Bence test yapın olabilirMerhaba arkadaşlar
Ben pcosluyum
Adetim 1 ay olur 1 ay olmam
En son 20 martta oldum nisan boş geçti
Cinsel birliktelik yaşadık 15 nisanda test yaptım negatifti umursamadım
Ama şu son 4 gündür çok ciddi mide bulantım var sabah akşam hiç bişey yiyemedim uyku halim var sürekli halsizim ve 2 gün önce de kahverengi lekelenme oldu sizce test yapmalı mıyım ?
Teşekkürler dayanamadım şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacakmış bakalımBence test yapın olabilir
Çıktı mjTeşekkürler dayanamadım şimdi kan verdim 2 saat sonra çıkacakmış bakalım
Evet hamileyimmmmBende de pcos var geçen aylarda aynısınbaşıma geldi kiste dönmüştü yumurtam ondan lekelenme oluyordu umarım sizin ki gebeliktendir
Hamileyimmmm değerim de 37375Ayy çok heyecanlı bekleyiş sonucu bize de bildirin lütfen
HamileyimSonucu yazın umarım vardır
HamileyimÇıktı mj
Ayyy hayırlı olsu kaç haftalıkHamileyim
Hamileyim
Teşekkürler Doktorun tahmini 6 haftalık salı günü kontolüm varAyyy hayırlı olsu kaç haftalık
Keseyi gördünğz mü benimde 4 haftalık ne zaman gitsem kese görünüyorTeşekkürler Doktorun tahmini 6 haftalık salı günü kontolüm var
Ben ilk bebeğimde görmüştüm 4 haftalıkken keseyi 6 haftalık da kalp atışını duymuştum daha gitmedim doktora salı günü gideceğimKeseyi gördünğz mü benimde 4 haftalık ne zaman gitsem kese görünüyor
Benim perşembe 4+4 oluyor o zaman gideyimBen ilk bebeğimde görmüştüm 4 haftalıkken keseyi 6 haftalık da kalp atışını duymuştum daha gitmedim doktora salı günü gideceğim
Benim gün içinde regl olacak gibi sancım oluyor ama şiddetli değil tatlı tatlı sancı gibi normal miBen ilk bebeğimde görmüştüm 4 haftalıkken keseyi 6 haftalık da kalp atışını duymuştum daha gitmedim doktora salı günü gideceğim
Bende yaşadım bende düzensiz diye her an adet olacak mışım gibi bekliyordum takip et bakalım regl ne zamanBenim gün içinde regl olacak gibi sancım oluyor ama şiddetli değil tatlı tatlı sancı gibi normal mi
Git baktır istersen bekle tam 5 haftalıkken git için nasıl rahat edecekseBenim perşembe 4+4 oluyor o zaman gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?