Pco'lu Olup da Yumurta Takibi ya da Aşılama ile Hamile Kalanlar Burda Toplanalım

teşekkür ederim cnm cevap yazdığın için tuhaf olanda insülin direnci de yok bende :/ ergenliğe girdiğimden beri hep böyle. peki genel olarak kullandığın bir ilaç varmı düzenli olarak her zaman. o kadar bıktım ki bu hastalıktan kurtulmak için okumadığım yazı denemediğim şey kalmadı gene de geçmedi :KK43: ben de adetim olmasın istiyorum :/ çatlatma iğnesi yapındım sonucu bekliyorum.
Inşallah tutar canım düzenli içtiğim çok araştırıp kendim aldım pcolu olanlara inofolic veriyolarmış bende onu içiyorum toz şeklinde günde 1 tane eritip içiyorum
Şifa olsun inşallah tavsiye ederim hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış araştır istersen çok yorum var.

Inşallah tutar canım düzenli içtiğim çok araştırıp kendim aldım pcolu olanlara inofolic veriyolarmış bende onu içiyorum toz şeklinde günde 1 tane eritip içiyorum
Şifa olsun inşallah tavsiye ederim hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış araştır istersen çok yorum var.
amin inşallah hepimizin bebişleri olur Rabbim evlatlarımıza kavuştursun bizi inşaallah. öneri için çok teşekkür ederim bu ilacı araştıracam :)

Selam kızlar
Bende pco var ama düzenli adet görüyorum ,1.5 yıldır bebeğimiz olmuyor bu ay hsg çektirdim çok şükür sonuçlarım temiz çıktı
Adetin 4.gününe randevu aldım (3.günü pazar'a geliyor)izmir karataş hastanesinden yumurta takibi ile başlamak istiyorum tedaviye belki sonra aşılamaya geçeriz .
Gelin burası bizlerin paylaşım alanı olsun olumlu olumsuz başınızdan geçenleri paylaşırsanız sevinirim...

Merhaba canım nasılsın? Pcoluyum bende. Onumuzdeki ay rahim filmi çekilecm. Nasıl zor mu acı veriyor mu? Birde rahim filminden snra mi hamile kaldın nasıl oldu anlatr misin teşekkür ederm şimdiden

Merhaba canım nasılsın? Pcoluyum bende. Onumuzdeki ay rahim filmi çekilecm. Nasıl zor mu acı veriyor mu? Birde rahim filminden snra mi hamile kaldın nasıl oldu anlatr misin teşekkür ederm şimdiden
zor değil canım inan hamile kaldıktan sonra asıl korku endişeler başlıyor ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım ,hsg çektirirken bile güle güle gittim geldim ama hamile kaldıktan sonra asıl iş başlıyormuş canım çok şükür Rabbim bana bu güzellği nasip etti dilerim sana da eder sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma inşallah ve sende burdan müjdeyi verirsin bize :)

zor değil canım inan hamile kaldıktan sonra asıl korku endişeler başlıyor ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım ,hsg çektirirken bile güle güle gittim geldim ama hamile kaldıktan sonra asıl iş başlıyormuş canım çok şükür Rabbim bana bu güzellği nasip etti dilerim sana da eder sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma inşallah ve sende burdan müjdeyi verirsin bize :)
Ay inşallah sen sağlıkla kucağına alırsın ender sağlıkla hamile kalıp sağlıkla kucagima alırım en büyük duam bu. Peki hsg yi adetin kaçıncı günü çekildin ? Ve adet bitiminden kaç gün snra

Bende halime oldugumu cuma gunu ogrendim.gercekten cok haklisin asil is hamile oldugunu ogrendiktn sonra basluyo.pazartrsi doktora gidicem ilk kontrol icin o kadar cok kirkuyorumki kotu bisey cikacak diye.Rabbim hayirlisiyla bebegimizi kucagimza almayi nasip etsin.

Bende halime oldugumu cuma gunu ogrendim.gercekten cok haklisin asil is hamile oldugunu ogrendiktn sonra basluyo.pazartrsi doktora gidicem ilk kontrol icin o kadar cok kirkuyorumki kotu bisey cikacak diye.Rabbim hayirlisiyla bebegimizi kucagimza almayi nasip etsin.
Aynen canım ya benim en son randevum 20 mayıstı Bebeğimi gördük elleri ayakları oluşmuş çok şükür mutlu olduk doktor kan vermemi istedi kanım düşmüş karaciğer enzimim yükselmiş allak bullak oldum korku telaş gittik neyse doktor korkma hemen düzenli Beslen pekmez ye bol su iç enginar tüketici bol dedi sakinleştim her an korku oluyor Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin bebeklerimizi canım çok tebrik ederim stres yapmamaya çalış bebeğimiz etkileniyor

Aynen canım ya benim en son randevum 20 mayıstı Bebeğimi gördük elleri ayakları oluşmuş çok şükür mutlu olduk doktor kan vermemi istedi kanım düşmüş karaciğer enzimim yükselmiş allak bullak oldum korku telaş gittik neyse doktor korkma hemen düzenli Beslen pekmez ye bol su iç enginar tüketici bol dedi sakinleştim her an korku oluyor Rabbim sağlıkla almamızı nasip etsin bebeklerimizi canım çok tebrik ederim stres yapmamaya çalış bebeğimiz etkileniyor
Strest yapmamaya calisiyorum ama elimde degilki walla cocuk olmadan once daha rahattim sanki.seninde bebegin hayirli olsun canim saglikli sihhatli olur ins.benimde kanim dusuk galiba rengim cik soluk gorunuyo.bakalim yarin doktor bana ne dicek yarin

