Gebeliğe Hazırlık Pcos olanlar veya pcosa yatkınlığı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pkos için folik asit mi ?
Bana onerilmedi öyle bişey

Gebelik düşünenlere verilmiyor mu o ?
İnofolic combi canım baya etkili bir yumurta tetikleyici ve kalitesini arttırıyormuş çok insan var hamile kalan

İnofolic combi canım baya etkili bir yumurta tetikleyici ve kalitesini arttırıyormuş çok insan var hamile kalan
Bana da combinol verdi ben folik asit ve bir sürü vitamin takviyesi. Bide pkolar için özellikle oneriliyormus onu kullanıyorum iki aydır. Hiç duydunuz mu?

Bana da combinol verdi ben folik asit ve bir sürü vitamin takviyesi. Bide pkolar için özellikle oneriliyormus onu kullanıyorum iki aydır. Hiç duydunuz mu?
İnofolic combi hiç kullandın mı oda pkolar için veriliyormuş yumurta kalitesi için

İnofolic combi hiç kullandın mı oda pkolar için veriliyormuş yumurta kalitesi için
Ben onuverir diye düşündüm ama bu ilacı verdi canim femarayla beraber iki tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptım beklemedeyim bata bı hafta kaldi

Ben onuverir diye düşündüm ama bu ilacı verdi canim femarayla beraber iki tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptım beklemedeyim bata bı hafta kaldi
Ay kuzum inşallah hayırlı haberler alırsın benimde testler de pozitif kan değerleri bir yere kadar yüksek çıkıp sonra regl oluyordum kan pıhtılaşma problemi olabilir dediler testler falan işte kan pıhtılaşma problemi çıkmış 3 ay içinde 2 kez hamilelik yaşadım kısa 1 sene olmadı evleneli işte bende inofolic combiye başladım mavi kutu ondan dedim canım hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile gelir melekler

İnşallah canım peki kan pıhtılaşmasi için ilaç kullanıyor musun canım kimyasal gebelik mi geçirmiş oldun bu durumda çok geçmiş olsun rabbim en güzelini nasip etsin

İnşallah canım peki kan pıhtılaşmasi için ilaç kullanıyor musun canım kimyasal gebelik mi geçirmiş oldun bu durumda çok geçmiş olsun rabbim en güzelini nasip etsin
Aminnnn inşallah kuzum aynen kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum hamile kaldığımda da iğne olacakmışım öyle söyledi doktorum Rabbim en iyisini bilir inşallah hamiş oluruz bizde hayırlısı ile inşallah kuzum ya teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun evet canım kimyalsal oldu

Senin problemin ne kuzum pko değil sanırım

Maalesef pko ve pkonun getirdiği yumurtlama sorunu bir kızım var ona da aynı tedaviyle hamile kalmıştım femarayla
Ayyyy kuzum benim inşallah hemencik hamile kalırsın zaten bir kızın var kuzum hayırlısı ile 2.de olur sıkıntı yapma Allah'ın izni ile inşallah Sabır ve Tevekkül.. Her zorlukta birlikte bir kolaylık vardır kuzum

Maalesef pko ve pkonun getirdiği yumurtlama sorunu bir kızım var ona da aynı tedaviyle hamile kalmıştım femarayla
Belirti olarak birşeyler hissediyor musun kuzum göğüs hassasiyeti falan bende bu ilacı kullanınca hisssettim sende var mı farklı ilaç kullanıyorsun belirti vardır

Amin canım benim çok tatlısın inşallah inşallah hepimize nasip olur haftaya gideyim kan testine diyorum. Kızıma beş gün kala ogrenmistim hem idrar hem kanda. Şimdiden test yapıyorum küçük silik çıkıyor ama iğneden 10 gün geçti. Net olarak kan vereyim diyorum

Bence de kuzum en garanti kan tahlili kuzum kafada bir soru kalmıyor kuzum sende çok tatlısın teşekkür ederim kuzum erken gebelik testinde mı gördün silik o zaman olabilir kuzum bende diğerlerini öyle görmüştüm dayanamayıp benimde 3 gün kaldı adet tarihime bakalım

Belirti olarak birşeyler hissediyor musun kuzum göğüs hassasiyeti falan bende bu ilacı kullanınca hisssettim sende var mı farklı ilaç kullanıyorsun belirti vardır
Anlamayadım ilaçtan sanırım ben öyle yoruyorum :))

Yok erken gebelik değil canım normal kaset test. Heves yapmıyorum ama iğne etkisidir diye. Peki sen test yaptın mı üç gün kala sonuç çıkar bence

Yok erken gebelik değil canım normal kaset test. Heves yapmıyorum ama iğne etkisidir diye. Peki sen test yaptın mı üç gün kala sonuç çıkar bence
Valla canım yapmadım 10 kala yapmıştım stlip test birşey çıkmadı ama göğüs hassasiyetim oldu ondan şüphelendim bende bilmiyorum ilaçtandır heralde

Kuzucum belirti ararsan çok var adet belirtilerimi yaşıyorum kasik ve bel ağrım olur adetimde. Ondan ayrı olarak göğüs hassasiyetim ve dolgunluk,uyku hali,sık idrara çıkma,bide karnımın alt bölgesi çok gergin ve bı doluluk hissediyorum şuan bunlar adetten ayirdigim belirtiler inşallah yanılmıyorumdur

Valla canım yapmadım 10 kala yapmıştım stlip test birşey çıkmadı ama göğüs hassasiyetim oldu ondan şüphelendim bende bilmiyorum ilaçtandır heralde
On kala çok erken bı sure, ama 3 kala çıkar bence. Direkt kan mi vereceksin??

Ay inşallah kuzum sahte belirtiler değildir bende de kasık ağrısı var birde göğüs ucu hassasiyeti ben ilaca yoruyorum ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…