Bende de insulin direnci var 10 yila yakin, diaformin matofin gibi sizin ilacin esdegerlerini kullandim. Degerlerim normale yaklasti kilo verip saglikli beslenince ama doktor yumurta kalitesi icin destek saglamasi adina ilaca devam etti. Adet düzensizliğim yoktu pcos vardi, tiroid yavas oldugunu da ogrendim. Hem tiroid hem seker ilacina basladim. Takviye olarak OMEGA 3 ve d vtiamini verdi doktor bir de inostiol iceren takviye. Bunlari duzenli 3 ay kullandim 7-8 kilo verdim her gun yuruyus yaptim 88 le gebe kaldim. Sizin de suan önünüzde 3-4 ayiniz var saglikli besleniyorsunuz yuruyus de yapin 3-5 kilo bile fark ediyor inanin. Bir de tavsiyem dahiliyede genel kan tahlili yaptirin benim tiroid cok sonea kesfedildi kilo vermeme bile engelmis bu zamana kadar normal demislerdi hep. İhmal etmeyin dahiliyeye bebek planliyorum genel degerlerime baktirmak istiyorum diyin yaparlar
Ben catlatma ignesi kullanmadim, yumurta gelisimi icin klomen vermisti doktor bir ay onu denedim olmadi. Sonraki ay doğal yolla oldu. Hic denemediyseniz dogal yolla bir sure denemenizi tavsiye ederim. Ornegin ben denememin 6. Ayinda klomen vermisti doktor o ay olmayinca bir yil deneyeyim sonra tedavi bakarim dedim. 7.ayda kendiliginden oldu.
Allah saglikli bebisler nasip etsin isteyen herkese