Pcos hamilelik belirti

Mandown

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
292
104
53
Öncelikle herkese merhabalar büyük bir kafa karışıklığı yaşıyorum pcosum var geçen ay dr a hem rahim durumumu kontrol etmeye hem kilo verip düzenli adet görmem için bir takviye hem de bayramdan sonrası için transfer planı yapmaya gitmiştim. Şuan adetimin 22. Günü 1 haftadır şiddetli göğüs ağrısı yaşıyorum. Birkaç gündür de kasıklarımda bir doluluk batma hissi alt karında bir şişlik iğne batması ne ararsanız mevcut. Doktorum bana pikassos yazdı 3x1 bise folik asit bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi bu takviyeyi kullananlar yardımcı olabilir mi

Pikassos kullanıyorum 3 aydır yanı ılm ay duzenlı sonrasında duzensız kullandım bugun hamile olduğumu öğrendim inşallah bir aksılık cıkmazsa beta guzel artarsa bugun adet günüm 86.8 cıktı sonucum

Çok sevindim tebrik ederim ben bu ay başladım 3x1 kullanıyorum beslenmeme epey dikkat ediyorum kilo verdim baya kurbandan sonra transfer düşünüyorduk ama eğer hamilrysem mucize olmuş olur belirtileriniz nelerdi

Çok sevindim tebrik ederim ben bu ay başladım 3x1 kullanıyorum beslenmeme epey dikkat ediyorum kilo verdim baya kurbandan sonra transfer düşünüyorduk ama eğer hamilrysem mucize olmuş olur belirtileriniz nelerdi
Hiçbir belirtim yoktu sadece adet olcakmıs gibi ara ara kasıklarım agrıyordu okadar

Hiçbir belirtim yoktu sadece adet olcakmıs gibi ara ara kasıklarım agrıyordu okadar
Ben de sizin gibiyim göğüslerim sızlıyor özellikle de sağ göğüsüm ilk gebeliğimde de böyleydi. Pcosum adet döngüm diye bişey yok çok can sıkıcı bir durum

Pikassos kullandığım ay hamile kaldım

10 günden fazla kullanmıştım ben siz de bi ay kullanın
Kaç kilosunuz düzenli adet görüyor muydunuz? Ben daha yeni 88 kiloya düştüm. İlk kızıma opudan sonra kendiliğinden hamile kaldım. Hatta ikizlerdi birini kaybettim. Şimdi ise bayramdan sonra transfer planladık ama böyle belirtiler olunca acaba mı dedim.

Dongunuz kac gun? 22. Gun pcoslu biri icin erken belirtilerde sanki, bende de pcos var

Süpersiniz ben daha 10 gün oldu kullanalı test yaptım ama kan verince negatif çıktı adet olmayı bekliyorum
Kutusundadw yaziyor bu takviyeler uc ay duzenli kullanim gerekttiyor etkisi cikmasi icin genelde, doktorunuz ne kadar kullanin dedi?
Bende onu daha once kullandim faydaini pek gormedim cunku bana dokundu duzenli alamadim. Suan procieve f kullaniyorum gunde bir şase suyla iciliyor, 3. Kutum bitmek üzere yumurtlamami ve adetlerimi duzenledi.
D vitamini ve omega 3 de aliyorjm

Aslında ben doktoruma bayramdan sonra transfer konuşmak için gitmiştim. Kilo verme sürecinde olduğumu ve adetlerimin olmadığını söyleyince yazdı bunu adetlerini düzenler eğer transfer fikrinden vazgeçersen 3 ay en az düzenli kullan yumurtlamanı destekler dedi yanına da folik asit yazdı ve haftada 2 kere D vitamini kullanıyorum

Heh evt uc ay demis benimki gibi. D vitamini damla daha iyi emiliyormus hap aliyorsun anladigim kadariyla haftada iki bende aldim ama etki hsisetmemisim damla daha etkili geldi bana. Bende kilo verme surecindyim 95 ile basladim suan 89 um
İnşallah gzuel sonuclar aliriz saglikli bebeisler olur

85 kiloyum düzenli adet görüyorum evet

Ben evde hali hazırda var diye o haptan alıyorum dışarı çıkınca damla alacağım kilo vermek için ne yapıyorsunuz ben tatlıyı ve karbonhidratı baya bi azalttım o süreçte çok hızlı kilo verdim çok faydası var ama pcos olup tatlıdan uzak durmak çok zor şimdi tatlı krizlerim başladı bal ve süzme yoğurt karıştırıyorum hiç yoktan iyidir

85 kiloyum düzenli adet görüyorum evet
İlk gebeliğimde 92 kg dim doğuma 103 kg ile gittim tansiyon ve şekerden 37 haftada doğum yaptım idrarımda protein kaçağı vardı geçen kontrole gittiğimde en fazla 80 kg ile hamile kalmalısın rahat geçirirsin dedi

Şu an çok şükür şekerim düşük hatta normalden daha düşük hamilelikte ben çok mide sorunu yaşamaya başladım ve asla tatlı vesaire yiyemiyorum. Kilo da zaten daha ilk 3 4 ayda olduğum için sanırım hiç almadım hatta verdim biraz bulantılardan dolayı. Tek korkum tansiyon çünkü sadece tuzlu erik falan yiyorum

Birkaç ay diyet yaptım çok rahattım mutlaka deneyin inşallah bir sıkıntı yaşamadan doğum yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…