Tiriodim yok cnm ama sekerden supheleniyorum normal seker cikmadi belkide gizli sekerim var of ya valla hic bisi bitmiyo hersey arkasi arkaya geliocanım bende pkoluyum.bu pkoyu o kadar zararlı bilmezdim çoğu ilaçla adet oluyordu. ben adet olan cinsindenim heralde.şeker çıkmaz dedim pko şeker bağlantılı ya gizli şeker tiroid çıktı ilaçları içiyorum.ilaçların etki göstermesini bekliyorum.84-den 80 kg ye indim.ilaçlarla diyetle değil.sende bi iyice araştır gizli şeker tiroidi .
Bende yumurtaliklarda kucuk kucuk kistler cikti cnm dokfor tek sorun onlar dedi onlarda engel degil dogal yoldan bile kalabilirsin dedi rahim filmi istedi oda izinliymis bidahiki aya kaldiDoktor kontrollerinizi ihmal etmeyin.yillar sonra benim tahlillerimde duzeldi zaman zaman kistler olusuyor malesef gecti gibi sukur.hastaligin adi ayni olsa bile cesit cesit aslinda .perinatolog a basvurun .iyice arastirsinlar canim rabbim sifa versin
eğer çok fazla adetine yakın vajinal mantar oluyorsan.iyicene araştır derim hatta olmasa bile şeker hapları tedavi maksadı ile doktora danışıp alınabilir.benim babamda şeker vardı.Tiriodim yok cnm ama sekerden supheleniyorum normal seker cikmadi belkide gizli sekerim var of ya valla hic bisi bitmiyo hersey arkasi arkaya gelio
bana da öyle dediler madem öyleydi neden tüp bebeğim negatif çıktı demekki normal yoldan hiç hamile kalmayınca bir seneyi aşkın bazı derin araştırmalara girmeden adım atmamak lazım. yazık çünkü afedersin davar gibi boşa yenen bir sürü hormon iğnesi ve onların çıkardığı başka sıkıntılar.Bende yumurtaliklarda kucuk kucuk kistler cikti cnm dokfor tek sorun onlar dedi onlarda engel degil dogal yoldan bile kalabilirsin dedi rahim filmi istedi oda izinliymis bidahiki aya kaldi
Yok mantar olayini hic yasamadim diyebilirim allaha sukureğer çok fazla adetine yakın vajinal mantar oluyorsan.iyicene araştır derim hatta olmasa bile şeker hapları tedavi maksadı ile doktora danışıp alınabilir.benim babamda şeker vardı.
bana da öyle dediler madem öyleydi neden tüp bebeğim negatif çıktı demekki normal yoldan hiç hamile kalmayınca bir seneyi aşkın bazı derin araştırmalara girmeden adım atmamak lazım. yazık çünkü afedersin davar gibi boşa yenen bir sürü hormon iğnesi ve onların çıkardığı başka sıkıntılar.
Onu deilde hayit tohumunu kullanip hamile kalistim aslinda ama bebek gelismedi kaybettim bidaha kullanmadimkızlar bıtkısel otlar arastırdınız mı yaptınız mı. kadınlar için yaratılmıs ot dıye bılınır ben hormon dengelyıcı olarak 20 gun ıctım ve 20 gun ıcınde de hamıle kalmıstım. kistlere adet dongusunehormonlara yumurtalara ıyı gelen bır ot testere dıslı aslan pencesı arastırın derım.
