• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos + Haşimato ile KİLO VERİYORUM

Drdentist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
916
Puanlar
103
Şuan moralim aşırı düşük şekilde yazmaktayım . Ömrümde 80 leri ilk kez gördüm derken 90 ı da gördüm maalesef . Yanımda benimle eşlik edebilecek diyet arkadaşlarım varsa çok sevinirim. Bu konuda motivasyon ihtiyacımız . Yakın zamanda pcos ve haşimato tanısı aldım kilo vermekte güçlük çekiyorum ama yapıcam inşallah hedefim bu önce 70 lere yani eski kiloma düşmem lazım sonra da asıl hedefim olan 60 a düşmem lazım bu yolda burada yazacağım ki dikkat edeyim umarım başarabilirim 🥺🥺

BAŞLANGIÇ : 24/04/2026 kilo 90.10 boy 168
Beden ölçülerim bacak:69 , bel 91 basen 120 kol 31

Hocam merhaba kilo verme süreciniz nasıl gidiyor?
Şuan moralim aşırı düşük şekilde yazmaktayım . Ömrümde 80 leri ilk kez gördüm derken 90 ı da gördüm maalesef . Yanımda benimle eşlik edebilecek diyet arkadaşlarım varsa çok sevinirim. Bu konuda motivasyon ihtiyacımız . Yakın zamanda pcos ve haşimato tanısı aldım kilo vermekte güçlük çekiyorum ama yapıcam inşallah hedefim bu önce 70 lere yani eski kiloma düşmem lazım sonra da asıl hedefim olan 60 a düşmem lazım bu yolda burada yazacağım ki dikkat edeyim umarım başarabilirim 🥺🥺

BAŞLANGIÇ : 24/04/2026 kilo 90.10 boy 168
Beden ölçülerim bacak:69 , bel 91 basen 120 kol 31
Hocam merhaba kilo verme süreciniz nasıl gidiyor?

Back