Pcos için hayit tohumu-otu kullanan var mı? İşe yaradı mı?

zuka24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
2.059
2.188
133
Kızlar yardım...

2 klomen+çatlama iğnesi oldum. Sanırım ikinci de negatif. Adet olacak gibiyim. Neyse hayit tohumunu duydum. Bu hani havanda dövüp demliyorsun. Kullanan var mı ? Hamile kalan ?

Kızlar yardım...

2 klomen+çatlama iğnesi oldum. Sanırım ikinci de negatif. Adet olacak gibiyim. Neyse hayit tohumunu duydum. Bu hani havanda dövüp demliyorsun. Kullanan var mı ? Hamile kalan ?
bende pcosluyum hayıt tohumunu saraçoğlundan duydum ama denemedim.ama incir-havuç kürü soğan kürü Meryem ana otu civan perçemi,aslan pençesi gibi saraçoğlunun bütün kürlerini denedim (bu arada Meryem ana otu saraçoğlundan değil :) hamile kalamadım klomen çatlatma iğneleri hatta klomene cevap vermeyen yumurtalarım gonal-f le dahi büyümedi en son tüp bebek yaptırdık o da hüsran :( ama kafamı rahatlatıp hiç ummadığım anda kendiliğinden hamile kaldım RAbbime şükürler olsun.İnşallah en kısa zamanda sen ve bütün olmayan isteyen herkese nasip etsin Allah bu duyguyu.

Kızlar yardım...

Hayit tohumunu kullandiniz mi .....

Back
X