• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri PCOS Tüp bebek ilk deneme boş yumurta 2.deneme 🤲

Erhabalar arkadaşlar bwndede aynı sorun var ilk tedavimde 15 yumurta toplandı boş çıktı iki gün önce tekrar yumurta toplandı toplam 37 tane ama yine boş. Ne yapacağım aklım almıyor. Genetik bir problem olmamasına rağmen yumurta neden boş çıkar tedavisi varmı tedavi olan varmı
Pazartesi günü benimde toplanıcak inşallah bu kez dolu çıkar pazartesi günü belli olucak çok kötü bi durum

Erhabalar arkadaşlar bwndede aynı sorun var ilk tedavimde 15 yumurta toplandı boş çıktı iki gün önce tekrar yumurta toplandı toplam 37 tane ama yine boş. Ne yapacağım aklım almıyor. Genetik bir problem olmamasına rağmen yumurta neden boş çıkar tedavisi varmı tedavi olan varmı
Benim de aynı işte yumurta sayım çok ama boş ben de şaşırdım ne yapacagimi

Merhaba benimdeilk tedavlmde folikuller bos cikti merkez degistirdim suan takviye aliyorum ama doktorum banada aynisni soledi yine boscikabilir diye denemekten baskacare yok sanirim
Ilk tedavimde doktorum folikullerin bos cikacagini tahmin etmisti opuya giderken insallah bos cikmaz diyerek girdi cunku
Bu sekilde solemesinin sebebide ostrojenseviyemin geriden gelmesiydi ostrojen seviyesi folikullerin dolulugunu gosteriyorms sanirim
Birde bazi folikuller catlayabiliyormus erkenden o zamnda bos olabiliyormus ama doktorlar catlayip catlamdigini anliyorlardir sanirim

Bayanlar opudan çıktım 6 tane kaliteli yumurtam çıktı allahıma şükür allah herkesin yüzüne gülsün 🤲🤲

Cok sukur gozunuz aydin catlatma ignesinden mi kaynakliymis o zaman
Neyden kaynaklandığını bilmiyorum Soramadım kendime geldiğimde Dolu mu boş mu diye sordum doktorum geldi sonra dolu olduğunu çok iyi olduğunu 6 tane olduğunu donduracağını söyledi bu aşamadan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum

Neyden kaynaklandığını bilmiyorum Soramadım kendime geldiğimde Dolu mu boş mu diye sordum doktorum geldi sonra dolu olduğunu çok iyi olduğunu 6 tane olduğunu donduracağını söyledi bu aşamadan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum
Cok sukur zoru gitmis yumurta toplanamsa geri kalan islmelerde olmuyor cunku
Catlatma ignesi kac tane vurundunuz ve ismler nelerdi
Catlatma ignesi vurulduktan 36 saatsonrami opu oldu
Cevaplarsaniz sevinirim

Cok sukur zoru gitmis yumurta toplanamsa geri kalan islmelerde olmuyor cunku
Catlatma ignesi kac tane vurundunuz ve ismler nelerdi
Catlatma ignesi vurulduktan 36 saatsonrami opu oldu
Cevaplarsaniz sevinirim
Evet 36 saat sonra toplandı ovıtrelle yarım vuruldum genopeptly iki adet vuruldum ilkinde üç tane genopeptly vurulmuştum boş çıkmıştı ama gonalf menapur aynı dozda kullandım hap kullanmadım hiç ilkinde hapta içmiştim

Evet 36 saat sonra toplandı ovıtrelle yarım vuruldum genopeptly iki adet vuruldum ilkinde üç tane genopeptly vurulmuştum boş çıkmıştı ama gonalf menapur aynı dozda kullandım hap kullanmadım hiç ilkinde hapta içmiştim
Anladim cok tesekkurler aciklayici oldu cok
Ama pcosa gore az toplanmis yumurtaniz kac doz kullanmistiniz

Yanlos anlasilamsin sayiniz cok ii ama pcos hastalrinda daha cok cikiyor ya o anlamda sordum
Benimde çok ama küçükmüştü yanlış ölçmüşler en iyisi altı tane ilkinde 30 taneydi bunu sormadım usg de yine 20yi geçik görünüyordu

Kızlar PCO lu olup tüp bebek transferinden önce estrofem ve climara bant kullananlara sormak istiyorum. Doktorunuz günde kaç estrofem başlattı transfer öncesi ve ayrıca climera bant kullandırdı mı?
Climara bant neyse onu kullanmadım.opu sonrası 3 estrofem ile başladım transfer sonrası 4 e çıkarıldı.

Back
X