapcak falan..

Tamam Can'ım haberleşelim benimde aklımda film ama korkuyorum Bi taraftan. Haftaya kontrole gelince sorayım doktoruma. Aynen Zaman'ı var demek ki ama dua edelim Can'ım Rabbim kolayından nasip etsin

Selam kızlar
Bende pco var ama düzenli adet görüyorum ,1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor bu ay hsg çektirdim çok şükür sonuçlarım temiz çıktı
Adetin 4.gününe randevu aldım (3.günü pazar'a geliyor)izmir karataş hastanesinden yumurta takibi ile başlamak istiyorum tedaviye belki sonra aşılamaya geçeriz .
Gelin burası bizlerin paylaşım alanı olsun olumlu olumsuz başınızdan geçenleri paylaşırsanız sevinirim...
bende aynı durumdayım benim de 2 yıl oldu ctesi günü gidiyorum yumurta takibine 3.klomen kullanışım Rabbim inşallah hayırlısı ile bize de verir

bende aynı durumdayım benim de 2 yıl oldu ctesi günü gidiyorum yumurta takibine 3.klomen kullanışım Rabbim inşallah hayırlısı ile bize de verir
inşallah canım
kızlar hsg çekilmediyseniz mutlaka çektirin korkcak hiçbişey yok 5 dk bile sürmüyor ben vajinismus hastası diri diri çekildim yani siz hayli çektirirsiniz,kafanızda soru işareti kalmaz hsg çok önemli..
haberlerinizi bekliyorum sizinde ,bende gidince haber vercem size beni bırakmayın burdan aynı kaderi yaşayan hanımlar olarak hep irtibatta olalım lütfen..

inşallah canım
kızlar hsg çekilmediyseniz mutlaka çektirin korkcak hiçbişey yok 5 dk bile sürmüyor ben vajinismus hastası diri diri çekildim yani siz hayli çektirirsiniz,kafanızda soru işareti kalmaz hsg çok önemli..
haberlerinizi bekliyorum sizinde ,bende gidince haber vercem size beni bırakmayın burdan aynı kaderi yaşayan hanımlar olarak hep irtibatta olalım lütfen..
bana doktorum gerek yok dedi sorular sordu boşuna canını acıtırsın ama istersen çekeriz dedi hala kararsızım ama

O zaman yenisin 1 yıl olmayanlara isteniyor bekle o zaman canım inşallah gerek kalmadan gelir bebişin
Pardon canım 2 yıl oldu demişsin diğer arkadaşla karıştırdım
Ama senin de olmuş bence doktoru bekleme bu ay da olmazsa ben gittim başka merkezde çektirdim banada doktor çekti demedi ağırdan alıyorlar canım şimdi bu ay yumurta takibi olmazsa aşılama yaptırcaz biz öyle karar aldık eşimle.

2 yıldır istiyoruz biz ben çok dr değiştirdim son doktora kadar kimse pko demedi canım ona sıkkın yani
bu doktorla 3 aydır görüşüyoruz
Bende 1.5 yıl önce ilk bebek düşündüğümüzde kadın doğum a gittim özel bir hastanede kadın herşey mükemmel engel yok dedi 1 yıl olmazsa gel dedi
Geçen ekim ayında aynı hastanede başka doktora gittim pco var dedi şok oldum sonradan olan bişey değilki hep varmış kadın zamanımı yedi tedavi olurdum 1 yıl bekledim herşey normal diye saf gibi inancım kalmadı artık kimseye

Bende 1.5 yıl önce ilk bebek düşündüğümüzde kadın doğum a gittim özel bir hastanede kadın herşey mükemmel engel yok dedi 1 yıl olmazsa gel dedi
Geçen ekim ayında aynı hastanede başka doktora gittim pco var dedi şok oldum sonradan olan bişey değilki hep varmış kadın zamanımı yedi tedavi olurdum 1 yıl bekledim herşey normal diye saf gibi inancım kalmadı artık kimseye
benimde aynı durum bi de bende hep özele gittim artı bi özeldeki doktora gidip geliyorum direk tüp bebek tarzı yönlendirme yapıyor inşallah bu doktorum iyidir
sen neredesin

benimde aynı durum bi de bende hep özele gittim artı bi özeldeki doktora gidip geliyorum direk tüp bebek tarzı yönlendirme yapıyor inşallah bu doktorum iyidir
sen neredesin
Izmir özel egepole gidiyordum
Şimdi Karataş hastanesinde n aldım randevu , sabır isi bu iş gerçekten
Sen hangi il desin?

pko olduğunu nasıl anlıyorlar benimde adetim düzenli ama olmuyor 15 aydır

Back
X