Pcos ve gebelik

Benimde hormonların iyi ama 28 yaşındayım kullanabilirmiyim
Cnm bence tek doktora bağlı kalma derim. Çünkü hormonlarında bi sıkıntı yoksa bi problemin yoksa yani genel olarak ilaçdan başlatıyorlar. Bi vaşka doktora daha gitmelisin bence. Çünkü yaşın 35 ya da üstü değil

C ile başlayıp l ile mi bitiyor ilaç Co... Mu

Benim amh değerim 4.12 FSH 5.54 Lh11 prolaktin 8 adetin 2. Günü

Evet Zeynep kamile gidicem.bakalom.ordada ne diyecekler yoksa özel klinik var bize yakın ama yarimsaatlik otobüs yolu gidicem.artik.zeynep kamilede olmazsa burda olacak

Merhaba,
Benim cok yakın arkadaşımda pcos var. 4 yıllık evli ve asla korunmadı artık tüp bebek vs düşünüyordu. Sonra bi doktora gitti. Eşinde sende sağlıklı yaşama gececeksiniz Gluten asla istemiyorum dedi. spor ve günluk 10 bin adım istiyorum dedi. Ve bi diyetisyen yardımı aldılar. Ve akabinde eşi ve kendisi için bazı takviyeler yazdı,
Ortak kullanılan Magnezyum B komplex Omega3 D vitamini C vitamini Arada demir ilacı aldılar.
Kız arkadaşım Ovulex kullandı. Eşi ise Proxeed zeudic lepibgra

6. Ayın sonunda gebeydi. bu süreçte 15 kilo verdi. Şuan 2 aylık hamile rabbim sağlıkla ilerletsin. Rabbim isteyene kolaylıkla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…