Pco'lu Olup da Yumurta Takibi ya da Aşılama ile Hamile Kalanlar Burda Toplanalım

elma_sekerim01 daha fazla geciktirmeden gitmelisin bence doktora, ben de çok küsüp gitmemezlik yaptım ama iyi de yapsak kötü de yapsak kendimize yapıyoruz. imkanın varsa tedavini yarım bırakma.

Canim bebegin hayirli olsun oncelikle. Saglikla kucagina almayi ve hayirli bir evlat olmasini nasip eder insallah Rabbim. Ne hamile kalmadan ne kullanmistin? Ve ne demosti doktor ? Bende de pko var ve bir senedir ikinci bebegim olmuyor.cok moralim bozuluyor. Bende kendim inofolic aldim doktorda glukofen verdi.
Teşekkür ederim canım amin
Sizede Rabbim tekrardan nasip eder inşallah ben hsg çekildiğim ay tedavisiz hamile kaldım

Kızlar damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış çevremde konuşacak kimse yok konuşmamda hıı yapıp konu değişiyor şimdi doktora gitçem saat 3 te bir umut tahlilde negatif ultrasonda pozitif olur yada kist oluşmuştur 18 gün oldu gecikeli hayırlısı Allah'tan

suana2 sonuç ne oldu canım senin?
lolita555 inşallah mutluluk dolu haberi alırsın vanım ben de p.tesi gidicem yumurta takibindeyim yeterli büyüklüğe geldiyse benim de aşılama yapılacak bu ay nasipse inşallah. sonuçlarınızı paylaşın lütfen olur mu

lolita555 inşallah mutluluk dolu haberi alırsın vanım ben de p.tesi gidicem yumurta takibindeyim yeterli büyüklüğe geldiyse benim de aşılama yapılacak bu ay nasipse inşallah. sonuçlarınızı paylaşın lütfen olur mu

Ins aliriz cnim Rabbim nasib ederse olur ins.sendemi pkosun

Kizlar dun gece gebelik testi yaptim bisi cikmadi.asilamanin dun 9.gunuydu.sabah bi baktim silik cizgi var.ne demek smdi buuu?????

Kizlar dun gece gebelik testi yaptim bisi cikmadi.asilamanin dun 9.gunuydu.sabah bi baktim silik cizgi var.ne demek smdi buuu?????
Canim bildigim kadariyla 14 gun sonra kesin sonuc veriyor asilama yaptiranlar. Bekleyip de silik ciktiysa inanma. Hemen cikmasi onemli ikinci cizginin silik bile olsa

Can'ım benim durumu bende anlamadım yumurta takibindeydim gelişmediği için takibi bıraktık Adem 17gün geçince doktora gittim yumurtan yeni gelişmiş attı atacak dedi çatlatma iğnesini vurdu çok ümitlenme ama olabilir de dedi taş bağlanmış gibi ağırıyor göğüslerim 5 gün oldu iğneyi yaptıralı sabah yine doktora gidicem çatlamış mı diye kontrol yapacak

Ins aliriz cnim Rabbim nasib ederse olur ins.sendemi pkosun

Merhaba ; ben dün pko olduğumu öğrendim ama benim bildim bileli adetim çok düzenlidir. ve 50-54 kilo arasında oynar kılom.hep de zayıftım. progesteron sonucum da 21.günde 6.0 çıktı.bir çok doktroa gittim fakat sadece bu doktor pko olduğumu söyleyebildim .1 yıldır hamile kalamıyorum.eşimde bir problem yok .benim diğer değerlerim normal.bu ay yumurta takıbım yapılıyor 11. ve 13.günde kıpırtı yok dedi. bir sonraki ay ilaç tedavisi başlayacak.ama çok korkuyorum acaba klomen işe yarar mı ? ayrıca bu süreçte soğan kürümü yapmak daha mantıklı acaba incir kürü mğ yapmak daha mantıklı olur.psikolojim alt üst durumda ne yapmam gerektiğini ve düşüneceğimi bilmiyorum :( yorum yaparsanız sevinirim durumum çok mu vahim