Onu deilde hayit tohumunu kullanip hamile kalistim aslinda ama bebek gelismedi kaybettim bidaha kullanmadim
Onuda alirim aktardan neyde sifa varsa onu yaparizbu ay sogan kuru yapicam tekrar onuda yapmismiydiniz bu arda saglikla kucaginiza alin insallah
Onuda kullandim ama bende rahim agrisi yapti cok feci bisi bidaha kullan deseler asla kullanamam bali zaten cok sevmem tarcini sverim corek otunuda oyle ama sıkıntili oldu bende yan etki yapti sanirimsoğan kurunu hıc yapmadım canım benım ; bu arada kalıtelı yumurta ıcın ve yumurta rezervınıde arttırmak ıcın bal+tarcın+çörek otu kurunu de kullandım ben
Onuda kullandim ama bende rahim agrisi yapti cok feci bisi bidaha kullan deseler asla kullanamam bali zaten cok sevmem tarcini sverim corek otunuda oyle ama sıkıntili oldu bende yan etki yapti sanirim
Bal %100 dogaldi dayimin aeilarindan dayim vermisti bi kavanoz
Oyuzden baldada sorun yoktu
Ama asla yemem onu cnm ole bi agri kasilma hissetmedim ben
Yok okadr cok kullanmadim bile ilk yedigimde ve ikinci yedigimde de ayni etkiyi yasayinca biraktim yer yemez ayni agri basliyordi birini aksam yatmadan once yemistim sabaha kadr agri cektim digerini sabah yedim agridan aksama kadr kivrandim bende bidaha yemedimanladım canım ; ymurtayı buyutup catlattıgı ıcın muhtemelen agrılaın cok oldu ; o zaman onu esgecelım sen otu arastır canım
canım benim bende uzuun bi zamadır bu hastalıkla mücadele etmekteyim 5 yıllık evliyim bebek için sayısız tedavi gördüm ama hepsi hüsran tüp bebek yaptırdım oda tutmadı dr.un dediğine göre yumurtadan kaynaklı bi sorun var döllendikten sonra spermi öldürüyor dedi tekrar tekrar tüp bebek deniyceksin dedi bu arada şekerden dolayı ben endokrine gittim dr.glıfor 1000 mg.başladı sabah akşam hormonlarıma baktı sen doğal yoldan hamile kalabilirsin hormonların normal dedi bu arada ben 2-3 ayda bi adet olduğum için inanmadım hiç ama kilo verceksin dedi 71 den 62 ye düştüm adetlerim kilo verdikçe ve gliforum etkisiyle günü gününe gelmeye başladı 4 ay sonra gebe kaldım Rabbime binlerce şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin ben çok çektim en iyi anlayanlardanım bebek özleminin ne demek olduğunu en kısa zamanda kucağınız dolar inşallahh (belki umut olurum diye yazmak istedim bebek için uğraştığım zamanlar bütün pcolu konuları okur umut arardım)eğer çok fazla adetine yakın vajinal mantar oluyorsan.iyicene araştır derim hatta olmasa bile şeker hapları tedavi maksadı ile doktora danışıp alınabilir.benim babamda şeker vardı.
bana da öyle dediler madem öyleydi neden tüp bebeğim negatif çıktı demekki normal yoldan hiç hamile kalmayınca bir seneyi aşkın bazı derin araştırmalara girmeden adım atmamak lazım. yazık çünkü afedersin davar gibi boşa yenen bir sürü hormon iğnesi ve onların çıkardığı başka sıkıntılar.
ben 3 yıllık evliyim bende 5 i mi tamamlayacağım yoksa ben glukofen 1000mg ve euthrox ile 84 den 80 e indim.diyetle hiç aram yok ama gizli şekerden hep vajinal mantar oluyordum. Allaha şükür şimdi bişeyim yok.diyorsun ki spermsavar bizim yumurtalar bende hiç bu zamana kadar adet gecikmesi olmadı pkodan.hep adetim geldi acillik olsamda geldi.benim şimdi şöyle oluyor çalışma yapınca en fazla 5 gün gecikiyor acaba hamilemiyim diyince adet oluyorum.herşey iyi gidiyor sonra bir sessizlik böyle fırtına öncesi gibi.benimde hormonlar normal çıkıyor. prof çocuğun olur dedi doğal yolla ama tüp de tutmadı böyle olup nasıl sağlıklı embriyolarımız oluyor peki?bende acaba sorun tutunma mı acaba ? bana progestan 200mg fitil az geldi ben iğne olmalıydım bence.dediniz merak ettim nasıl sperm öldürüyor pkolu kadının rahmi.ben mesela incelerken kendimi progestanla rahmimin yumuşadığını anladım