Meraba canım öncelikle geçmiş olsun insallah dediğin gibi olur Ağustos bizim ayımız olur amin diyerek baslayimSelam kızlar
1- Pcos teşhisi almış olanlar adetleriniz düzenli mi?
2- Ovulasyon testi kullanırken yumurtlama gördüğünüzdeki koyuluk kaç gün devam ediyor?
3- Doktorunuzun pcos için önerdiği folik asit markası nedir?
4- Pcos olanların doktor eşliğinde aldığı bir tedavi veya uyguladığı bir yöntem var mı?
Kızlar kafamdaki bu soruların cevabını arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Gebelik düşündüğümden beridir 3 farklı doktora gittim, en sonuncusu pcosa yatkınlık var dedi ve bir folik asit önerdi fiyatı (300 küsür). Almadım şuan için. İnşallah Ağustos bizim ayımız olur
Teşekkür ederim canım, bende de pcoya yatkınlık var. 8 aydır deniyoruz, henüz pozitif sonuç alamadık. Bu ay da olmazsa sanırım daha detaylı kontrol yaptıracağım. Burada okuduğum kadarıyla ben ve birçok kişi hemen olacağını sanarak başlamış fakat gördük ki hemen olmuyormuş öyle. Kullandığın folik asiti bende araştırayım bi, belki bana da iyi gelir fiyatı da uygun.Meraba canım öncelikle geçmiş olsun insallah dediğin gibi olur Ağustos bizim ayımız olur amin diyerek baslayimben de de pko var çok küçük yaşlarımda adet görmeye başladım suan 25 yaşındayım 2-3 yıldır adetlerim düzenli çok sukur düzene girmesi için doktor tedavisi de almisligim var ama tedavi denir mi ona bilmiyorum çünkü doğum kontrol hapını kalıcı bi tedavi olarak görmüyorum kullandığın zamanlar güzel oluyorsun ama ne zaman bırakıver tekrar aynı. Ama sonrasında iste düzene girdi rabbime sukur nasıl olduysa bilmiyorum yakın zaman içerisinde doktora görünmüşmüşüm var iki defa kadın doğum doktoruna ikisi de olumsuz birsey söylemedi ilk gittiğimde yumurtalıklarımdan bi tanesi gayet iyi digeri ona göre biraz tembel demişti ikincisinde de ben söyledim ben de pko vardı falan doktor ondan sonra evet öyle bir görüntü var ama cok kötü bisey degil demişti. 3 ay oldu bebek istiyoruz olmadı ondan önce eşim korunuyordu korunmayı bırakınca hemen olacak gibi bi seye kapıldım haliyle olmadığını görünce de üzülüyorum tabi ilk ay hiç birsey yapmadım ikinci ay soğan suyu incir ve havuç kürü denedim onda da olmadı bu ay ovulasyon testi aldım ayrıca soğan suyuna devam ediyorum 30 temmuzdan beri yapıyorum ovu testini hala çok açık renkte ikinci çizgi zaten gebelik olursa buraya konu acacam insallah herseyi anlatacağım nelerle karşılaştım neler uyguladım gibi Allah nasip ederse folik asite gelince ilk kutu bitmek üzere ben doktora danışmadan eczaneden aldım arkadaşımda kullanıyordu bir iki arkadaş tavsiye etti ismi Folbem fiyatı da 80-90 civarı biseydi. Pko icin de herhangi bi doktor tedavisi almadım ilk öğrenip aldığım doğum kontrol hapı tedavisinden sonra ona da yıllar oldu diyebilirim yani zaten pko da doktorun vereceği tedavi kalıcı degil dediğim gibi benim size tavsiyem sabah akşam aç karna soğan suyu içmeniz gerçekten çok büyük nimet deneyin derim tadı hiç güzel degil ama hersey kendi sağlığımız icin yararını göreceksiniz insallah
Rica ederim canım ne demekTeşekkür ederim canım, bende de pcoya yatkınlık var. 8 aydır deniyoruz, henüz pozitif sonuç alamadık. Bu ay da olmazsa sanırım daha detaylı kontrol yaptıracağım. Burada okuduğum kadarıyla ben ve birçok kişi hemen olacağını sanarak başlamış fakat gördük ki hemen olmuyormuş öyle. Kullandığın folik asiti bende araştırayım bi, belki bana da iyi gelir fiyatı da uygun.
Cnm ben çoçuk düşünene kadar adetlerim düzenliydi bekarkende, çoçuk düşündüğüm aylar 2 3 ay adet olmadım 40 günü buldu sonra kistim oldugunu öğrendim pko teşhisim var yumurtalıklarımda tembellik var şubattan beri kendimiz denedik olmadı en son kistim için doğum kontrol hapı kullandım sonra duphastonla adetimi düzene koyduk ve klomene başladık artık bu aySelam kızlar
2- Ovulasyon testi kullanırken yumurtlama gördüğünüzdeki koyuluk kaç gün devam ediyor?
4- Pcos olanların doktor eşliğinde aldığı bir tedavi veya uyguladığı bir yöntem var mı?
