PCOS OLUP GEBE KALAMAYANLAR BU LISTE ILE GEBE KALDIM

Zahiram0007

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
7
4
1
40
Iyi geceler hanimlar. Uzun zamandir siteyi takip ediyordum. Birgun gebe kalirsam konu acicam ve paylasicam diye karar almistim kendi kendime...ve ben simdi gebeyim rabbim sag saglim dogurmayi nasip etsin. Bunu yazmak istedimki benim gibi pcos olanlara bi nebzede olsa yardim olsun. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Her zaman hepiniz duamdasiniz. Allahim bana ve onlara nasip et diyorum. Insallah sizede nasip etsin:KK74:gelelim bu ay uyguladigim listeye.

Oncelikle ben 3 senedir evliyim ve pcostan dolayi hic korunmadigim halde gebe kalamiyordum 2 kere kimyasal gebelik disinda..

Adetin 1. Gununden itibaren sogan kurune basladim. Ve bununla beraber her sabah ac karinla sarimsak yutuyordum.
Adetim bittigi gun yikandiktan sonra gece yatarken vajinal sarimsak uyguladim bunun beraberliginde 15 gun boyunca sogan kuru, sabah ac karinla sarimsak yutma ve 1 hafta boyunca gece vajinal sarimsak uyguladim..
Bunlari yaparken reglim biter bitmez incir ve ceviz yiyordum sabahlari ac karinla gun icersinde de surekli ben ve esim yiyorduk.Yumurtlama donemine kadar sogan,sarimsak,ceviz ve inciri uyguladim.
Yumurtlama donemimde ilk defa yumurtladigimi hissetim bel agrisi ve akintilarla..
Yumurtlama olduktan sonra hergun bol bol ceviz ve incir yemeye devam ettik esimle takii bugune kadar bugun adet gunumdu kizlar test yaptim ve hamileyim cok sukur.
Sizinde hamile kalmanizi cani gonulden istiyorum.. Tabi inanarak yapin bunlari ben bunlari uygularken hep olacak dusuncesiyle bu listeyi yapip uyguladim insallah sizinde olacak inaniyorum..Once rabbimin izniyle sonra bu listeyi uygulayarak. Simdilik aklima geleni yazdim sormak istediginiz bisey olursa cevap veririm.. biraz uzun oldu ama sizin icin yazdim hakkinizi helal edin :):KK15:

Vajinal sarımsak nasıl oluyor bir burayı anlamadım?
Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğimle. :)

Iyi geceler hanimlar. Uzun zamandir siteyi takip ediyordum. Birgun gebe kalirsam konu acicam ve paylasicam diye karar almistim kendi kendime...ve ben simdi gebeyim rabbim sag saglim dogurmayi nasip etsin. Bunu yazmak istedimki benim gibi pcos olanlara bi nebzede olsa yardim olsun. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Her zaman hepiniz duamdasiniz. Allahim bana ve onlara nasip et diyorum. Insallah sizede nasip etsin:KK74:gelelim bu ay uyguladigim listeye.

Oncelikle ben 3 senedir evliyim ve pcostan dolayi hic korunmadigim halde gebe kalamiyordum 2 kere kimyasal gebelik disinda..

Adetin 1. Gununden itibaren sogan kurune basladim. Ve bununla beraber her sabah ac karinla sarimsak yutuyordum.
Adetim bittigi gun yikandiktan sonra gece yatarken vajinal sarimsak uyguladim bunun beraberliginde 15 gun boyunca sogan kuru, sabah ac karinla sarimsak yutma ve 1 hafta boyunca gece vajinal sarimsak uyguladim..
Bunlari yaparken reglim biter bitmez incir ve ceviz yiyordum sabahlari ac karinla gun icersinde de surekli ben ve esim yiyorduk.Yumurtlama donemine kadar sogan,sarimsak,ceviz ve inciri uyguladim.
Yumurtlama donemimde ilk defa yumurtladigimi hissetim bel agrisi ve akintilarla..
Yumurtlama olduktan sonra hergun bol bol ceviz ve incir yemeye devam ettik esimle takii bugune kadar bugun adet gunumdu kizlar test yaptim ve hamileyim cok sukur.
Sizinde hamile kalmanizi cani gonulden istiyorum.. Tabi inanarak yapin bunlari ben bunlari uygularken hep olacak dusuncesiyle bu listeyi yapip uyguladim insallah sizinde olacak inaniyorum..Once rabbimin izniyle sonra bu listeyi uygulayarak. Simdilik aklima geleni yazdim sormak istediginiz bisey olursa cevap veririm.. biraz uzun oldu ama sizin icin yazdim hakkinizi helal edin :):KK15:
Vajinal sarımsaktan sonrasını okumadım.:kusmuk:

