Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pcos için hayit tohumu-otu kullanan var mı? İşe yaradı mı?
2 klomen+çatlama iğnesi oldum. Sanırım ikinci de negatif. Adet olacak gibiyim. Neyse hayit tohumunu duydum. Bu hani havanda dövüp demliyorsun. Kullanan var mı ? Hamile kalan ?
2 klomen+çatlama iğnesi oldum. Sanırım ikinci de negatif. Adet olacak gibiyim. Neyse hayit tohumunu duydum. Bu hani havanda dövüp demliyorsun. Kullanan var mı ? Hamile kalan ?
bende pcosluyum hayıt tohumunu saraçoğlundan duydum ama denemedim.ama incir-havuç kürü soğan kürü Meryem ana otu civan perçemi,aslan pençesi gibi saraçoğlunun bütün kürlerini denedim (bu arada Meryem ana otu saraçoğlundan değil :) hamile kalamadım klomen çatlatma iğneleri hatta klomene cevap vermeyen yumurtalarım gonal-f le dahi büyümedi en son tüp bebek yaptırdık o da hüsran ama kafamı rahatlatıp hiç ummadığım anda kendiliğinden hamile kaldım RAbbime şükürler olsun.İnşallah en kısa zamanda sen ve bütün olmayan isteyen herkese nasip etsin Allah bu duyguyu.