aaaa.hihoyyyt. bu arad yeni dikkat ettim,sende konyadansn galiba hemde meslektaşız ,doktorunun adını verebilirmisin,teşekkürler...
canim cok sevindim adina...
ne güzel yumurtaliklarin direnmemisler:))
ben iki defa bu yöntemle hamile kalamadim,en son cuma günü negatifi gördüm
ama insallah sen hamis kalirsin ve diger tüm pcoslulara moral olursun
bu yöntemle hamis kalan bir cok arkadasimiz var sükür
canım çok sevindim . bende pco luyum.Umarım hayırlısı olur,bende yeni başlıycam tedaviye,doktoruma bu ilacı bi soruyum bakalım.Bide bişey sorucam,göbekten deyince biraz korktum,acıtıyomu?..
günaydın canım... Bende pcoliyim. O iğnenin 900lü sayesınde şuan ikiz gebeyim. 6 aylık olduk. Benimde 7 yumurtam vardı.Kaliteli yumurta olsun diye hergün incir yedim.. şükür Allahıma tuttu. umudunu hiç yitirme.. Çatlatma ignesini olduğum gece kasıklarım cok agrımıstı ertesi gün gittiğimizde bütün yumurtalarım catlamıslardı.
Test sonucuna kdr yattım meryem süresini okudum.. bol bol dua ettim. Yoktan var eden rabbim ol demediği müddetçe olmaz..Yaradan bütün herkese bu duyguyu yaşatsın..İçini ferah tut.Dualarım sizinle sevgiler
Günaydın rica ederim. Bütün pco lıler de gebe kalabılır ama yardım almak lazım.canım bu foruma msj yazdığın için sana çok teşekkür ederim.ilaç gibi oldun.çatlatma vurulduktan 36 saat sonra ilişki demişti dr o akşam kasıklarımda çok ağrı oldu ama geçti ertresi sabah.çatlatma olalı bugün 4 gün. hala karnmda şişlik ve hafif bi ağrı var.sende de böle olmuş mudu?bi de dr bana sürekli yat demedi.ben çalışıorm sadece ağır kaldırmıorm okadar.
çok heyecanlıym dr rahim kalınlığı çok ii rahim çok temiz dedi.yumurtalar çok kaliteli dedi.kocamandı hepsi.
inşllh olur meryem suresini de okıcm bilmiodm ben.çok teşkkrler.
allah ikizlerini sana bağışlasın tek yumurta ikizleri mi?:CüvCüv:
canım o iğneyi yapmak çok kolay çookkkk.dr mutlaka sor .
ben şırnaktayım dr hergün hastane eziyeti çekme dedi kendin vur dedi.diyarbakırdan getirtti.gonal f pen 450 yani kalem.kendi otomatik zaten dr ayarlıo dozunu sonra sen 1 hafta kadar vuruosn.düğmesi var oraya basıosn sadece.buz dolabında saklıosn.
sinek ısırığı gibi bi acısı var normal iğnelerden çok ince ve kısack .03 kalemden bile ince.
yalnz şunu belirteyim ben öğretmenim.ilaçtan 3 kutu aldm.1 milyardan biraz fazla tutuo devlet yarısını ödedi 508 lira fark ödedim.biraz pahalı ama ben özel dra diil devlet hstnsine gidiorm dr şırnakta olduğumuz için bana çok ilgi gösterio.muayene ücreti de yok.inşllh emeklerimiz ve paralarmz boşa gitmez biz de hamiş oluruz.
canım ne güzel gonalf ile 7 yumurtanın oluşu...bende geçen ay kullandım ama benim hiç gelişme olmadı o iğneyle bende pkoluyum.menogon 150 ml vurundum günlük kalçadan 3 tane büyüdü..pregnl oldum aşılama oldum ama olmadı.çünkü 2 yumurtam çatlamamış kist olmuş.inşallah senin öle olmaz.dr ısrarı üzerine aşılama yaptırdık ve pişman olduk çünkü ilk tedavimizdi pko dışında sorunumuz yok.şimdi dr değiştirdim ve aşılama yaptırdım die kızdı bana sana gerek yokki dedi,önümüzdeki hafta kontrol
m var ve 2.tedavime start vercem inşallah bu son olur...allah hepimizin yardımcısı olsun.gelişmeleri yaz olur mu
canım bende afyondayım hemşeriyiz bende p.cohastasıyım kaderimiz bir tanışalımmıa.s.a.s.canım ne güzel gonalf ile 7 yumurtanın oluşu...bende geçen ay kullandım ama benim hiç gelişme olmadı o iğneyle bende pkoluyum.menogon 150 ml vurundum günlük kalçadan 3 tane büyüdü..pregnl oldum aşılama oldum ama olmadı.çünkü 2 yumurtam çatlamamış kist olmuş.inşallah senin öle olmaz.dr ısrarı üzerine aşılama yaptırdık ve pişman olduk çünkü ilk tedavimizdi pko dışında sorunumuz yok.şimdi dr değiştirdim ve aşılama yaptırdım die kızdı bana sana gerek yokki dedi,önümüzdeki hafta kontrol
m var ve 2.tedavime start vercem inşallah bu son olur...allah hepimizin yardımcısı olsun.gelişmeleri yaz olur mu
okuyan varmı yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?