- 28 Eylül 2021
- 22
- 11
- 18
- 33
Bende de pcos var. Femara baslatti doktor. Sabah aksam 5gun kullandim. Sonra yumurta takibi yapildi. 14mm de kaldi yumurtam buyumedi.yumurta buyumedigi icin catlama ignesi vurulamadim. Doktor bu ay olma sansi cok dusuk duphaston kullan 10gun adetin 2.gunu tekrar gel dedi. Duphaston kullandim. 10gun gecti adet olmadim. Sonra kontrole gittim meger gebeymisim. Sonraki hafta kese gorundu hersey normal dedi doktor. Kalp atisinida hemen duyduk. Fakat ne yazikki 3.ayda bebegimin kalbi durmus kurtaj oldum. 2ay korun dedi doktor sonra tekrar tedaviye baslariz dedi. Kan pihtilasma testi yapalim dedi. 2ay gecti suan tedaviye tekrar basladik.Kızlar herkese merhababen 3 yıllık evliyim pkos hastasıyım 3 klomen+çatlatma iğnesi 1 de aşılama denemem var negatif bi kaç aya aradan sonra bu ay femara ya başladım günde 1 tane içdim yarın kontrolüm var
benimle aynı durumda olan femara kullanan var mı acaba ne sonuçlar aldınız yardımcı olur musunuz
![]()
benimle aynı durumda olan femara kullanan var mı acaba ne sonuçlar aldınız yardımcı olur musunuz