Merhaba canm. Bende de pcos var yaklaşık 6 aydır tedavi oluyorum. İlaçla tedavi oluyorum. Yumurtalarım gayet güzel büyüyo fakat 6 aydır tutmadı henüz. Bu ay ilaç dozu arttırdı doktorum klomen ve femera kullanıyorum. Bende doktoruma aşılama yapsak nasıl olur die sordum. O da dedi onun da olasılığı düşük dedi. Yaşın daha küçük dedi hızlı gidersek kendimizi bir anda tüp bebekte buluruz buna gerek yok dedi. Zaten tüp bebekte bile tutma olasılığı yüzde 50 imiş. Bilmiyorum deniyoruz bakalm bu süreç çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun inşallah.Kızlar hiç uzatmadan kısaca sıkıntımı buraya yazmak istiyorum belki aranızdan aynı şeyler başından geçmiş birisi vardır ve beni aydınlatır.. 2 yıllık evliyim 2 yıl korunmasız ilişkiye rağmen hiç gebelik oluşmadı pcosum amh 7 ve 8 arası seyrediyor prolaktin fsh tsh normal düzeyde yani kan degerlerimde anormal bir durum yok. Endokrin de gördü degerlerimi tiroitle bağlantılı olacak bir durum da yok yani anlayacağınız doktorlar hicbisey yok acele etme diyip yolluyor. Reglimin evlendikten sonra düzeni bozuldu duphaston ile geliyor. Şu an omega 3 d vit ve folik asit kullanıyorum 3 ay oldu. En son gittiğim doktor acele etmeni istemiyorum çok istiyorsan gel direk aşılama yaparım dedi bana daha önce klomen çatlatma vs hiçbir tedavi görmedim aşılamada yüzde 20 oran diyorlar tutma ihtimali yani şimdi koca 24 ay 24 kez deneme ve sıfır sonuç var elimde doktor acele etme diyor 24 deneme az mı anlamıyorum aynı durumu veya benzerini yaşayanlar oldu mu bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum istanbulda yaşıyorum pcosta gebelik üzerine bildiğiniz iyi doktor var ise tavsiyelere de açığım şimdiden teşekkür ediyorumunutmadan eşimde göründü doktora hiçbir problem gözükmüyor bende 1 sene önce hsg çektirdim rahim içi ve tüplerde hiçbir sorun yok
Yanıtladığınız için teşekkürler Allah gerçekten yardımcımız olsun aynı durumda olmayanlar malesef asla anlayamıyorMerhaba canm. Bende de pcos var yaklaşık 6 aydır tedavi oluyorum. İlaçla tedavi oluyorum. Yumurtalarım gayet güzel büyüyo fakat 6 aydır tutmadı henüz. Bu ay ilaç dozu arttırdı doktorum klomen ve femera kullanıyorum. Bende doktoruma aşılama yapsak nasıl olur die sordum. O da dedi onun da olasılığı düşük dedi. Yaşın daha küçük dedi hızlı gidersek kendimizi bir anda tüp bebekte buluruz buna gerek yok dedi. Zaten tüp bebekte bile tutma olasılığı yüzde 50 imiş. Bilmiyorum deniyoruz bakalm bu süreç çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun inşallah.
