Pcos lekelenme hamile miyim ?

Hamileyimmmm değerim de 37375
Ayy gerçekten çok sevindim bana da dua eder misiniz hamilenin duası kabul olurmuş biz de yaklaşık 1 sene olacak istiyoruz deniyoruz pcos var yumurtlamam çok düzensiz lütfen dua edin bir kimsenin başkası adına ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş siz de kolaylıkla sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebisinizi Her şey gönlünüzce olsun

Teşekkür ederim amin inşallah ayyy etmem mi tabi ki ederim bol bol edeceğim en kısa zamanda sende hayırlı haberler alırsın inşallah yumurtalarını büyütüp çatlatma iğnesi denesen

Teşekkür ederim amin inşallah ayyy etmem mi tabi ki ederim bol bol edeceğim en kısa zamanda sende hayırlı haberler alırsın inşallah yumurtalarını büyütüp çatlatma iğnesi denesen
Henüz bi doktora görünmedim canım salı devler hastanesine gidecegim oradan çözüm alamazsam özele gideceğim hayırlısı olsun inşallah zamanı vardır diye kendimi telkin ediyorum

Henüz bi doktora görünmedim canım salı devler hastanesine gidecegim oradan çözüm alamazsam özele gideceğim hayırlısı olsun inşallah zamanı vardır diye kendimi telkin ediyorum
Hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olsun bende salı gideceğim Bana da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…