Kızlar kafamdaki bu soruların cevabını arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Gebelik düşündüğümden beridir 3 farklı doktora gittim, en sonuncusu pcosa yatkınlık var dedi ve bir folik asit önerdi fiyatı (300 küsür). Almadım şuan için. İnşallah Ağustos bizim ayımız olur
Ya bende gecikme Maximum 5-6 gün oluyor ama yumurtlamam çok dengesiz. Ovulasyon ile takip ediyorum 8 aydır.Cnm ben çoçuk düşünene kadar adetlerim düzenliydi bekarkende, çoçuk düşündüğüm aylar 2 3 ay adet olmadım 40 günü buldu sonra kistim oldugunu öğrendim pko teşhisim var yumurtalıklarımda tembellik var şubattan beri kendimiz denedik olmadı en son kistim için doğum kontrol hapı kullandım sonra duphastonla adetimi düzene koyduk ve klomene başladık artık bu ay
Ovulasyon testinde benim hep aynı tonlarda koyuluk yada bazen çok acıktı yani koyuluk hiç tam pik olmadı bende
Folik asit pko oldugum için gynositol kullanıyorum
Yumurta takibi yaptırdın mı cnm ben şimdi yumurta takibi yapalım dedim klomen verdi doktor bakalım bu ay ne olacakYa bende gecikme Maximum 5-6 gün oluyor ama yumurtlamam çok dengesiz. Ovulasyon ile takip ediyorum 8 aydır.
Ve her ay döngümün farklı günlerinde yumurtlama görüyorum ve 4-5 gün pik gibi oluyor. Gynositolu çok duydum, belki deneyebilirim bende
Henüz yaptırmadım, önümüzdeki aya inşallahYumurta takibi yaptırdın mı cnm ben şimdi yumurta takibi yapalım dedim klomen verdi doktor bakalım bu ay ne olacak
Pko teşhisi koyulunca adetim düzensizdi 2 3 ayda bir oluyordu hatta doktor düzenli yazz doğum kontrol hapı kullanmamı bunun yumurtlamayı adeti düzene sokacagını söyledi 3 6 ay arası kullan dedi sonra hamile kaldım şuan hala ilk regl olmadım bebegim 8 aylık oldu randevu bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum hala pko devam ediyormu diyeSelam kızlar
1) hayır malesef adet döngüm 50 günSelam kızlar
İnşallah canım, bu ay hepimiz güzel haberler alalım. Doktorum bana folidays verdi, 3 aydır kullanıyorum. Bitmek üzere, combinolü de araştırayım biMerhaba ben pkoluyum. Yumurtlama tembelliği var. Reglim 30-35 günde bir oluyor düzenli. Üç yıl önce kızıma femara+purogen iğneyle hamile kalmıştım. Şimdi ikinci bebisi istiyoruz nasipse bu ay yine aynı tedavideyim. Ek olarak combinol kullanıyorum iki aydır pkoda semptomları azaltmak için ve d vitamini folik asit takviyesi için yeni bi ilaç sanırım. inşallah güzel sonuçlar alırız
Senin döngün biraz uzunmuş canım. Benim 29-38 arası değişiyor1) hayır malesef adet döngüm 50 gün
2) kullanmadım henüz, ama yumurtam gelişmiyormuş.
3) inofolic
4) insülin direnci oluşmuş bende bunun için dahiliyeye gitmemi istedi. Kilomun %5 ini vermem gerekiyormuş. İnsülin direncim var diye kilo vermek yerine sürekli alıyorum. Bu ay adetimin 3. Günü klomene başlayacağız. Rabbim hayırlısıyla bu ay sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Ya bu kanama yapıyor diye birşeyler okudum. Sizde oldu mu?Pko için inofolic combi kullanmanızı tavsiye ederim folik asit olarak mavi kutulu olan
Daha önce bende kullanan duymadım hiç genelde inofolic falan duymuştum bana ilacı yazarken broşür üzerinde bı sürü folik asit resmi vardı bunun üzerinde de pco için yazıyordu inşallah faydasını görürüzİnşallah canım, bu ay hepimiz güzel haberler alalım. Doktorum bana folidays verdi, 3 aydır kullanıyorum. Bitmek üzere, combinolü de araştırayım bi
İnşallah canım. Peki sen yumurtlamayı döngünün kaçıncı gününde görüyorsun, test ile takip ediyor musunDaha önce bende kullanan duymadım hiç genelde inofolic falan duymuştum bana ilacı yazarken broşür üzerinde bı sürü folik asit resmi vardı bunun üzerinde de pco için yazıyordu inşallah faydasını görürüz
Merhaba bende maalesef pcosluyum. Adetlerim en az 38 gün 45 e kadar çıkıyor. Folik asit olarak genelde inofolic combi öneriliyor pcoslulara bana doktorum yanında omepaq10 önerdi. Ovulasyonda 20 günden aşağı tam pik görmedim henüz ama pik olmasa da diğer günlerde hep koyu çizgiler. Pik olunca da enaz 2 gün sürüyor ve çatlayınca tabi çatlıyorsa çokta silik olmuyor ovulasyon testleri. Dediğiniz gb umarım Ağustos biz pcosluların ayı olurSelam kızlar
Ya benimde pik oluyor 3 gün falan sürüyor, sonrasında hafif silinme olsa da yumurtlamadan 4-5 gün sonra tam silikleşiyor. Bu bir sorun mu sence? Gebeliği zorlaştırıyor mu? 8 aydır deniyoruz olmadı halâMerhaba bende maalesef pcosluyum. Adetlerim en az 38 gün 45 e kadar çıkıyor. Folik asit olarak genelde inofolic combi öneriliyor pcoslulara bana doktorum yanında omepaq10 önerdi. Ovulasyonda 20 günden aşağı tam pik görmedim henüz ama pik olmasa da diğer günlerde hep koyu çizgiler. Pik olunca da enaz 2 gün sürüyor ve çatlayınca tabi çatlıyorsa çokta silik olmuyor ovulasyon testleri. Dediğiniz gb umarım Ağustos biz pcosluların ayı olur
Kanama olmadı ilk defa sizden duydum kanama olduğunu. Bende bi sorun oluşturmadı.Ya bu
Ya bu kanama yapıyor diye birşeyler okudum. Sizde oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?