Rica ederm cnm. Demen gibi başına gelmeyen anlamıo bu durumun zorluğunu psikolojisini. Ben 25 yaşımdaym. Şöyle söyleyeyim geçen ay kendiliğinden çatladı yumurtam. Ondan önceki ay çatlatma iğnesi vuruldum. Klomen ve femera kullanıyorum şimdi pazartesi günü kontrolüm var yumurtalarımın gelişimine bakacak bakalm duruma göre ilaça devam edeceğim. Sen kaç yaşındasın bir de ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?Yanıtladığınız için teşekkürler Allah gerçekten yardımcımız olsun aynı durumda olmayanlar malesef asla anlayamıyorgebelik oluyor ama geç oluyor diyorlar pcosta işte ne zaman bunu bilmemek süreci zorlaştırıyor aslında siz kaç yaşındasınız acaba çatlama iğnesi yaptırdınız mi yoksa sadece klomen mi
Allah bağışlasın. Bu işler meşakatli gerçekten allah yardımcımız olsun. Ne kadar kafaya takmayalm desek de işte bazen olmuyo.Merhaba Allah hayırlısıyla kucağınızı doldurmayı nasip etsinHak eden herkese Rabbim versin inşallah Bende de aynı problem pcos ve yumurta aşırı küçüktü yani çok zordu gebelik oluşması doktorlara göre ilaç verdiler kullanmadım benim tercihim bu tabiki kullanamadım Rabbim çok şükür nasip etti Çok düşünmeyin derim en büyük tavsiyem
Amin inşallahMerhaba Allah hayırlısıyla kucağınızı doldurmayı nasip etsinHak eden herkese Rabbim versin inşallah Bende de aynı problem pcos ve yumurta aşırı küçüktü yani çok zordu gebelik oluşması doktorlara göre ilaç verdiler kullanmadım benim tercihim bu tabiki kullanamadım Rabbim çok şükür nasip etti Çok düşünmeyin derim en büyük tavsiyem
Şehir hastanesine gittim aslında alanında baya beğenilen bir doktordu kendisi bende yumurta takibi yapılmadan nasıl direk aşılama dedi ona pek güvenemedim açıkçası o yüzden yaptırmadım hemen hangi şehirdesiniz yumurta takibi için özele mi devlete mi gidiyorsunuz acabaBence 2 sene uzun bir süre bende 1.5 seneyi geçkindir istiyorum ve pcosum sizin gibi amh 12 civarı eşimde de sprem sorunu var ama ben 4 kez ilaçla yumurtlama takibi yaptım bir kez kimyasal oldu yani bence beklememeniz gerek belki yumurtanız yeteri kadar büyüyüp çatlayamıyor ilaç kullanmadan bile bunu takip edebilir en azından doktorunuz
İstanbuldayım özele gidiyorum Dr bana aşılama şansı %10-15 istersen geçelim demişti 3 kez takip yaptığımızda ama ben yine takiple denemek istedim 4. De kimyasal gebelik oldu aşılama devlette tüp bebeğe geçmek için şart diye biliyorum ama eğer bir gün tüp bebek düşünürsem aşılama yaptırmam özelde böyle bir şart yok çünkü doktorumda çiftler genelde şansı az diye istemiyor demişti bende istemiyorumŞehir hastanesine gittim aslında alanında baya beğenilen bir doktordu kendisi bende yumurta takibi yapılmadan nasıl direk aşılama dedi ona pek güvenemedim açıkçası o yüzden yaptırmadım hemen hangi şehirdesiniz yumurta takibi için özele mi devlete mi gidiyorsunuz acaba
İnşallah kısa sürede sonuç alırsın canımRica ederm cnm. Demen gibi başına gelmeyen anlamıo bu durumun zorluğunu psikolojisini. Ben 25 yaşımdaym. Şöyle söyleyeyim geçen ay kendiliğinden çatladı yumurtam. Ondan önceki ay çatlatma iğnesi vuruldum. Klomen ve femera kullanıyorum şimdi pazartesi günü kontrolüm var yumurtalarımın gelişimine bakacak bakalm duruma göre ilaça devam edeceğim. Sen kaç yaşındasın bir de ne
İlk denemesinde tutan çok kişi varmış burda okudum bende ama tabiki ikisinden birini seçmek durumunda kalsam tüp bebeği seçerdim doktorunuzdan memnunsanız paylaşabilir misiniz gerçekten herkesin çok memnun olduğu bir doktor arayışındayım kadın doğumda iyisine denk gelmek çok zor çünküİstanbuldayım özele gidiyorum Dr bana aşılama şansı %10-15 istersen geçelim demişti 3 kez takip yaptığımızda ama ben yine takiple denemek istedim 4. De kimyasal gebelik oldu aşılama devlette tüp bebeğe geçmek için şart diye biliyorum ama eğer bir gün tüp bebek düşünürsem aşılama yaptırmam özelde böyle bir şart yok çünkü doktorumda çiftler genelde şansı az diye istemiyor demişti bende istemiyorum
