PCOS Amh 20

pinksky92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2025
8
0
1
33
Merhaba kizlar, PCOS um amh değerim 20 çıktı. 3 ayda bir regl oluyorum. Senelerce doğum kontrol hapı kullandım 1.5 sene önce bıraktım. Son 4 aydır çocuk deniyoruz. Femara ve proceive Orzax (inositol ) kullanıyorum. 53 kiloyum. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Benzer durumda olanlar var mı amh ı bu kadar yüksek çıkan daha önce duymadım o yüzden stres oldum

Merhaba benim de 23 çıktı geçen yıl. Doktorum inanmamıştı iki kez test yapıldı

Peki tekrar baktırdınız mı ya da doktorunuz ne demişti bu durum için ? Herhangi bir düzelme oldu mu? Ben amh ı ayrıca baktırdım henüz doktora görünemedim

Peki tekrar baktırdınız mı ya da doktorunuz ne demişti bu durum için ? Herhangi bir düzelme oldu mu? Ben amh ı ayrıca baktırdım henüz doktora görünemedim
Yoğun pcos görüntüm de vardı bir de regl olamıyordum ilaçsız, ben halihazırda yumurta çatlatma ve aşılama yöntemlerini kullanmıştım tüp bebekle hamile kaldım. Zayıf olmanız avantaj ben de 55 kiloyla hamile kaldım İnşalah en kolay yöntemle alırsınız kucağınıza

Çok sevindim bende de inanılmaz yoğun görüntü var, şubata kadar femara ve inositol kullanarak deneyeceğiz bakalım , yurtdışında olduğum için maalesef çatlatma iğnesi , ovulasyon takibi yaptıramıyorum. teşekkürler

takviyeler ve ilaçları düzenli kullanın mutlaka,
hakkınızda en güzeli olsun, rica ederim

Benimde 9 çıktı 4 senedir gebelik oluşmuyor bu ay doktora gittim letu kullancam

Herhangi bir tiroid, insülin , hormon bozukluğu ya da kilo probleminiz var mıydı acaba ? Sanırım hepsi etkiliyor bu durumu. Dilerim gönlünüzdeki gibi olsun herşey en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…