Merhaba ; ben dün pko olduğumu öğrendim ama benim bildim bileli adetim çok düzenlidir. ve 50-54 kilo arasında oynar kılom.hep de zayıftım. progesteron sonucum da 21.günde 6.0 çıktı.bir çok doktroa gittim fakat sadece bu doktor pko olduğumu söyleyebildim .1 yıldır hamile kalamıyorum.eşimde bir problem yok .benim diğer değerlerim normal.bu ay yumurta takıbım yapılıyor 11. ve 13.günde kıpırtı yok dedi. bir sonraki ay ilaç tedavisi başlayacak.ama çok korkuyorum acaba klomen işe yarar mı ? ayrıca bu süreçte soğan kürümü yapmak daha mantıklı acaba incir kürü mğ yapmak daha mantıklı olur.psikolojim alt üst durumda ne yapmam gerektiğini ve düşüneceğimi bilmiyorum :KK43: yorum yaparsanız sevinirim durumum çok mu vahim
Ümitsizliğe düşme hemen adetin düzenliymiş herşey halolur psikolojik olarak Kafanı rahatlat önce..ben bu ay klomen kullandım 1 tane oluşmuş Ptesi tekrar gidicem kontrole Hayırlısı inşallah..

Aslı Aslı sen ne yaptın oldumu aşılaman
suana2 canım inşallah denk gelmiştir diye ümit ediyorum, son durumun nedir?
ben de yumurta takibindeydim işte yumurtam 18. gün falan çatlamış dr la beraber şaşırdık çatlamış diye. beklemiyoduk çatlamasını o yüzden çatlatma iğnesi ve aşılama olacaktım. ama normal gidişattayız bakalım. bu ay sonu gibi belli olur. progesteron kullanıyorum şimdilik. inşallah Rabbim bu mübarek ayda önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldurur

suana2 canım inşallah denk gelmiştir diye ümit ediyorum, son durumun nedir?
ben de yumurta takibindeydim işte yumurtam 18. gün falan çatlamış dr la beraber şaşırdık çatlamış diye. beklemiyoduk çatlamasını o yüzden çatlatma iğnesi ve aşılama olacaktım. ama normal gidişattayız bakalım. bu ay sonu gibi belli olur. progesteron kullanıyorum şimdilik. inşallah Rabbim bu mübarek ayda önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldurur
Amin Can'ım benim psikolojim iyice bozuldu klomene rağmen baya geç gelişen yumurtam çatlama iğnesine rağmen çatlamadı İkitane sağlı sollu kistim oluştu iki aydır regl olmuyorum yasmin kullan dedi doktorum ama kullanmadım soğan kürü yapıyorum takibinde tedaviyse bırakıcam en azından düzenli regli oluyordum şansım daha yüksekti ilaç kullandığım ay regli olmuyorum bu bazen üç ay sürüyor

Amin Can'ım benim psikolojim iyice bozuldu klomene rağmen baya geç gelişen yumurtam çatlama iğnesine rağmen çatlamadı İkitane sağlı sollu kistim oluştu iki aydır regl olmuyorum yasmin kullan dedi doktorum ama kullanmadım soğan kürü yapıyorum takibinde tedaviyse bırakıcam en azından düzenli regli oluyordum şansım daha yüksekti ilaç kullandığım ay regli olmuyorum bu bazen üç ay sürüyor
inan canım seni çok iyi anlıyorum. benim de psikolojim çok bozuluyo ama bu ay nedense daha durgunum. Allaha sığındım artık ben elimden geleni yaptım tevekküle biraktım. bol bol dua ediyorum. geçen senelerde bende de kist olmuştu canım bir çok kez. hem de baya büyüktü. ama ben adetle beraber attım sen de atarsın inşallah. yüreğini ferah tut . demesi çok kolay uygulaması çooookk zor ama elimizden bu kadarı geliyo malesef :( dr unu değiştirmeyi düşünebilirsin belki canım tedaviyi bırakmak yerine. dr dan dr a da çook fark ediyo çünkü.

Back
X