Pazartesi günü benimde toplanıcak inşallah bu kez dolu çıkar pazartesi günü belli olucak çok kötü bi durumErhabalar arkadaşlar bwndede aynı sorun var ilk tedavimde 15 yumurta toplandı boş çıktı iki gün önce tekrar yumurta toplandı toplam 37 tane ama yine boş. Ne yapacağım aklım almıyor. Genetik bir problem olmamasına rağmen yumurta neden boş çıkar tedavisi varmı tedavi olan varmı
Insallah bize de güzel haberler verirsin yaz bize olur muBenim dozları aynı sadece çatlatma iğnem üç tane gnepeptlydi şimdi ovıitrlledee eklendi tahminim pazar günü yapıcam ondan opu inşllh bu kez olur
Benim de aynı işte yumurta sayım çok ama boş ben de şaşırdım ne yapacagimiErhabalar arkadaşlar bwndede aynı sorun var ilk tedavimde 15 yumurta toplandı boş çıktı iki gün önce tekrar yumurta toplandı toplam 37 tane ama yine boş. Ne yapacağım aklım almıyor. Genetik bir problem olmamasına rağmen yumurta neden boş çıkar tedavisi varmı tedavi olan varmı
Hadi bakalim insallah yzunuz guler bu seferBenim dozları aynı sadece çatlatma iğnem üç tane gnepeptlydi şimdi ovıitrlledee eklendi tahminim pazar günü yapıcam ondan opu inşllh bu kez olur
Cok sukur gozunuz aydin catlatma ignesinden mi kaynakliymis o zamanBayanlar opudan çıktım 6 tane kaliteli yumurtam çıktı allahıma şükür allah herkesin yüzüne gülsün
Neyden kaynaklandığını bilmiyorum Soramadım kendime geldiğimde Dolu mu boş mu diye sordum doktorum geldi sonra dolu olduğunu çok iyi olduğunu 6 tane olduğunu donduracağını söyledi bu aşamadan sonra beni neler bekliyor bilmiyorumCok sukur gozunuz aydin catlatma ignesinden mi kaynakliymis o zaman
Cok sukur gozunuz aydin catlatma ignesinden mi kaynakliymis o zaman
Cok sukur gozunuz aydin catlatma ignesinden mi kaynakliymis o zaman
Cok sukur zoru gitmis yumurta toplanamsa geri kalan islmelerde olmuyor cunkuNeyden kaynaklandığını bilmiyorum Soramadım kendime geldiğimde Dolu mu boş mu diye sordum doktorum geldi sonra dolu olduğunu çok iyi olduğunu 6 tane olduğunu donduracağını söyledi bu aşamadan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum
Evet 36 saat sonra toplandı ovıtrelle yarım vuruldum genopeptly iki adet vuruldum ilkinde üç tane genopeptly vurulmuştum boş çıkmıştı ama gonalf menapur aynı dozda kullandım hap kullanmadım hiç ilkinde hapta içmiştimCok sukur zoru gitmis yumurta toplanamsa geri kalan islmelerde olmuyor cunku
Catlatma ignesi kac tane vurundunuz ve ismler nelerdi
Catlatma ignesi vurulduktan 36 saatsonrami opu oldu
Cevaplarsaniz sevinirim
Anladim cok tesekkurler aciklayici oldu cokEvet 36 saat sonra toplandı ovıtrelle yarım vuruldum genopeptly iki adet vuruldum ilkinde üç tane genopeptly vurulmuştum boş çıkmıştı ama gonalf menapur aynı dozda kullandım hap kullanmadım hiç ilkinde hapta içmiştim
Yanlos anlasilamsin sayiniz cok ii ama pcos hastalrinda daha cok cikiyor ya o anlamda sordumAnladim cok tesekkurler aciklayici oldu cok
Ama pcosa gore az toplanmis yumurtaniz kac doz kullanmistiniz
Benimde çok ama küçükmüştü yanlış ölçmüşler en iyisi altı tane ilkinde 30 taneydi bunu sormadım usg de yine 20yi geçik görünüyorduYanlos anlasilamsin sayiniz cok ii ama pcos hastalrinda daha cok cikiyor ya o anlamda sordum
Cok sukur 6 cok ii bir sayiBenimde çok ama küçükmüştü yanlış ölçmüşler en iyisi altı tane ilkinde 30 taneydi bunu sormadım usg de yine 20yi geçik görünüyordu
Evet çok ağlamıştım çok üzücü bi durumCok sukur 6 cok ii bir sayi
Bos cikmasi ayri bir sok oluyor cunku
Climara bant neyse onu kullanmadım.opu sonrası 3 estrofem ile başladım transfer sonrası 4 e çıkarıldı.Kızlar PCO lu olup tüp bebek transferinden önce estrofem ve climara bant kullananlara sormak istiyorum. Doktorunuz günde kaç estrofem başlattı transfer öncesi ve ayrıca climera bant kullandırdı mı?
Evet çok ağlamıştım çok üzücü bi durum
Merhabalr naptiniz hangi asamdasiniz donduruldumu embriyolarBenimde çok ama küçükmüştü yanlış ölçmüşler en iyisi altı tane ilkinde 30 taneydi bunu sormadım usg de yine 20yi geçik görünüyordu
Evet 3. Gün embriyosu olarak donduruldu dinlenmedeyim ondan sonra nasip olursa transfer inşallahMerhabalr naptiniz hangi asamdasiniz donduruldumu embriyolar
Hay masallah can olsunlar insallah sizeEvet 3. Gün embriyosu olarak donduruldu dinlenmedeyim ondan sonra nasip olursa transfer inşallah
Amin inşallah siz ne durumdasınız hangi aşamadasınız ??Hay masallah can olsunlar insallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?