pcos hastaları birlikte zayıflıyor..yeni bedenlere merhaba

mucizem77

7 haziran: 97.3 10 haziran:93.9
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
5.233
103
363
36
Kocaeli
benimle zayıflamaya kararlı arkadaşlar arıyorum...gelin beraber zayıflıyalımm...
[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]boy [/TD]
[TD]başlangıç kilo [/TD]
[TD]gecen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD]hedef [/TD]
[TD]giden [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]mucizem77[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]85.5[/TD]
[TD]82.4[/TD]
[TD]80.6[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]4.9[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

KURALLAR
HER GÜN BİLDİRİ YAPILMALI..
HERKES BİRBİRİNE MOREL İÇİN BİRBİRİNE YORUM YAPMALI
BİLDİRİMLER CUMA GÜNLERİ ÖĞLENE KADAR YAPILCKTIR..
O HAFTA EN ÇOK KİLO VERENİ İLK ÜÇ SIRAYA YAZILACAKTIR.

Son düzenleme:
kimsecikler yok:))
ben 3 senedir çocuk için uğraşıyorum olmuyordu.1 kere bebğim oldu oda daha keseyi görmedin düşük yaptım..bir sürü tedaviye rağman sonuç alamadık..şimdi zayıflamaya karar verdimm ..inşllh içinzde bana destek olup beraber zyıflıyabi,lceğim kişler de çıkar

gecmiş olsun canım inşallah istediklerin gerceklesir

inşallah sağlıklı bi şekilde zayıflayıp,hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım...
ben de gecen yıl 91 kiloydum,10 ayda 60 kiloya indim,karatay diyetiyle.bol bol yürüyüş yap.kilo vermede acayip etkili

şimdi bende bebiş istiyorum

karatay diyetine hiç göz atmadım cnm yaaa..
inşllhh sağlıkla bende veriirim kilomu ve sağlıkla bebğime kavuşurum..inşllh sende bebğine kucana alırsın

benim de bebek için zayıflama lazım pko hastasısın da 3 kilo nasıl verdin bi haftada süper ben 1 ayda ancak o kadar veriyorum nasıl bir diyet yapıyorsun arkadaşım anlatırmısın ya ben de 10 kilo verince tüp bebek yaptııcam da 80 kg ım ben spor yapıyomusun diyetin nasıl başarılar şimdiden

tatlım ilk hafta bende ödemde çok gidyor..vücudum ödem almaya çok musait..o yüzden ilk hafta yağdan çok şişlik iniyor..
ben sabahleyin bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke koyuyorum onu içiyorum o arda kalvaltı hazırlıyorum..kalvaltı olana kadr 2 bardak su içiyorum..birde kendime çay hazırlıyorum çayın içine ( 2 tutam yeşil çay,2 tutam biberiye,4 top karabiber,2 tutam kıraz sapı,1 tutam kekik,1 tutam sinameki,1 tutam mısır püskülü,1 çubuk tarçın)bunlrı 4 bardak suyla demliyorum..kaynatmıyorum ama demliyorum..
kalvaltıda :1 domates 1 salatalık 1 kk peynir ya da haşlanmış katı yumurta ve karışım çayı
ara öğün;1 porsiyon meyve ve yoğurt içine 3 4 tane kepek bisküvi
öğlen:çorba 4 yk sebze ve protein ( 1 kk peynir 1 yumurta,1 köfte 1 avuç haşlanmış tavuk)
ara :1 porsiyon meyve
akşam:4 yk sebze salata yoğurt
ara:1 porsiyon meyve

akşam 7 den sonra asla bir şey yemedim...soda ve suyu çok tükettim..günde 1 saat spor yaptım ve haftada 2 kere de 30 dkka tempolu yürüdüm..

hayırlıolsun sayfan buraya güzel haberlerde verirsin inşallah
bende pkoluyum yağlı gıdalar,hareketsizlik,ve kilo pkonundüşmenı devamlı meyva tüket,maydanoz tüket tabi maydanoz düşük yapma riskide doğuruyor,dereotu,yoğurt,yağ yakımında etkilive su tüket dediğim igib bol hareket az yağ ile kg verip pko'nu azdırmazsın bebek içinde daha fazla şansın olur tabi bol bol'da dua,inşallah nerde varsa isteyen RABBİM hayırlı sağlıklı evlat versin

Son düzenleme:

sağol cnmm benmm..rabbim hepimizn yar ve yardımcısı olsun cnmm..önerilerin içnde sağoll

karatay diyetine hiç göz atmadım cnm yaaa..
inşllhh sağlıkla bende veriirim kilomu ve sağlıkla bebğime kavuşurum..inşllh sende bebğine kucana alırsın

aminnn.allah en kısa zamanda sen ve ben gibi tüm isteyenlere bebiş versin inşallah....

Super bir topic olmus canim kutluyorum seniiii
Hemencik benide ekle listeye bende kilo veremeyenlerdenim aslinda boyumla kilom iyi ozuksede yumurtalik tembelligine karsi zayiflamak en iyi cozummus genelde
Haydi bakalim Allah yardimcimiz olsun kucaklarimiz bos kalmasin insAllah herkese basarilar diliyorum topigin takipcisiyim
bende pazartesinden basladim az yemeye ve spora bu topikle devam ederim artik

hoş geldin cnm inşallh kucağımız boş kalmaz sende bilgilerini ver eklim cnmm..ben hastayım bu ara spor yapamıyom ama yediklerime dikkt ediyorumm..sende her gün ne yedin ne içtin ne yaptın dersen daha i olur..birbizmizeyardım edrizzz

inşallh cnm sende diyettesin herlde dimi??

slm,

6 yıldır uğraşıyorum polikistikoverle ve çocuk sahibi olamadım.dahası birde üstüne 20 kilo aldım.artık vermek istiyorum.Eğer aranızda devam eden varsa bende katılmak istiyorum...en yakın zamanda haber bekliyorum...:18: sevgiler

Benimde bi 7-8 kilo vermem lazim beraber baslayabiliriz canim istersen...

mrb adet düznszliği için dr gttm bnada pcos teşhisi kndu kilo almama mı egzersz yapıp kilo vermemi söyledi bn zatn 1.5ay önce 70.400gr la diyete başlamışdm doktra geçn hfta gittiğmde 63düm boyum 1.61 şuan kilom 61.300 hormon testi yaptrmya gdcm adetn 3.gnü yağ oranını merk ediorm bi 4 5 kilo dha verip korumam lazm sanırm öle zorlanıorm ki çok iştahlıydm herşei canm istioo beraber kilo verip paylaşabilirzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…