fakat. eğer tutmayacaksa adet olması kesinse rahim kazık gibi oluyor benim hep kazık gibi.tüp de biraz yumuşar gibi oldu ama tutmayınca yine kazık gibi oldu.canım benim bende uzuun bi zamadır bu hastalıkla mücadele etmekteyim 5 yıllık evliyim bebek için sayısız tedavi gördüm ama hepsi hüsran tüp bebek yaptırdım oda tutmadı dr.un dediğine göre yumurtadan kaynaklı bi sorun var döllendikten sonra spermi öldürüyor dedi tekrar tekrar tüp bebek deniyceksin dedi bu arada şekerden dolayı ben endokrine gittim dr.glıfor 1000 mg.başladı sabah akşam hormonlarıma baktı sen doğal yoldan hamile kalabilirsin hormonların normal dedi bu arada ben 2-3 ayda bi adet olduğum için inanmadım hiç ama kilo verceksin dedi 71 den 62 ye düştüm adetlerim kilo verdikçe ve gliforum etkisiyle günü gününe gelmeye başladı 4 ay sonra gebe kaldım Rabbime binlerce şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin ben çok çektim en iyi anlayanlardanım bebek özleminin ne demek olduğunu en kısa zamanda kucağınız dolar inşallahh (belki umut olurum diye yazmak istedim bebek için uğraştığım zamanlar bütün pcolu konuları okur umut arardım)
sperm nasıl öldürüyor bende anlamadım kafayı yicektim o dönemde bende sağlıkçıyım ve Dr.a dediğim şuydu kemoteraisiz kanser hast. tedavi edebiliyor artık tıpta yumurta kalitesini artırıcı bi ilaçmı yok bana ama Allah ol deyince oluyo şimdi neden ölmedi sperm şimdi topaç gibi oğlum olcak inşallah darısı sanaben 3 yıllık evliyim bende 5 i mi tamamlayacağım yoksa ben glukofen 1000mg ve euthrox ile 84 den 80 e indim.diyetle hiç aram yok ama gizli şekerden hep vajinal mantar oluyordum. Allaha şükür şimdi bişeyim yok.diyorsun ki spermsavar bizim yumurtalar bende hiç bu zamana kadar adet gecikmesi olmadı pkodan.hep adetim geldi acillik olsamda geldi.benim şimdi şöyle oluyor çalışma yapınca en fazla 5 gün gecikiyor acaba hamilemiyim diyince adet oluyorum.herşey iyi gidiyor sonra bir sessizlik böyle fırtına öncesi gibi.benimde hormonlar normal çıkıyor. prof çocuğun olur dedi doğal yolla ama tüp de tutmadı böyle olup nasıl sağlıklı embriyolarımız oluyor peki?bende acaba sorun tutunma mı acaba ? bana progestan 200mg fitil az geldi ben iğne olmalıydım bence.dediniz merak ettim nasıl sperm öldürüyor pkolu kadının rahmi.ben mesela incelerken kendimi progestanla rahmimin yumuşadığını anladım fakat. eğer tutmayacaksa adet olması kesinse rahim kazık gibi oluyor benim hep kazık gibi.tüp de biraz yumuşar gibi oldu ama tutmayınca yine kazık gibi oldu.
Sogan kurune bende basliycam insallah sen nasil yaptin ve uyguladin kuru cnmArkadaslar bnde pkolu olarak yazmak istedim klomen bu ise yaramadi 15 gun sogan kuru yaptm bebek istedgm icin folic asit iciyordn zaten ve gebeligi de yardimci oluyo diye inofolic ictm sogan kurum bitti ve ben hastalanmadm hamileydim allahım isteyen herkesin kucagini tez zamanda doldurur inşallah
Anladjm cnm bende kilk vermeye calisicam3 yıllık evliyim pkolu yum 2 senenin sonunda hamile kaldım. Pkolu olduğumu öğrendiğim de 117 kiloydum diyet yaparak 98 e düştüm gluopchage şeker ilacı vermişti doktorum hem kilo vermene yardımcı olur hemde adetlerini duzeltr dedi ve düzeldi de. Sonra klomen kullandım kimyasal gebelik oldu düştü. 2 ay snra klomen artı çatlatma iğnesi kullandım gene ise yaramadı. DaHa sonrasında sığan kürleri baL kürleri yaki bi sürü şey denedim gene olmadi. Sonra hsg çekelim başka yöntemler bulalım doktorum ve ben hsg den snra hemen hamile kaldım çok şükür. Bu arada ınsulun direncim de vardı. Kilom fazla ama boyum da uzun 174 civarı. Yani 100 kilo durmuyorum 80 filan.
Böyle işte neyin vesile olacağı hiç belli olmuyor.
Rabbim sana da nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?