Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa gebelik mi oldu kuzum Değer ne çıktı peki Kimyasal falan mı oldu acaba..İnşallah sağlıklı gebeliktir canım benim öyle olmasa da üzülme en azından bak bir şekilde gebelik oluyor sonuca çok yakınsın inşaallah

Değeri attım canım yeni şimdi 1935 çıktı ne bileyim oldu bişeyler dış gebelik olmasındaa

Baksana değerde baya yüksek çıktı
Kuzum değer çok yüksek maşallah keşke Progestan verseydi doktor.Aşılamadan sonraki test dimi bu acaba geç döllenme olduğu için mi üzerine adet gördün ? Kese oluşmuştur çünkü kuzum bu değerle

Değeri attım canım yeni şimdi 1935 çıktı ne bileyim oldu bişeyler dış gebelik olmasındaa
Ağrım falan var mı yumurtalık kısımlarında.Dış gebelik olsa ağrın olur kuzum..Allah'ım inşallah mucizesini yaşatsın sana

Kuzum değer çok yüksek maşallah keşke Progestan verseydi doktor.Aşılamadan sonraki test dimi bu acaba geç döllenme olduğu için mi üzerine adet gördün ? Kese oluşmuştur çünkü kuzum bu değerle
Keseyi zorda olsa gördü ama çok küçüktü net bişey diyrmem çarşamba bi daha bakalım dedi progestan verdi bide akşam kanama olunca iğnede vurdular

Ağrım falan var mı yumurtalık kısımlarında.Dış gebelik olsa ağrın olur kuzum..Allah'ım inşallah mucizesini yaşatsın sana
Yok be yavru düşükte yaptım o zmn kanamam çok olmuştu bu dün gece oldu pıhtıda attı arada şimdi ak pak bende anlamadım yarın ola hayr ola artık ne diyim

Keseyi zorda olsa gördü ama çok küçüktü net bişey diyrmem çarşamba bi daha bakalım dedi progestan verdi bide akşam kanama olunca iğnede vurdular
Ay kuzum ya Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah yarın güzel haberler alırsın.Dualarım seninle haber ver mutlaka bana da Çok sabırsızlandım şimdi senin adına inşalaallah güzel haberler verirsin ya

Benim ümidim kalmadı ya kuzum bilmiyorum Allahın hiköetine sual olmaz tabiki ama ne bileyim

Yok be yavru düşükte yaptım o zmn kanamam çok olmuştu bu dün gece oldu pıhtıda attı arada şimdi ak pak bende anlamadım yarın ola hayr ola artık ne diyim
Anladım kuzum Allah'ım inşallah hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah

Benim ümidim kalmadı ya kuzum bilmiyorum Allahın hiköetine sual olmaz tabiki ama ne bileyim
Bak başka bir forumda aşılama ile hamile kalan arkadaşım var dı.Gebelik haberinden sonra çok kötü bir kanamayla hem pıhtılı kanamayla acile gitti.Kesin düştü dedi hatta o kadar emindi.İlaçlar vs derken şimdi doğumuna günler kaldı.Tabi ki ümitlendirmek istemem seni ama umutsuz da olma kuzum Allah büyük

Ya keşke öyle bişey olsa ben adet oldum bir hafta kahve lekelenme yaşadım dün gece yine bi kanama yaşadım benimki imkansıza koşmak gibi bişey olur

Gynositol ü doktor mu yazıyor nasıl bir ilaç bilgi verebilir misiniz

Kuzum düşük yaptım haberin olsun biraz sıkıntılı bi gebelik olucakmış devam etseymiş zaten
Yapma ya Çok üzüldüm kuzum ama hayırlısı böylemiş Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah

Yapma ya Çok üzüldüm kuzum ama hayırlısı böylemiş Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah
Öyle kuzum bi anda oldu herşey kese dursaydı bile doktor benim müdahale etmem gerekcek dedi zaten çok fazla uyarılan yumurtam olduğu için beni sıkıntıya sokucakmış

Öyle kuzum bi anda oldu herşey kese dursaydı bile doktor benim müdahale etmem gerekcek dedi zaten çok fazla uyarılan yumurtam olduğu için beni sıkıntıya sokucakmış
Allah Allah Kuzum benim ya inşaallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…