Vajinal sarımsak nasıl oluyor bir burayı anlamadım?
Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğimle. :)
Tesekkur ederim eksik olmayin:) sarimsaga bende nette denk geldim.aslinda arastirirsaniz sizde gorursunuz. Sarimsagi cizmicek sekilde soyuyordum. Eldiven ile hergece 1 hafta boyunca vajinama koyup yatiyordum. Sabah lavaboda cikiyo zaten. Ben bunu uygularkken attigim iltihabi gordum. Yumurta iltihabina cok iyi geliyor

Tesekkur ederim eksik olmayin:) sarimsaga bende nette denk geldim.aslinda arastirirsaniz sizde gorursunuz. Sarimsagi cizmicek sekilde soyuyordum. Eldiven ile hergece 1 hafta boyunca vajinama koyup yatiyordum. Sabah lavaboda cikiyo zaten. Ben bunu uygularkken attigim iltihabi gordum. Yumurta iltihabina cok iyi geliyor
:) Rica ederim altarnatif tıp garip gelse de bu gibi durumlar da sanırım işe yarar faydası çok zararı olmazsa tabi.

Sağ salim kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah.

Sarımsak sokma meselesi yüzünden orda burda fenomen olabilir belki bu konu ama doğal ürünlerin fitil olarak kullanılması çok anormal birşey değil aslında. Bir komşumuza bebeğine idrar yolları iltihabı için haşlanmış soğumuş maydanoz lapası kullanmasını tavsiye etmişti doktor kontrole götürdüklerinde. Bazı bitkiler iltihap söktürücü olarak işe yarıyor demek ki.

Sağ salim kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz inşallah.

Sarımsak sokma meselesi yüzünden orda burda fenomen olabilir belki bu konu ama doğal ürünlerin fitil olarak kullanılması çok anormal birşey değil aslında. Bir komşumuza bebeğine idrar yolları iltihabı için haşlanmış soğumuş maydanoz lapası kullanmasını tavsiye etmişti doktor kontrole götürdüklerinde. Bazı bitkiler iltihap söktürücü olarak işe yarıyor demek ki.
Allah razi olsun insallah.. ben cok arastirdim sarimsak konusunu bilim adamlarinin paylasimlarini okudum yani kimisi migdem bulandi falan diyo burda ama eminim kendilerini tutamayip yapacaklardir. Cunku ben kuzenimde de gordum bu yontemle hamile kaldigini. Bide pcos olunca zorlasti gebelik. Bende herseyi denicek duruma geldim ve allaha sukur ise yaradi

Ben sarimsagi bi arap tanidiktan duymustum, Kasablanda taraflarda yaygin kullanilan yontemmis. Ama bana soyledigi sarimsagi anusa sokuyorlarmis. Ben 2 kere denedim dogrusu, sokar sokmaz agzimdan sarimsak kokdu, ertesi gunde oyle hep kendi kendime cok kokuyordum. Kokusuna dayanamadim dogrusu. Ama vijanaya nasil koydun? icinde kaybolmuyormu? Biden yanma falan yapiyor diye rus forumlarinda okumustum. Ama sarimsak kapsulu kullaniyordu arkadasim kokusuz olanindan, onun etkisi olurmu acaba?

selam kızlar, aranıza yeni katıldım. tüm zorlu süreçlerimde sizin yorumlarınızı okudum ve birgün hamile kalırsam başımdan geçenleri yazacağım diye kendime söz verdim. büyük bir çikolata kistim vardı 1 yıl önce ameliyat oldum. yaklaşık 1,5 yıldır gebe kalamıyordum. düzenli doktra gittim aylarca klomen vb ilaçlar kullandım. hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen gebe kalamadım. en son tanıdık bir doktor gel sana akapunktur yapayım dedi. denemekte fayda var diye 2 aydır yaptırıyordum. bugün gebe olduğumu öğrendim :) ve bu ay kendi doktoruma hiç gitmemiştim. tabiki herşey Allahtan ama ben akapunkturun da faydası olduğunu düşünüyorum. 1 yıldır yapmadığım kür kalmamıştı. soğan incir havuç bitki çayları... geçen ay hayıt suyu içtim onun da faydası olduğunu düşünüyorum. sizde bir araştırın derim ve umudunuzu asla yitirmeyin ben hala inanamıyorum hamile olduğuma akşam doktora gideceğim bakalım :) Allah hepimizin yardımıcısı olsun

Back
X