Pco'lu Olup da Yumurta Takibi ya da Aşılama ile Hamile Kalanlar Burda Toplanalım

İnofolic poşette çok az var yaklaşık 20 gündür 1 tane suya atıp içiyorum
durulavinya durulavinya sen 4 tane içtiğine göre benim aldığım çok düşük kalıyor o zaman kafama göre aldım onu da sormam doktora bakalım..

İnofolic poşette çok az var yaklaşık 20 gündür 1 tane suya atıp içiyorum
durulavinya durulavinya sen 4 tane içtiğine göre benim aldığım çok düşük kalıyor o zaman kafama göre aldım onu da sormam doktora bakalım..
sor canım ya bak şimdi bana devletteki doktor verdi inofolic hamile kalana kadar iç dedi klomeni sen bile alıp kullanabilirsin ama doktoruna danış hatta ilk ay inofolic estrofem ve progestan bunları da kullandım ilk ay 3 yumurta oldu ikinci 4 bakalım bu ay kaç olacak

sor canım ya bak şimdi bana devletteki doktor verdi inofolic hamile kalana kadar iç dedi klomeni sen bile alıp kullanabilirsin ama doktoruna danış hatta ilk ay inofolic estrofem ve progestan bunları da kullandım ilk ay 3 yumurta oldu ikinci 4 bakalım bu ay kaç olacak
Inşallah güzel haberler verirsin canım ben şu an pembe kutu olan dan içiyorum inofolic doktor versin klomeni canım hem yumurta takibi ve iğne yapar daha önce ekim ve Kasım da serophene içtim 2 ay ama 1 ayı çöpe gitti eşimin işi yüzünden diğer ay da tutmadı bakalım nasip kısmet

Inşallah güzel haberler verirsin canım ben şu an pembe kutu olan dan içiyorum inofolic doktor versin klomeni canım hem yumurta takibi ve iğne yapar daha önce ekim ve Kasım da serophene içtim 2 ay ama 1 ayı çöpe gitti eşimin işi yüzünden diğer ay da tutmadı bakalım nasip kısmet
inşallah sende de güzel haberler bekliyorum Rabbim bizleri de çek aileden çekirdek aile olmayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar malesef bende pko belasından muzdaribim. 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hiç düzenli regl olmadım. 6-8 ayda bir... :( 1,5 yıllık evliyim ve bende bebek tedavisi görüyorum. rahatsızlığımı yıllardır bildiğim için hiç doktor değiştirmedim. ayrıca doktorumdan memnunumda. ve yıllardır doktorumun önerisiyle glifor adlı şeker hastalarının kullandığı ilacı da kullanıyorum şekerim olmadığı halde. başta zayıflamam için vermişti doktorum ama hiç bi işe yaramadı malesef. ve zayıflayamadığım halde faydalı olduğu için kullanmaya devam etmem gerektiğini söylüyor doktorum. sizlerde bu ilaç ya da benzeri başka bir ilaç kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız faydasını gördünüz mü ? veya ekstradan klomen ve gonal-f iğne haricinde düzenli olarak kullandığınız ve faydasını gördüğünüz başka ilaçlar varmı?

merhaba arkadaşlar malesef bende pko belasından muzdaribim. 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hiç düzenli regl olmadım. 6-8 ayda bir... :KK43: 1,5 yıllık evliyim ve bende bebek tedavisi görüyorum. rahatsızlığımı yıllardır bildiğim için hiç doktor değiştirmedim. ayrıca doktorumdan memnunumda. ve yıllardır doktorumun önerisiyle glifor adlı şeker hastalarının kullandığı ilacı da kullanıyorum şekerim olmadığı halde. başta zayıflamam için vermişti doktorum ama hiç bi işe yaramadı malesef. ve zayıflayamadığım halde faydalı olduğu için kullanmaya devam etmem gerektiğini söylüyor doktorum. sizlerde bu ilaç ya da benzeri başka bir ilaç kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız faydasını gördünüz mü ? veya ekstradan klomen ve gonal-f iğne haricinde düzenli olarak kullandığınız ve faydasını gördüğünüz başka ilaçlar varmı?
Geçmiş olsun canım ben her ay düzenli adet oluyorum ama hamile kalamadım bu zamana kadar sende insülin direncine bağlı pco var galiba benden 8 tüp kan almışlardı temiz çıktı ama progesterınum düşük bakalım bu ay ne tedavi uygulucak ne ilaç vercek hepsini yazarım
Adeti iple çekiyorum

Geçmiş olsun canım ben her ay düzenli adet oluyorum ama hamile kalamadım bu zamana kadar sende insülin direncine bağlı pco var galiba benden 8 tüp kan almışlardı temiz çıktı ama progesterınum düşük bakalım bu ay ne tedavi uygulucak ne ilaç vercek hepsini yazarım
Adeti iple çekiyorum
teşekkür ederim cnm cevap yazdığın için tuhaf olanda insülin direnci de yok bende :/ ergenliğe girdiğimden beri hep böyle. peki genel olarak kullandığın bir ilaç varmı düzenli olarak her zaman. o kadar bıktım ki bu hastalıktan kurtulmak için okumadığım yazı denemediğim şey kalmadı gene de geçmedi :KK43: ben de adetim olmasın istiyorum :/ çatlatma iğnesi yapındım sonucu bekliyorum.

Back
X