Pcos

Bende 6aylik evliyim doktor pcos dedive bana da duphaston verdi folikasit gonderdi bir yill bitmeden tedavi baslatamayiz dedi bende cikmazdayim

Bende 6aylik evliyim doktor pcos dedive bana da duphaston verdi folikasit gonderdi bir yill bitmeden tedavi baslatamayiz dedi bende cikmazdayim
Merhaba birçok insan 1 sene içinde hamile kalabiliyor bana da arkadaşım gittiğinde 1 senelik evliyim yoksa tedaviye başlamaz dedi gerçekten doğruymuş 8 aylık evliydim sanırım. Iyikide öyle demisim

Bende oyle diyocektim arkdasim deme yanlis tedavi uygulamasin doktor diye demek istemedim yoksa oyle diycektim peki sende gelisme varmj

Sizi n anlatttigin aynı durumdayım bende aynı şekilde doktor bana da öyle dedi vebyapti kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim yasimiz gençken neden denemeyelim tüp bebek olsun illaki

Bende oyle diyocektim arkdasim deme yanlis tedavi uygulamasin doktor diye demek istemedim yoksa oyle diycektim peki sende gelisme varmj
Ben randevu aldım demstm baska bir doktora gttim ve çok memnum kaldım ama bir yıllık evli olduğumu söyledi duphaston başladık üç aylık bı tedavi ayrıca prowomen folik asit başladık. Üç ay içinde hamile de kalabilirsin dedi eğer kalmazsn üç ay sonra gel hormonlarıma bakalm eğer düzelme varsa çocuk için tedaviye başlarız dedi. Gerçekten doktor seçimi çok önemli bu konularda . İns tekrr bı tedaviye gerek kalmadan hamile kalırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın ikinci kutu ilacıma başlayacağım dua edin lütfen

Sizi n anlatttigin aynı durumdayım bende aynı şekilde doktor bana da öyle dedi vebyapti kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim yasimiz gençken neden denemeyelim tüp bebek olsun illaki
Valla ben simdilik tup bebek tarafi degilim cunku o daha cok sterese koyuyor once butun imkanlari dene bak bakalim oluyor mu umudun bittiginde tup bebek yap catlatma igneleri ile de tutuyor cogu insan oyle de hamile kalmis rabbim kimsenin kucagibi bos birakmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…