Aaa gebelik mi oldu kuzumYok kuzu ya benim karışık oldu ben adet oldum sonra kahve lekelenmem bitmedi diye dün doktkra gittim beta hcg baktı pozitif çıktı akşamda kanamam oldu şimdi oda durdu yarın testi tekrarlıcam yine çok saçma sapan bişeyler oldu bende anlamadımsevinemedim bile doğru düzgün
Değeri attım canım yeni şimdi 1935 çıktı ne bileyim oldu bişeyler dış gebelik olmasındaaAaa gebelik mi oldu kuzumDeğer ne çıktı peki Kimyasal falan mı oldu acaba..İnşallah sağlıklı gebeliktir canım benim öyle olmasa da üzülme en azından bak bir şekilde gebelik oluyor sonuca çok yakınsın inşaallah
Kuzum değer çok yüksek maşallah keşke Progestan verseydi doktor.Aşılamadan sonraki test dimi bu acaba geç döllenme olduğu için mi üzerine adet gördün ? Kese oluşmuştur çünkü kuzum bu değerleBaksana değerde baya yüksek çıktı
Ağrım falan var mı yumurtalık kısımlarında.Dış gebelik olsa ağrın olur kuzum..Allah'ım inşallah mucizesini yaşatsın sanaDeğeri attım canım yeni şimdi 1935 çıktı ne bileyim oldu bişeyler dış gebelik olmasındaa
Keseyi zorda olsa gördü ama çok küçüktü net bişey diyrmem çarşamba bi daha bakalım dedi progestan verdi bide akşam kanama olunca iğnede vurdularKuzum değer çok yüksek maşallah keşke Progestan verseydi doktor.Aşılamadan sonraki test dimi bu acaba geç döllenme olduğu için mi üzerine adet gördün ? Kese oluşmuştur çünkü kuzum bu değerle
Yok be yavru düşükte yaptım o zmn kanamam çok olmuştu bu dün gece oldu pıhtıda attı arada şimdi ak pak bende anlamadım yarın ola hayr ola artık ne diyimAğrım falan var mı yumurtalık kısımlarında.Dış gebelik olsa ağrın olur kuzum..Allah'ım inşallah mucizesini yaşatsın sana
Ay kuzum ya Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah yarın güzel haberler alırsın.Dualarım seninle haber ver mutlaka bana daKeseyi zorda olsa gördü ama çok küçüktü net bişey diyrmem çarşamba bi daha bakalım dedi progestan verdi bide akşam kanama olunca iğnede vurdular
Benim ümidim kalmadı ya kuzum bilmiyorum Allahın hiköetine sual olmaz tabiki ama ne bileyimAy kuzum ya Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah yarın güzel haberler alırsın.Dualarım seninle haber ver mutlaka bana daÇok sabırsızlandım şimdi senin adına inşalaallah güzel haberler verirsin ya
Anladım kuzum Allah'ım inşallah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallahYok be yavru düşükte yaptım o zmn kanamam çok olmuştu bu dün gece oldu pıhtıda attı arada şimdi ak pak bende anlamadım yarın ola hayr ola artık ne diyim
Bak başka bir forumda aşılama ile hamile kalan arkadaşım var dı.Gebelik haberinden sonra çok kötü bir kanamayla hem pıhtılı kanamayla acile gitti.Kesin düştü dedi hatta o kadar emindi.İlaçlar vs derken şimdi doğumuna günler kaldı.Tabi ki ümitlendirmek istemem seni ama umutsuz da olma kuzum Allah büyükBenim ümidim kalmadı ya kuzum bilmiyorum Allahın hiköetine sual olmaz tabiki ama ne bileyim
Ya keşke öyle bişey olsa ben adet oldum bir hafta kahve lekelenme yaşadım dün gece yine bi kanama yaşadım benimki imkansıza koşmak gibi bişey olurBak başka bir forumda aşılama ile hamile kalan arkadaşım var dı.Gebelik haberinden sonra çok kötü bir kanamayla hem pıhtılı kanamayla acile gitti.Kesin düştü dedi hatta o kadar emindi.İlaçlar vs derken şimdi doğumuna günler kaldı.Tabi ki ümitlendirmek istemem seni ama umutsuz da olma kuzum Allah büyük
DeliYa keşke öyle bişey olsa ben adet oldum bir hafta kahve lekelenme yaşadım dün gece yine bi kanama yaşadım benimki imkansıza koşmak gibi bişey olur
Gynositol ü doktor mu yazıyor nasıl bir ilaç bilgi verebilir misinizPcosum, adetlerim oldum olasi duzensizdi. Evlenince ogrendim ki amh yani yumurta rezerim de oldukca fazla. Folikasit olarak pcosa özel olan gynositol kullanmaya başladım doktorum almami söyledi, dahiliye yumurtalıkları baskılasın ve duzenlesin diye glifor verdi, şeker ilacı ama insülin direncini düzenlediği icin yumurtaliklara faydalı. 2 aşılama defalarca catlatma ignesi ise yaramayanca hem gynositol a başladım ( doktorumu yeni buldum o sıra) hemde diyetisyen eşliğinde 15 kilo verdim. Kilom yok demeyin illa pcosta bi kilo bile etkili. Hicbir tedavi ek ilac igne yapmadan ilk 7 kilo sonunda kendiliginden gebe kaldim, kimyasal oldu ovulasyonla takip ettim ve tuttu. Haziranda kanamam başladı, yeniden ovulasyona devam ettim 8 kilo daha verdim suan yeniden gebeyim, keseyi gördüm çok şükür.haftaya kalp atışına gideceğim. Diyeceğim o ki arkadaşım sağlıklı beslen, kilo ver, hareket et, gynositol kullan, ovulasyonla takip et, gerisi Allah'a kalmış
Folikasit, doktor yazmasina gerek yok ücretli zaten. AlabilirsinizGynositol ü doktor mu yazıyor nasıl bir ilaç bilgi verebilir misiniz
Kuzum düşük yaptım haberin olsun biraz sıkıntılı bi gebelik olucakmış devam etseymiş zatenDeliKuzum inşallah güzel haberler alıcaksın
Yapma yaKuzum düşük yaptım haberin olsun biraz sıkıntılı bi gebelik olucakmış devam etseymiş zaten
Öyle kuzum bi anda oldu herşey kese dursaydı bile doktor benim müdahale etmem gerekcek dedi zaten çok fazla uyarılan yumurtam olduğu için beni sıkıntıya sokucakmışYapma yaÇok üzüldüm kuzum ama hayırlısı böylemiş Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah
Allah AllahÖyle kuzum bi anda oldu herşey kese dursaydı bile doktor benim müdahale etmem gerekcek dedi zaten çok fazla uyarılan yumurtam olduğu için beni sıkıntıya sokucakmış
Umarım kuzum hepimiz alalımAllah AllahKuzum benim ya inşaallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?