Strest yapmamaya calisiyorum ama elimde degilki walla cocuk olmadan once daha rahattim sanki.seninde bebegin hayirli olsun canim saglikli sihhatli olur ins.benimde kanim dusuk galiba rengim cik soluk gorunuyo.bakalim yarin doktor bana ne dicek yarin
Biliyorum canım ama Allah ne mutlu nasıp etti bak aklına güzel şeyler getir
Seni çok iyi anlıyorum doktordan gelince haber ver banada

Elma sekerim doktordan geldim biraz once bebegimin kesesini girdik daha cok kucuk oldugu icin kalp atislari baslamamis 10 gun sonra kalp atislarini duymak icin tekrar gidicez.cok korkuyodum kotu bisey oluck diye Rabbimin izniyke hersey yolunda.ins kalp atisinida duyariz

Elma sekerim doktordan geldim biraz once bebegimin kesesini girdik daha cok kucuk oldugu icin kalp atislari baslamamis 10 gun sonra kalp atislarini duymak icin tekrar gidicez.cok korkuyodum kotu bisey oluck diye Rabbimin izniyke hersey yolunda.ins kalp atisinida duyariz
Biliyorum canım insan stres oluyor acaba diye diye bi hal oluyor
Kese olsa bebek olcak mı içinde diyor
Bebek olunca da kalp sesi duyulacak mı
Sonra kan sonuçları normal çıkacak mı ikili testi şeker yüklemesi hep bi heyecan korku oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Biliyorum canım insan stres oluyor acaba diye diye bi hal oluyor
Kese olsa bebek olcak mı içinde diyor
Bebek olunca da kalp sesi duyulacak mı
Sonra kan sonuçları normal çıkacak mı ikili testi şeker yüklemesi hep bi heyecan korku oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin.simdide kalp atisi olckmi stresi basladi.cok zor mus anne olmak.galiba bebegi kucagimiza alana kadar stressiz yapamicz galiba.

Selam kızlar ben yeni katıldım pko hastasıyım evlenmeden önce yasmin kullandım iki yıl çok zor hamile kalırsın dediler ben ilk ay kullandım hapı ikinci ay bıraktım regli olmadım testler kan testi dahil negatif çıktı bebeğim iki aylık olmuş ben hapı bıraktım düzensizleşti adetim diye doktora gittim hamile olduğumu ultrason la öğrendim beş yaşında bir oğlum var ikinciye çocuk istedik on beş aydır olmuyor ilkini aratmayan rabbim ikincide doktor doktor gezdirdi başıma gelmeyen kalmadı çok zor ve sinirbozucu bi süreç rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı eyleyip nasip etsin

Selam kızlar ben yeni katıldım pko hastasıyım evlenmeden önce yasmin kullandım iki yıl çok zor hamile kalırsın dediler ben ilk ay kullandım hapı ikinci ay bıraktım regli olmadım testler kan testi dahil negatif çıktı bebeğim iki aylık olmuş ben hapı bıraktım düzensizleşti adetim diye doktora gittim hamile olduğumu ultrason la öğrendim beş yaşında bir oğlum var ikinciye çocuk istedik on beş aydır olmuyor ilkini aratmayan rabbim ikincide doktor doktor gezdirdi başıma gelmeyen kalmadı çok zor ve sinirbozucu bi süreç rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı eyleyip nasip etsin

Canim bebegin hayirli olsun oncelikle. Saglikla kucagina almayi ve hayirli bir evlat olmasini nasip eder insallah Rabbim. Ne hamile kalmadan ne kullanmistin? Ve ne demosti doktor ? Bende de pko var ve bir senedir ikinci bebegim olmuyor.cok moralim bozuluyor. Bende kendim inofolic aldim doktorda glukofen verdi.

merhaba arkadaşlar ben de yeniyim forumda, ben de pko lu bir hastayım ve ilk adet gördüğümden beri ilaçsız adet göremiyorum. 3,5 yıllık evliyim 3 yıldır cocuk istiyoruz ve ilaç tedavisi uyguluyoruz bakalım Rabbim bu ay yüzümü güldürür inşallah. benim ve tüm isteyenlerin. sürekli takip ediyorum kk yı ve pozitif sonuc alanları okudukça umutlanıyorum, arkadaşın da dediği gibi birbirimize destek olalım çünkü çok zor, bizi ancak bizim gibiler anlayabiliyo malesef :( Allah kimseyi evladıyla evlat hasretiyle sınamasın (amin)

En son 25 nisanda regli oldum klomen içtim günde iki tablet bitikten sonra yumurtlama takibine gittim yumurtam gelişmemişti eski bir yumurta gelişmişti Onuda takip etmeye gerek yok dedi doktor şimdiye kadar regli olmadım testler negatif diyor belki ultrasonda pozitif olur diye umudum

Back
X