Paylaşırım tabi ki Pendik yüzyıl hastanesi Serap simavlı sakin bir doktor iyi olduğunu düşünüyorum açıklayıcı net birisiİlk denemesinde tutan çok kişi varmış burda okudum bende ama tabiki ikisinden birini seçmek durumunda kalsam tüp bebeği seçerdim doktorunuzdan memnunsanız paylaşabilir misiniz gerçekten herkesin çok memnun olduğu bir doktor arayışındayım kadın doğumda iyisine denk gelmek çok zor çünkü
Baya uzakmış teşekkür ederim ama aklımda dursunPaylaşırım tabi ki Pendik yüzyıl hastanesi Serap simavlı sakin bir doktor iyi olduğunu düşünüyorum açıklayıcı net birisi
Bende 3 senedir evliyim ilk bir yıl biz istemedk sonra 1 sene kendimiz denedik olmadı. Senin gibi bende de hiç gebelik oluşmadı.İnşallah kısa sürede sonuç alırsın canım28 yaşındayım 2 senedir istiyoruz yani hemen çocuk istedik biz ben 21 yaşında pcos tanısı aldım hemen olmaz zaten diyip rahat davrandım gel gör ki ne kimyasal ne düşük yani bir kere bile gebelik oluşmadı bir kere olsa nasılsa oluyor diyeceğim ama tık yok malesef
Merhabalar, sizlerin amh değeriniz kaçtı ve sizlerde adet göremiyor muydunuz ? Mesajınız kalbime su serptiKızlar bende bir yıldır evliyim daha doprusu 13 ay olacak bir buçuk aylık hamileyim❤ ilk aydan beri istiyorduk pcos vardı bereye gittiysem folik asit yazıp gönderdi. En son bi dr Allah razı olsun yumurtan çatlamıyordur başka bir problem yoksa 2 ay içinde hamile kalırsın vereceğim ilaçla dedi. Ve ilk ayda hamile kaldım bin şükür ben böyle pcos olup hamile kalamayan kimi görsem duysam mutlaka tavsiye ediyorum bana şifa oldu vesile oldu şükür İnşallah size de olur umuduyla yazıyorum. İnositol ve folik asit içerikli bir ilaç yazdı. İnositol yumurtamın çatlamasını sağladı. Bir çok marka var sanırım ama ben venatura inositol kullandım. İlk defa uyutmayan kasık ağrısı ve lekelenmeyle yumurtamın çatladığını anladım ve hamile kaldım arkadaşlar. Sonuçta folik asitte içeriyor ve yumurtamızın çatlamasını sağlıyor ben zarar değil faydası olacağına inanıyorum. Rabbim tüm isteyenlere size de nasip etsin İnşallah❤
Yani benim amh değerim yüksek değildi 4 küsürlü birşeydi fsh sınırın bir tık altındaydı. Adet görüyordum pek fazla pcos özelliğini taşımıyorum daha yeni sanırım pcosum. Ama bir yılda bana sorarsanız yumurtam bence hiç çatlamadı. Ovulasyonla da takip ettiğim oldu akıntıya göre şu gündür kasık ağrıma göre bugündür diye diye geçti. En son doktorumun verdiği o inositol ile gerçek bir kasık ağrısı yaşadım sabaha kadar uyutmadı ateşim çıktı baya hasta gibiydim sabah biraz daha iyiydim akşamda iç çamaşırımda af edersiniz açık renkte kahverengi lekem olduğunu gördüm. Çatlamıştı yumurtamMerhabalar, sizlerin amh değeriniz kaçtı ve sizlerde adet göremiyor muydunuz ? Mesajınız kalbime su serpti
İnşallah en kısa sürede bende hamile kalabilirim, çok stresli bir dönemYani benim amh değerim yüksek değildi 4 küsürlü birşeydi fsh sınırın bir tık altındaydı. Adet görüyordum pek fazla pcos özelliğini taşımıyorum daha yeni sanırım pcosum. Ama bir yılda bana sorarsanız yumurtam bence hiç çatlamadı. Ovulasyonla da takip ettiğim oldu akıntıya göre şu gündür kasık ağrıma göre bugündür diye diye geçti. En son doktorumun verdiği o inositol ile gerçek bir kasık ağrısı yaşadım sabaha kadar uyutmadı ateşim çıktı baya hasta gibiydim sabah biraz daha iyiydim akşamda iç çamaşırımda af edersiniz açık renkte kahverengi lekem olduğunu gördüm. Çatlamıştı yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?